Trenčín – Pavlodar 2:5 (kon.) | Kometa Brno – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Olomouc – Pardubice 4:0 (kon.)
Sparta – Záhřeb 3:2 (kon.) | Bardejov – Poprad 3:2 (2:1 po s.n.) | Motor ČB – Kladno 4:1 (kon.)
Jihlava – Znojmo 2:1 (2:1 po s.n.) | Litvínov – K. Vary 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 2:0 (kon.)
Slavia – Vladivostok 4:2 (kon.) | Trnava – Břeclav 8:4 (kon.) | Šumperk – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.)
Litoměřice – Chomutov 3:1 (kon.) | SHK Hodonín – Piešťany 4:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 4:3 (kon.)
Pelhřimov – Žďár n/S 4:5 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 1:3 (kon.) | Prostějov – Třebíč 6:3 (kon.)
Fehérvár – Nové Zámky 7:4 (kon.)
po s.n. (2:1)
HC Dukla Jihlava
2:1 (0:0, 0:1, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Úterý 12.08.2014, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího přípravného zápasu ledního hokeje, ve kterém se jihlavská Dukla utká se znojemskými Orly.
     
    Dnešní zápas může být brán jako jakási odveta za první vzájemný přípravný zápas z minulého úterý. Dne 5.8.2014 totiž zavítala na stadion Znojma právě Dukla Jihlava. Ač se červenožlutí dostali ve druhé třetině do dvougólového vedení, Znojmu se podařilo ještě na konci druhé třetiny snížit a v závěru zápasu vyrovnat. Po základní hrací době tak svítily na ukazateli skóre dvě dvojky, přišly tedy na řadu samostatné nájezdy. Ty ovládla Dukla, když rozhodující nájezd zaznamenal obránce Jakub Schejbal.

    Znojmo – Jihlava 2:3 sn., úterý 5.8.2014:
    Branky a nahrávky: 35. Fiala (Lattner), 58. Podešva (Pavlikovský) – 24. Mikeš (Čachotský, Kaláb), 28. Důras (Seman, Podlipník), rozh. náj. Schejbal.
    Rozhodčí: Homola, Pokorný – Reich, Rampír.
    Vyloučení: 8:7.
    Využití: 2:2. V oslabení: 0:0.
    Diváci: 1562.
    Střely na branku: 42:28.
    Průběh utkání: 0:2, 2:2, 2:3.
     
    Dukle Jihlava se zatím v přípravě daří, o tom žádná. První přípravný zápas na novou sezonu odehráli červenožlutí proti výběru Francie do 23 let, kterou porazili jasně 6:1. Hned další zápas sehrála Dukla již zmiňovanou partii s Orly ze Znojma. Do třetice všeho dobrého, mohli si svěřenci trenérů Petra Vlka a Františka Zemana říci po čtvrtečním vítězném zápase proti Kladnu, protože loňskou sezonu z extraligy sestoupivší tým porazila Jihlava 6:4.

    Pro Znojmo byl zápas s Duklou z minulého týdne startem přípravy. Během týdne stačili Orli sehrát další dva zápasy. Ve čtvrtek podlehli extraligovým Pardubicím 3:5, naopak v neděli se radovali z výhry 4:2 proti Amuru Chabarovsk, klubu hrajícímu KHL.
     
    Oba týmy se již rozbruslují na ledové ploše.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Sáblík) – Zadražil, Kaláb, Šidlík, Dobrovolný (A), Schejbal, Štebih, Podlipnik, Čáp – Čachotský (C), Zeman, Mikeš – Seman, Melenovský, Důras – Březina, Prokš, Štěpánek – Malec, Kuřítko, F. Kadlec. Trenér: Petr Vlk a František Zeman

    Orli Znojmo: Nechvátal (Us) – Grof, Bořuta, Štach (C), Bača, Nemčík, Drtina – Havlík, Podešva, Rosa – Beránek, Čip, Bartoš – Novák, Rehuš, Špaček – Lattner, Abdul, Tomas. Trenér: Jiří Režnar

    Rozhodčí: Hejduk – Kuřítko, Polák.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:47
    Ofsajd Dukly Jihlava na útočné modré.
     
    01:12
    Pavel Rosa dostal ideální přihrávku mezi kruhy od Martina Podešvy. Jiří Šťastný byl pozorný a střelu doprostřed branky lapil.
     
    01:48
    Štěpánek s Březinou kombinovali před brankou Patrika Nechvátala, takže se Znojmo raději osvobodilo na zakázané uvolnění.
     
    02:26
    O útočnou akci Jihlavy se pokouší Čachotského formace.
     
    02:59
    Tomáš Čachotský objel branku a přihrál na modrou, kde byl Tomáš Kaláb. Ten si sjel více k pravému kruhu, vypálil a jeho střela prošla těsně vedle pravé tyče branky Nechvátala.
     
    03:44
    Štach se pokoušl vysunout Lattnera, ale ten na kotouč nedosáhl a hned je z toho protiútok Dukly.
     
    04:02
    Marek Melenovský dostal kotouč mezi kruhy, povyjel si více do levé strany a už to vypadalo, že překoná Nechvátala. Ten se však na čáře roztáhl jak široký tak dlouhý a zabránil průchodu puku do své sítě.
     
    04:52
    Ofsajd Dukly Jihlava.
     
    05:06
    Petr Štěpánek přenechával na pravém kruhu puk pro Jiřího Dobrovolného, který vypálil. Jeho střelu vyrazil Nechvátal před sebe a Březina měl již k puku daleko.
     
    05:35
    První pořádná šance i na straně Znojma. David Bartoš se mezi kruhy uvolnil a vypálil k levé tyči branky Šťastného. Puk však mířil těsně vedle.
     
    05:53
    Rehuš se snažil před brankou Šťastného dostat k puku a o dorážku se snažil ještě Patrik Novák, ale Šťastný podržel svůj tým ve výstroji.
     
    06:10
    Po přihrávce Čachotského mířil z levého kruhu Zdeněk Čáp. Jeho střelu se snažil ještě ztečovat do branky Roman Mikeš, ale těsně na ní nedosáhl. Bude se však vylučovat za hákování Jindřicha Abdula.
     
    06:42
    Jindřich Abdul (ZNO), který jihlavský stadion zná z loňské sezony ještě jako junior v dresu Vsetína, odjíždí za hákování na dvě minuty na trestnou lavici. Na vyloučení: 0-1.
     
    07:15
    Jihlava se ale zatím nemůže usadit před brankou Nechvátala a Znojmo nyní vyhazuje.
     
    08:11
    Navíc teď Orli podnikli rychlý protiútok a Novák s Lattnerem pořádně zaměstnali Šťastného. Ten byl opět pozorný a vyrazil kotouč.
     
    08:42
    Jindřich Abdul na ledě, Orli Znojmo hrají v plném počtu.
     
    09:17
    Ofsajd Dukly Jihlava.
     
    09:38
    Přesilovku si vyzkouší také Znojmo. Na dvě minuty míří za katr Martin Kuřítko (JIH) – sekání. Na vyloučení: 1-1.
     
    10:07
    Ač Znojmo bylo na začátku přesilovky před brankou Dukly a po ráně Bači zůstali Orli u puku, nyní už jejich kombinace nebyla přesná a Dukla se osvobozuje.
     
    10:46
    Stejně tak nyní, hosté se nemohou dostat před Šťastného.
     
    11:14
    Seman se v oslabení prodíral útočným pásmem, nakonec se sice dál než mezi kruhy nedostal, ale na levé straně se kotouče chytil Jiří Dobrovolný, vystřelil a Nechvátal musel zasahovat.
     
    11:38
    Dukla Jihlava v plném počtu.
     
    12:10
    Prokš, Štěpánek, Březina. To nyní byla hodně aktivní trojice před Nechvátalem. Poslední jmenovaný vystřelil, Nechvátal byl proji jeho střele na místě.
     
    12:59
    Bekhendem to zkoušel Roman Mikeš. Hostující gólman neměl puk pod kontrolou, takže o slovo se na brankové čáře pořádně hlásil Filip Kadlec a Ondřej Malec, který byl dokonce povalen na gólmana. Nechvátal i v krkolomné pozici puk za svá záda nepustil.
     
    13:30
    Tomáš Čachotský našel lehkým motýlkem před brankou Adama Zemana, ten však skákavý puk netečoval ideálně a kotouč tak minul levo tyč Nechvátala.
     
    14:43
    Po propadnutí Znojma na útočné modré založil rychlý kontr Marek Melenovský, který před branou našel Michala Důrase. Což o to, spolupráce dvou extraligových matadorů sice byla pohledná, ale Důrasovi při zakončení nadzvedl jeden z hostujících hráčů puk a znemožnil mu zakončení.
     
    15:35
    Budue se vzahovat po levici Nechvátala.
     
    15:43
    Štebih svojí ranou od modré trefuje jen Nováka, Jihlavané ale stále ještě udrželi pásmo.
     
    16:06
    Druhá přesilová hra pro domácí hokejisty. Na trestnou lavici míří Branislav Rehuš (ZNO) za držení protihráče. Na vyloučení: 1-2.
     
    16:24
    Dukla od začátku přesilovky kombinuje před Nechvátalem.
     
    16:29
    Střela Zemana od modré projela těsně kolem levé tyče gólmana hostů.
     
    16:59
    Po chybě v obraně Dukly se ocitl před Nechvátalem sám v zakončení Patrik Novák, který úspěšně napadal rozehrávku domácích. Nejprve však mířil jen do protihráče, následnou dorážkou ležícího Šťastného nepřekonal.
     
    17:29
    Dukla byla na chvilku v útočném pásmu, hosté se nyní opět osvobozují.
     
    17:54
    Nechvátal se snažil rozehrát puk a vyhodit jej z pásma, ale poslal jej pouze do rukavice Petra Štěpánka, který se bleskurychle otočil s kotoučem, vypálil a minul levou tyčku znojemské klece.
     
    18:06
    Znojmo v plném počtu.
     
    18:43
    Pět na pět se dlouho hrát nebude, protože je vyloučen Marek Prokš (JIH) za držení hole. Na vyloučení: 2-2.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:24
    Ani Znojmu se přesilovka zrovna dvakrát nedaří.
     
    19:40
    Ofsajd Orlů při přechodu do útoku.
     
    19:51
    Před dotírajícím Romanem Tomasem raději kryje kotouč Jiří Šťastný.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Stejně jako při prvním měření sil ve Znojmě, tak i nyní končí první třetina bez gólů. Oba týmy sice měly možnost dvou přesilovek, nicméně ani jednou síť za zády soupeřo:va gólmana nerozvlnili. Uvidíme, zda druhá třetina, která začne v 18:20, bude na góly bohatší.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:08
    Druhou třetinu začíná Znojmo dohrávanou přesilovkou z části první.
     
    20:25
    Adam Havlík zavezl puk do útočného pásma.
     
    20:41
    A právě Adam Havlík vypálil z první tvrdě z pravého kruhu. Jiří Šťastný sice měl svojí levou tyč pokrytou betonem, ale možná lehce zacinkala tyčka domácí branky.
     
    20:43
    Dukla v plném počtu.
     
    21:11
    Znojmo nadále zůstává u puku a je usazeno v útočném pásmu.
     
    22:09
    Jindřich Abdul krásně vyslal do úniku Romana Tomase, který sice naznačil tělem pohyb doleva, čímž zmátl Šťastného a následně gólmanovi Dukly udělal kličku doprava, ale již nestačil zasunout kotouč do zpola volné branky.
     
    22:50
    Až nyní se Dukla částečně osvobozuje a posílá puk do středního pásma.
     
    23:33
    Formace Březina, Prokš, Štěpánek rozčeřila zatím trošku stojaté vody druhé třetiny před branou Nechvátala. Ač se trojice jihlavských dravců snažila snad všemi způsoby vypálit na Nechvátala, puk za jeho záda nedorazila.
     
    24:33
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští hokejisté se ujímají vedení. U levé tyče Šťastného byl důrazný MAREK ŠPAČEK, kterému se podařilo propasírovat puk do jihlavské sítě. Asistence: Patrik Novák.
     
    24:58
    Adam Havlík ranou od modré netrefil branku domácích, nýbrž zátylek Martina Podešvy. Ten se skácel k zemi jak podťatý, ale po chvilce sám odjel na svojí střídačku.
     
    25:31
    Z dorážky před branou se mohl prosadit Ondřej Malec, ale skákavý puk netrefil ideálně a Nechvátal měl jednoduchou práci.
     
    26:34
    Radek Čip objel branku Šťastného a vystřelil. Ač si domácí gólman opět prostor u levé tyče poměrně dobře kryl, znovu cinkala vnější tyčka.
     
    27:11
    Vojtěch Zadražil našel ideálním pasem na levé straně Michala Důrase, který projel útočné pásmo a tváří v tvář Nechvátalovi se snažil zakončit mezi nohy gólmana Znojma, leč neuspěl.
     
    27:26
    Adam Zeman střelou z otočky z mezikruží našel pouze výstroj Nechvátala.
     
    28:35
    Martin Kuřítko byl nejprve dobře bráněn, takže nemohl blízko pravé tyče Nechvátala vystřelit. Následně si to zlý muž Dukly namířil z rohu přímo před branku, byl možná faulován a proto nezakončil, ale hraje se dále.
     
    29:20
    Chybu v obranných řadách Dukly mohl potrestat Jan Lattner, který dostal puk do jízdy a upaloval sám na gólmana Šťastného. Skulinku mezi jeho betony nenašel.
     
    29:29
    Po útoku Dukly se bude vzahovat po levici Nechvátala.
     
    29:50
    Petr Beránek to zkoušel z pravé strany. Střílel však z poměrně velkého úhlu a minul tak pravyou tyčku Šťastného.
     
    30:20
    Hraje se nyní nahoru dolu, a to v poměrně svižném tempu, bereme-li v potaz, že jde o přátelský zápas.
     
    30:46
    Téměř minutu držela Dukla svého soka před jeho brankou, k vážnější střele se ovšem domácí nedostali.
     
    31:42
    Nepřestnost při rozehrávce domácích končí zakázaným uvolněním.
     
    31:57
    Martin Kuřítko sice obkroužil s kotoučem téměř celé útočné pásmo, poslat puk na hole svých spoluhráčů už ale nedokázal.
     
    32:24
    Další zakázané uvolnění Dukly Jihlava.
     
    33:19
    Kapitán Znojma Lubomír Štach pálil hodně tvrdě od modré. Puk prošel kolem levé tyče Šťastného a od mantinelu zpoza branky se odrazil opět před domácího gólmana. Tam už k němu měli hosté daleko.
     
    33:57
    Už to vypadalo, že Filip Seman po svém úniku doklepne puk za záda Nechvátala, nicméně gólman hostů opět velmi dobře zasáhl a neprosadil se posléze ani Marek Melenovský.
     
    34:09
    Filip Seman obětavou žabkou poslal kotouč v útočném pásmu na Michala Důrase, který se vší silou opřel do puku. Patrik Nechvátal sice dostal ránu jako z děla a skácel se s pukem na zem, jenže dlužno dodat, že s pukem ve výstroji.
     
    34:43
    Tomáš Čachotský střelou z pravého kruhu orazítkoval pravou tyčku Nechvátalovy branky.
     
    36:00
    Po tlaku Dukly se opět na chvíli ujímá puku Znojmo. Jenže před Šťastným vydrželi Orli zhruba dvacet vteřin.
     
    36:35
    Dukla je v posledních minutách aktivnější. Březina našel přihrávkou z pravého kruhu před brankou najíždějícího Marka Prokše, který však netrefil kotouč dobře. Následně se neprosadil po samostatné akci sám Březina, byl již v obtížné pozici.
     
    36:50
    Útočení domácích zatím končí střelou Dobrovolného, kterou tečoval do ochranné sítě Březina. Vzahování ve středním pásmu.
     
    37:03
    Ofsajd Dukly.
     
    37:29
    Radek Čip se uvolnil, mezi kruhy měl dostatek času ke střele, což také udělal, jenže trefil pouze pravý beton Šťastného.
     
    38:39
    Tomáš Čachotský se již připravoval v útočném pásmu na manévry a kličky s pukem, ale obránce hostů mu jej nekompromisně odpálil do středního pásma.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:53
    Petr Štěpánek si dělal za branou prostor a snažil se najít Davida Březinu, který byl pokryt.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V prvním vzájemném zápase ve Znojmě vedli hosté – Jihlava – po dvou třetinách o gól. Nyní v odvetě v Jihlavě vedou také hosté – Znojmo – o jednu branku. Podaří se domácím srovnat a případně otočit stav zápasu nebo Orli udrží vedení? To se dozvíme ve třetí třetině, která začne přibližně v 19:07.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Tomáš Kaláb hledal ve středním pásmu Tomáše Čachotského, znojemští hokejisté si však přihrávku na domácího kapitána pohlídali.
     
    41:44
    Střelu Drtiny zblokoval do ochranné sítě Jakub Schejbal, bude se tak vhazvoat před gólmanem Dukly.
     
    42:00
    Jihlava si zahraje přesilovou hru, Šťastný míří z klece.
     
    42:05
    Dvě minuty za nedovolenou výstroj dostává Branislav Rehuš (ZNO). Na vyloučení: 2-3.
     
    42:10
    Orli se hned po buly osvobozují.
     
    42:45
    Štěpánek s Prokšem puk v útočném pásmu neudrželi.
     
    43:06
    Střelu Zdeňka Čápa od modré velmi dobře viděl Nechvátal a zastavil ji pravým betonem.
     
    43:31
    Romanu Mikešovi puk ve finální přihrávce před branou uskočil z hole. Dukla ale stále drží útočné pásmo.
     
    43:47
    Nyní už ne, jenže Znojmo si pomohlo vyhozením puku mimo kluziště. Duklu čeká přesilovka pět na tři, a to 16 vteřin. Radek Čip (ZNO) – dvě minuty za zdržování hry; vyhození puku mimo hřiště.
     
    43:55
    Buly sice Dukla vyhrála, ale přihrávku Důrase na Podlipnika ztečoval do středního pásma bránící hráč Orlů.
     
    44:07
    Znojmo ve čtyřech.
     
    44:32
    Jihlava je opět před brankou Nechvátala.
     
    45:06
    Střela Podlipnika skončila na pravém betonu Nechvátala, kde se jej snažil ještě nadvakrát dorazit Marek Melenovský, ale opět bez úspěchu.
     
    45:11
    Sice to zprvu vypadalo, že Orlům se nepodaří vyhodit kotouč, nakonec je však kus černé gumy u branky Šťastného.
     
    45:47
    Pokus Kuřítka z pravého kruhu nebyl přesný, projel vedle pravé tyček Nechvátala.
     
    46:08
    Kuřítko neuspěl ani nyní, když se pokusil vystřelil z prostoru mezi kruhy, ale sjeli se k němu dva hráči Znojma, kteří mu zakončení znemožnili.
     
    46:54
    Tomáš Čachotský si dělá s obranou Znojma téměř co chce. Ač na něm byli nyní nalepeni dva beci, udržel kapitán Dukly puk, dostal ho zpoza branky mezi kruhy a ještě stačil přihrát spoluhráči.
     
    47:14
    Znojmo se nyní osvobozuje, když posílá puk do středního pásma.
     
    48:12
    Bekhendová střela Semana po přihrávce Důrase končí u Nechvátala, který jí vyráží za branku.
     
    48:53
    Důraz Malce s Kuřítkem slavil úspěch jen na chvilku, puk nakonec skončil na holích Znojma a Adam Havlík rázem zamířil na druhou stranu.
     
    49:00
    Bude se vhazovat po pravici Šťastného.
     
    50:28
    Po pěkné kombinační akci Dukly se kotouč dostal k Filipu Semanovi, který si z pravé strany opět nepřišel na Nechvátala.
     
    50:37
    Dnešnímu zápasu přihlíží 694 diváků.
     
    50:50
    Dukla měla na holích vyrovnání. Nejprve se zblízka neprosadil Ondřej Malec, poté se snažil kotouč dorazit ze stejné pozice Filip Kadlec, ale ani on si na Nechvátala nepřišel.
     
    51:30
    Zakázané uvolnění Dukly Jihlava.
     
    51:52
    Marek Prokš našel zpoza branky u pravé tyče Nechvátala útočníka Davida Březinu, který při zakončení promáchl do ztracena.
     
    52:48
    I když byl Čachotský za brankou a čelem k mantinelu, rychle se otočil a nasadil pár rychlých kroků. Bekhendem ale nezakončil přesně.
     
    53:05
    Filip Seman dnes již poněkolikáté vyzkoušel pozornost Nechvátala, opět však neúspěšně.
     
    53:34
    Marek Špaček si to po vyhraném buly Znojma před Nechvátalem namířil přímo k opačné kleci. Na nic nečekal a z pravého kruhu vypálil. Pravý beton Šťastného ale zkazil puku cestu do sítě.
     
    55:11
    Zakázané uvolnění Dukly Jihlava.
     
    55:27
    Po šikovném nazození Malce se snažil tečovat kotouč u pravé tyče Nechvátala Martin Kuřítko, puk však netrefil.
     
    56:28
    Tomáš Čachotský viděl za beky najíždějícího Adama Zemana a poslal na něj puk. Nejlepší střelec Dukly loňské sezony se ale bekhendem zblízka neprosadil.
     
    57:13
    Skákavá střela Martina Podešvy z mezikruží minula pravou tyčku branky Jiřího Šťastného.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Akce jak na stříbrném podnose, o tom žádná. Petr Štěpánek si ve středním pásmu přiťukl kotouč s Petrem Šidlíkem. Štěpánek zavezl kotouč zleva do útočného pásma, na pravém kruhu našel zcela volného MICHALA DŮRASE a ten střelou z první div neprotrhnul síť. Patrik Nechvátal neměl šanci přemístit se a Michal Důras tak ukončuje nejen své dnešní střelecké trápení, ale celé Dukly vůbec. Asistence: Petr Štěpánek, Petr Šidlík.
     
    59:20
    Domácí jsou usezeni před brankou Nechvátala.
     
    59:31
    Kde se vzal, tu se vzal, na levé straně se kotouče Roman Mikeš ujal, najel si před branku Nechvátala, ale gólmana Znojma zblízka nepřekonal.
     
    59:47
    Oddechový čas pro znojemské hokejisty.
     
    59:47
    Bude se vzahovat po levici Nechvátala.
     
    59:53
    Znojmo div že v samotném závěru nerozhodlo. Po buly se hosté rychle ujali puku, po pravé straně pláchl obraně Adam Havlík a vystřelil. Šťastný jen vyrazil kotouč před sebe, kde ale nebyl nikdo z hráčů Znojma.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Bude se pokračovat samostatnými nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Za Duklu pojede Tomáš Čachotský.
     
    1-0: Co asi tak mohl domácí kapitán udělat? Ano, blafák do bekhendu.
     
    Za Znojmo pojede Lubomír Štach.
     
    1-0: Mezeru mezi betony Šťastného nenašel.
     
    Puku se ujímá Jakub Schejbal.
     
    2-0: Jakub Schejbal jel na Nechvátala hodně zprava, ale dostal se až před hostujícího gólmana a zametl puk k pravé tyči.
     
    Za Znojmo pojede Roman Tomas.
     
    2-0: Roman Tomas neuspěl střelou k pravé tyči branky Šťastného.
     
    Dalším hráčem, který pojede nájezdy, je David Březina.
     
    2-0: Loňský snajpr jihlavské juniorky se neprosadil.
     
    2-0: Úspěšný nebyl ani Jan Lattner.
     
    2-0: Na druhé straně neuspěl Matić Podlipnik.
     
    2-0: Šťastný zatím dnes nepřekonán, nevyzrál na něj ani Pavel Rosa.
     
    2-0: Petr Štěpánek se snažil rozhýbat Nechvátala, nicméně nepřišel si na něj.
     
    2-1: První úspěšný nájezd hostů si připisuje Adam Havlík, když našel mezeru mezi betony Šťastného.
     
    60:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    Domácí tým zvítězil na nájezdy poměrem 2-1, když se prosadil Tomáš Čachotský a rozhodující branku následně vstřelil JAKUB SCHEJBAL. Za Znojmo uspěl pouze Adam Havlík.
     
    Konec zápasu.
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli vše. S konstatováním, že Dukla porazila svého soupeře ze Znojma i podruhé na samostatné nájezdy, tentokrát poměrem 2:1, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (20:39:05)

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 59. Důras (Štěpánek, Šidlík), rozh. náj. Schejbal – 25. Špaček (Novák)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Sáblík) – Zadražil, Kaláb, Šidlík, Dobrovolný (A), Schejbal, Štebih, Podlipnik, Čáp – Čachotský (C), Zeman, Mikeš – Seman, Melenovský, Důras – Březina, Prokš, Štěpánek – Malec, Kuřítko, F. Kadlec. Trenér: Petr Vlk a František Zeman
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Us) – Grof, Bořuta, Štach (C), Bača, Nemčík, Drtina – Havlík, Podešva, Rosa – Beránek, Čip, Bartoš – Novák, Rehuš, Špaček – Lattner, Abdul, Tomas. Trenér: Jiří Režnar

    Rozhodčí: Hejduk – Kuřítko, Polák
    bahis siteleri