Chemnitzer – Mohuč 5:5 (5:4 po pen.) | Waldalgesheim – Leverkusen 0:6 (kon.)
po penal. (5:4)
Chemnitzer FC
5:5 (0:1)
1. FSV Mohuč 05
Pátek 15.08.2014, 19:00 • Stadion an der Gellertstraße, Chemnitz • Německý pohár
Předzápasové kurzy
     
    120+2
    Mainz právě vstřelil branku!
    Takový scénář by nevymyslel snad žádný spisovatel sportovních dramat! Výkop brankáře Pentkeho zachytil na půlící čáře JOHANNES GEIS, s ničím se nepáral a vrátil míč přesně pod břevno. Pentke se sice snažil vrátit zpět do brány, ale na míč již nedosáhl. Domácí byli ve velké eufórii, ale nyní přišla studená sprcha.
     
    119
    Chemnitzer FC právě vstřelil branku!
    To je neskutečné! Neuvěřitelné! V Chemnitzu snad spadne stadion! Díaz nedokázal na levé straně rozehrát a k míči se následně dostal Garbuschewski, který balón poslal do vápna, kde si ho našel MARCO KEHL-GÓMEZ a zblízka ho poslal za bezmocného Kariuse!
     
    109
    Mainz právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují! NIKO BUNGERT si v závěru řádné hrací doby vstřelil vlastní gól, ale nyní se trefuje i do správné brány. Hostující hráč si naskočil na přímý kop Geise a překonal Pentkeho, který si na míč sáhl, ale nezastavil jej – 4:4.
     
    103
    Chemnitzer FC právě vstřelil branku!
    Možná se nám rýsuje první senzace tohoto ročníku DFB-Pokalu! Domácí u lajny vyťukali levého beka Mainzu Díaze a Garbuschewski tak měl dost času na přesný centr, který hlavou uklidil do sítě MARKUS ZIEREIS. Chemnitzer poprvé v utkání vede!
     
    87
    Chemnitzer FC právě vstřelil branku!
    Domácím se podařilo vyrovnat necelé čtyři minuty před vypršením devadesáti minut! Fotbalisté Chemnitzeru teď výborně kombinovali, když si na polovině hřiště vyměnili mnoho přihrávek. Tu poslední vyslal Fink na Hofratha, který z levé strany poslal balón před bránu a obránce NIKO BUNGERT ho nešťastně tečoval za záda vlastního brankáře – 3:3.
     
    73
    Mainz právě vstřelil branku!
    Tlak Mohuče už byl opravdu obrovský a gól asi musel přijít! Brosinski sklepl míč proti noze JA-ČEOLA KOOA a korejský záložník míč nechytatelně napálil pod břevno. Hosté vedou 2:3!
     
    53
    Chemnitzer FC právě vstřelil branku!
    Eufórie v ochozech! Domácí totiž vyrovnávají! Opět je hlavním hrdinou kapitán ANTON FINK, který dostal přihrávku do běhu od Kehla-Gomeze a ranou z pravé strany šestnáctky překonal Kariuse – 2:2!
     
    50
    Chemnitzer FC právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď domácích! Po rychle rozehrané standardce se dostal k míči ANTON FINK a technickou střelou z nějakých 25 metrů poslal míč ke vzdálenější tyči – 1:2.
     
    49
    Mainz právě vstřelil branku!
    Je to 0:2 pro Mohuč! Hosté získali na vlastní polovině balón a hned založili rychlý protiútok. Djuričić uvolnil ŠINDŽIHO OKAZAKIHO, který postupoval sám na bránu a své sólo zakončil střelou do protipohybu vybíhajícího Pentkeho.
     
    24
    Mainz právě vstřelil branku!
    Hostující favorit se ujímá vedení! Djuričić z levé strany poslal míč před bránu, kde ho jeden z domácích obránců nešťastně odehrál pouze k NIKIMU DIGEMU ZIMLINGOVI, který se z 20 metrů trefil do levého horního rohu Pentkeho svatyně. Krásná střela.

    Martin Augustin

    Branky: 50. Fink, 53. Fink, 87. Bungert (vla.), 103. Ziereis, 119. Kehl-Gómez – 24. Zimling, 49. Okazaki, 73. Koo, 109. Bungert, 120+2. Geis

    Karty:   76. Poggenberg (CMZ), 85. Hofrath (CMZ) – 118. Geis (MAI)


    Chemnitzer FC: Pentke – Conrad, Endres, Röseler, Poggenberg (83. Ziereis) – Lais (68. Garbuschewski), Stenzel – Türpitz, Kehl-Gomez, Ofosu (76. Hofrath) – Fink (C). Trenér: Karsten Heine
    Náhradníci: Reule – Cincotta, Scheffel, Garbuschewski, Hofrath, Hansch, Ziereis

    1. FSV Mohuč 05: Karius – Brosinski, Bell (C), Jara, Díaz – Park, Saller (68. Bungert) – Zimling (74. Geis), Djuričić (60. Malli), Koo – Okazaki. Trenér: Kasper Hjulmand
    Náhradníci: Zentner – Geis, Moritz, Malli, Baumgartlinger, Soto, Bungert

    Rozhodčí: Patrick Ittrich
    bahis siteleri