Čerepovec – Košice 3:1 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
HC Košice
Středa 13.08.2014, 18:00 • WERK ARENA Třinec • STEEL CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:37
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Čerepovec odskakuje do dvoubrankového trháku! Gólman Hylák ještě dokázal vyrazit prudkou ránu Aleksandra Shinina, na následnou dorážku VADIMA BERDNIKOVA už byl krátký! Asistence: Aleksandr Shini, Pavel Dedunov.
     
    46:21
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Přesilovka se Severstalu dlouho nedařila, nakonec se ale ruský tým raduje z vedoucí branky! ZAKHAR ARZAMASTSEV na modré zaznačil střelu, čímž oklamal bránícího hráče. Ležícího protihráče poté objel a střelou zápěstím vymetl pavučinky v horním rohu Hylákovy branky! Asistence: Sergey Monakhov.
     
    44:49
    Přesilovka pro Severstal. Za košickou brankou si nedovoleným způsobem počínal Milan Kolena, jenž odsedí dvě minuty za podražení.
     
    39:56
    Ještě jedno vyloučení ve druhé dvacetiminutovce. Na trestnou lavici usedl košický Radek Philipp, jenž se provinil držením.
     
    37:05
    Přesilovka pro Košice. Na trestnou lavici usedá David Ullström, který padl pod nohy projíždějícímu Kloučkovi. Ullström odpyká dvě minuty.
     
    33:08
    Teď se to povedlo Košicím a hned mohly skórovat! Bombu Cebáka od modré Štěpánek vyrazil jen k volnému Hinďošovi, ten ale nedokázal trefit odkrytou brankou!
     
    28:44
    Přesilovka pro hosty. Dušan Pašek šel důrazně za kotoučem, osprchoval brankáře Štěpánka a obdržel dvě minuty.
     
    26:09
    A Košice mohly jít do vedení! Slovenský tým se dostal do přečíslení dvou proti jednomu, které vedl Peter Bartoš. Ten se nakonec rozhodl pro individuální zakončení, střelou švihem trefil horní tyč Štěpánkovy branky!
     
    25:21
    Košice vstřelily branku!
    Košice se hned po ubráněném oslabení vrhli do útoku a slaví vyrovnávající branku! Po střele Dušana Paška se kotouč odrazil k dojíždějícímu VÁCLAVU STUPKOVI, který nadvakrát dokázal propálit Štěpánka! Asistence: Dušan Pašek.
     
    23:02
    Přesilovka pro Čerepovec. Na trestnou lavici usedl Václav Stupka, jemuž bylo odpískáno sekání.
     
    19:38
    Severstal mohl ještě v závěru první třetiny navýšit své vedení, ve dvou obrovských šancích se ocitl Marek Kvapil! V té první trefil pravou tyč košické branky, druhou ránu mu hokejkou vyrazil Hylák!
     
    18:27
    Bartánus zadovkou našel na brankovišti stojícího Zagrapana, ten však byl tísněn bránícím hráčem a nedokázal trefit odkrytou část branky!
     
    16:44
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Nenápadná akce Severstalu končí prvním gólem! Kotouč se po ose Kazakovtsev – Kuptsov dostal až k zcela nehlídanému IGNATU ZEMCHENKOVI, který byť stál v ostrém úhlu, dokázal propálit přesunujícího se Hyláka! Asistence: Sergey Kuptsov, Nikolay Kazakovtsev.
     
    14:14
    Severstal si zahraje přesilovku. Pronikající Berdnikov byl přidržen Dušanem Paškem, za svůj počin si Pašek odsedí dvě minuty.
     
    12:25
    Na druhé straně mohl skórovat Jiří Bicek, který se od mantinelu natlačil až do brankoviště, ležícího Štěpánka ale překonat nedokázal!
     
    11:45
    Švédský útočník Ullström si najel do dobré šance, střelou mezi betony ale Hyláka překonat nedokázal!
     
    09:25
    Severstal mohl jít do vedení! Pavel Chernov posílal kotouč pod Hylákem skrz brankoviště na najíždějícího Aleksandra Shinina, ten však před prázdnou brankou nedokázal trefit letící puk!
     
    05:50
    Košice mohly jít do vedení! Na Štěpánka nejprve střílel Jenčík, brankář Čerepovce jeho střelu pouze vyrazil k zcela nehlídanému Eriku Čermákovi, který však z bezprostřední blízkosti nedokázal trefit odkrytou branku.
     
    03:54
    Další přesilovka pro Košice. Vyloučen byl Pavel Chernov, který odpyká dvě minuty za hákování.
     
    00:36
    Slovenský mistr si zahraje přesilovku. Na trestnou lavici usedl Andrey Shefer, jenž odpyká dvě minuty za podražení.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 17. Zemchenko (Kuptsov, Kazakovtsev), 47. Arzamastsev (Monakhov), 51. Berdnikov (Shinin, Dedunov) – 26. Stupka (Pašek)


    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Shefer, Urborn, Shinin, Stasenko, Arzamastsev, Lukin, Kalashnikov, Nekolenko – Kvapil, Ullström, Stolyarov – Kagarlitskiy, Chernov, Mons – Monakhov, Berdnikov, Dedunov – Zemchenko, Kuptsov, Kazakovtsev
    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Cebák, Jánošík, Černák, Philipp, Drgoň, Klouček, Markuš, Štrbák – Hrnka, Zagrapan, Bartánus – Spilar, Pašek, Jenčík – Bicek, Kolena, Bartoš – Hinďoš, Chovan, Stupka.

    Rozhodčí: Baluška, Mrkva – Bojda, Lotko
    bahis siteleri