Olomouc – Hr. Králové 2:4 (kon.) | Olomouc – Poruba 2011 5:2 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 5:4 (kon.)
HC Litvínov – Kladno 8:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 6:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Úterý 05.08.2014, 14:15 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Zápasy mládeže
Partner:
     
    Olomoučtí junioři vítězí v domácím přípravném duelu nad ostravskou Porubou 5:2. (16:24:30)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se přeci jen páté branky dočkali. Jeklič zpoza hostující klece vyslyšel přání ALEŠE KRÁTOŠKY, kterému předložil puk do volného prostoru. Útočník Mory následně prostřelil Mačka. Asistence: Jeklič.
     
    56:18
    Většinu času z výhody strávili sice Hanáci v útočné třetině, k ohrožení Mačkovy klece ale nedošli.
     
    54:18
    Kohouti se natlačili s kotoučem až do brankoviště, kam se nashromáždilo také několik hráčů soupeře. Přestože domácí kotouč nevylovili, získali alespoň dvouminutovou výhodu proti čtyřem. Soukal (POR) obdržel trest za hákování.
     
    50:04
    Pátá branka domácích visela ve vzduchu. Olomoučtí hokejisté postupovali ve třech proti jedinému obránci. Vrána si vyměnil kotouč s Ministrem, ale z těžkého úhlu se mu již nepodařilo trefil mezi tři tyče.
     
    44:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci rychle odpovídají. Osamocený a rozjetý zůstal za obranou Poruby ALEŠ KRÁTOŠKA, který se v samostatném úniku trefil přesně nad vyrážečku gólmana.
     
    43:45
    Poruba právě vstřelila branku!
    Velmi šťastná branka hostujícího celku. Ale co je důležité, že platí. Robin Gola zpoza brány zadovkou poslal kotouč před brankoviště, odkud jej doslova dotlačil za brankovou čáru JAKUB SCHWARZ. Asistence: Robin Gola.
     
    40:35
    Olomoučtí zahajovali poslední dvacetiminutovku ve výhodě, ale během půl minuty se do vážnější gólové šance neprobojovali. Hostí jsou kompletní.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je minulostí, skóre se během ní měnilo dvakrát. Nejprve v šestadvacáté minutě poslal Kohouty poprvé v zápase do vedení Zelený. V polovině třetiny pak vsítil třetí branku svého týmu Pavlovský. Třetí část začne přibližně v 15:53.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:35
    Domácí svého soupeře uzamkli v jeho třetině, než ale stihli zakončit, přerušil hru hvizdem hlavní sudí. Ten si všiml nedovoleného zákroku Kurnika (POR). Výhoda pro Kohouty.
     
    36:47
    Mora se ubránila početní výhodě Poruby. Hraje se po pěti na obou stranách.
     
    35:00
    Ještě během hry čtyř proti čtyřem napálil jeden z domácích hráčů břevno! Nyní už hra pokračuje hostující početní výhodou.
     
    34:47
    Ani druhá přesilová hra domácím nevychází, dokonce sami Olomoučtí museli využít nedovoleným prostředků k zastavení soupeře. Krátoška (OLO) se provinil nebezpečnou hrou vysokou holí.
     
    33:00
    Bartoň (POR) se v útočné třetině provinil nedovoleným zákrokem, takže Mora si zahraje v početní výhodě.
     
    32:52
    Příležitost ke snížení měl Patrik Gola. Po vyhraném vhazování v útoční třetině se ostravský hráč dostal do zakončení bekhendem. Vlach se ale stihl přemístit a vyrážečkou poslal kotouč do ochranné sítě.
     
    29:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se ujímají vedení o dvě branky. Zelený vyhodil kotouč do útočného pásma, který stíhal MATĚJ PAVLOVSKÝ. Pokud by platilo pravidlo o zakázaném uvolnění z minulých let, rozhodčí by hru musel přerušit. Nyní ale byl domácí hráč jasně blíže kotouči a mohl ve hře pokračovat. Zmatený Maček si toho nebyl vědom a nechal se prostřelit. Asistence: Zelený.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 5. Štefka (Vrána, Pavlovský), 26. Zelený (Melichárek), 30. Pavlovský (Zelený), 45. Krátoška, 60. Krátoška (Jeklič) – 2. Štěpán, 44. Schwarz (Gola R.)


    HC Olomouc: Vlach (Urbisch) – Nesvadba, Horák, Kraigher, Gatěk, Hes, Hrabica, Tomek – Vrána (C), Pavlovský, Štefka – Kropáč, Konečný, Jeklič – Ministr, Zelený, Melichárek – Krátoška.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Maček – Ryška (C), Pobuta, Soukal, Štěpán, Ščurek, Kropka, Hranoš, Rataj, Smrčka, Havránek, Fibrich, Brnčál, Holaň, Gola P., Schwarz, Bartoň, Gola R., Mládek, Kurnik.
    bahis siteleri