Trenčín – Pavlodar 2:5 (kon.) | Kometa Brno – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Olomouc – Pardubice 4:0 (kon.)
Sparta – Záhřeb 3:2 (kon.) | Bardejov – Poprad 3:2 (2:1 po s.n.) | Motor ČB – Kladno 4:1 (kon.)
Jihlava – Znojmo 2:1 (2:1 po s.n.) | Litvínov – K. Vary 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 2:0 (kon.)
Slavia – Vladivostok 4:2 (kon.) | Trnava – Břeclav 8:4 (kon.) | Šumperk – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.)
Litoměřice – Chomutov 3:1 (kon.) | SHK Hodonín – Piešťany 4:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 4:3 (kon.)
Pelhřimov – Žďár n/S 4:5 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 1:3 (kon.) | Prostějov – Třebíč 6:3 (kon.)
Fehérvár – Nové Zámky 7:4 (kon.)
po s.n. (2:1)
HC Dukla Jihlava
2:1 (0:0, 0:1, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Úterý 12.08.2014, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    Domácí tým zvítězil na nájezdy poměrem 2-1, když se prosadil Tomáš Čachotský a rozhodující branku následně vstřelil JAKUB SCHEJBAL. Za Znojmo uspěl pouze Adam Havlík.
     
    59:31
    Kde se vzal, tu se vzal, na levé straně se kotouče Roman Mikeš ujal, najel si před branku Nechvátala, ale gólmana Znojma zblízka nepřekonal.
     
    58:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Akce jak na stříbrném podnose, o tom žádná. Petr Štěpánek si ve středním pásmu přiťukl kotouč s Petrem Šidlíkem. Štěpánek zavezl kotouč zleva do útočného pásma, na pravém kruhu našel zcela volného MICHALA DŮRASE a ten střelou z první div neprotrhnul síť. Patrik Nechvátal neměl šanci přemístit se a Michal Důras tak ukončuje nejen své dnešní střelecké trápení, ale celé Dukly vůbec. Asistence: Petr Štěpánek, Petr Šidlík.
     
    56:28
    Tomáš Čachotský viděl za beky najíždějícího Adama Zemana a poslal na něj puk. Nejlepší střelec Dukly loňské sezony se ale bekhendem zblízka neprosadil.
     
    50:50
    Dukla měla na holích vyrovnání. Nejprve se zblízka neprosadil Ondřej Malec, poté se snažil kotouč dorazit ze stejné pozice Filip Kadlec, ale ani on si na Nechvátala nepřišel.
     
    43:47
    Nyní už ne, jenže Znojmo si pomohlo vyhozením puku mimo kluziště. Duklu čeká přesilovka pět na tři, a to 16 vteřin. Radek Čip (ZNO) – dvě minuty za zdržování hry; vyhození puku mimo hřiště.
     
    42:05
    Dvě minuty za nedovolenou výstroj dostává Branislav Rehuš (ZNO). Na vyloučení: 2-3.
     
    37:29
    Radek Čip se uvolnil, mezi kruhy měl dostatek času ke střele, což také udělal, jenže trefil pouze pravý beton Šťastného.
     
    34:43
    Tomáš Čachotský střelou z pravého kruhu orazítkoval pravou tyčku Nechvátalovy branky.
     
    34:09
    Filip Seman obětavou žabkou poslal kotouč v útočném pásmu na Michala Důrase, který se vší silou opřel do puku. Patrik Nechvátal sice dostal ránu jako z děla a skácel se s pukem na zem, jenže dlužno dodat, že s pukem ve výstroji.
     
    29:20
    Chybu v obranných řadách Dukly mohl potrestat Jan Lattner, který dostal puk do jízdy a upaloval sám na gólmana Šťastného. Skulinku mezi jeho betony nenašel.
     
    27:11
    Vojtěch Zadražil našel ideálním pasem na levé straně Michala Důrase, který projel útočné pásmo a tváří v tvář Nechvátalovi se snažil zakončit mezi nohy gólmana Znojma, leč neuspěl.
     
    26:34
    Radek Čip objel branku Šťastného a vystřelil. Ač si domácí gólman opět prostor u levé tyče poměrně dobře kryl, znovu cinkala vnější tyčka.
     
    24:33
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští hokejisté se ujímají vedení. U levé tyče Šťastného byl důrazný MAREK ŠPAČEK, kterému se podařilo propasírovat puk do jihlavské sítě. Asistence: Patrik Novák.
     
    22:09
    Jindřich Abdul krásně vyslal do úniku Romana Tomase, který sice naznačil tělem pohyb doleva, čímž zmátl Šťastného a následně gólmanovi Dukly udělal kličku doprava, ale již nestačil zasunout kotouč do zpola volné branky.
     
    20:41
    A právě Adam Havlík vypálil z první tvrdě z pravého kruhu. Jiří Šťastný sice měl svojí levou tyč pokrytou betonem, ale možná lehce zacinkala tyčka domácí branky.
     
    18:43
    Pět na pět se dlouho hrát nebude, protože je vyloučen Marek Prokš (JIH) za držení hole. Na vyloučení: 2-2.
     
    16:59
    Po chybě v obraně Dukly se ocitl před Nechvátalem sám v zakončení Patrik Novák, který úspěšně napadal rozehrávku domácích. Nejprve však mířil jen do protihráče, následnou dorážkou ležícího Šťastného nepřekonal.
     
    16:06
    Druhá přesilová hra pro domácí hokejisty. Na trestnou lavici míří Branislav Rehuš (ZNO) za držení protihráče. Na vyloučení: 1-2.
     
    13:30
    Tomáš Čachotský našel lehkým motýlkem před brankou Adama Zemana, ten však skákavý puk netečoval ideálně a kotouč tak minul levo tyč Nechvátala.
     
    09:38
    Přesilovku si vyzkouší také Znojmo. Na dvě minuty míří za katr Martin Kuřítko (JIH) – sekání. Na vyloučení: 1-1.
     
    06:42
    Jindřich Abdul (ZNO), který jihlavský stadion zná z loňské sezony ještě jako junior v dresu Vsetína, odjíždí za hákování na dvě minuty na trestnou lavici. Na vyloučení: 0-1.
     
    05:35
    První pořádná šance i na straně Znojma. David Bartoš se mezi kruhy uvolnil a vypálil k levé tyči branky Šťastného. Puk však mířil těsně vedle.
     
    02:59
    Tomáš Čachotský objel branku a přihrál na modrou, kde byl Tomáš Kaláb. Ten si sjel více k pravému kruhu, vypálil a jeho střela prošla těsně vedle pravé tyče branky Nechvátala.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 59. Důras (Štěpánek, Šidlík), rozh. náj. Schejbal – 25. Špaček (Novák)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Sáblík) – Zadražil, Kaláb, Šidlík, Dobrovolný (A), Schejbal, Štebih, Podlipnik, Čáp – Čachotský (C), Zeman, Mikeš – Seman, Melenovský, Důras – Březina, Prokš, Štěpánek – Malec, Kuřítko, F. Kadlec. Trenér: Petr Vlk a František Zeman
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Us) – Grof, Bořuta, Štach (C), Bača, Nemčík, Drtina – Havlík, Podešva, Rosa – Beránek, Čip, Bartoš – Novák, Rehuš, Špaček – Lattner, Abdul, Tomas. Trenér: Jiří Režnar

    Rozhodčí: Hejduk – Kuřítko, Polák
    bahis siteleri