Chemnitzer – Mohuč 5:5 (5:4 po pen.) | Waldalgesheim – Leverkusen 0:6 (kon.)
po penal. (5:4)
Chemnitzer FC
5:5 (0:1)
1. FSV Mohuč 05
Pátek 15.08.2014, 19:00 • Stadion an der Gellertstraße, Chemnitz • Německý pohár
Předzápasové kurzy
     
    5
    Je to tady! Anton Fink vypálil do opačného kouta brány, než skočil Karius a stává se hrdinou dnešního dne – 5:4!
     
    3
    Penaltu Gonzala Jary Pentke vyráží levou rukou!
     
    120+2
    Mainz právě vstřelil branku!
    Takový scénář by nevymyslel snad žádný spisovatel sportovních dramat! Výkop brankáře Pentkeho zachytil na půlící čáře JOHANNES GEIS, s ničím se nepáral a vrátil míč přesně pod břevno. Pentke se sice snažil vrátit zpět do brány, ale na míč již nedosáhl. Domácí byli ve velké eufórii, ale nyní přišla studená sprcha.
     
    119
    Chemnitzer FC právě vstřelil branku!
    To je neskutečné! Neuvěřitelné! V Chemnitzu snad spadne stadion! Díaz nedokázal na levé straně rozehrát a k míči se následně dostal Garbuschewski, který balón poslal do vápna, kde si ho našel MARCO KEHL-GÓMEZ a zblízka ho poslal za bezmocného Kariuse!
     
    118
    Žlutou kartu dostává Johannes Geis (1. FSV Mainz 05).
     
    111
    A hosté klidně mohli otočit stav zápasu! K odraženému míči se dostal Geis a z 23 metrů ho napálil tak metr vedle šibenice.
     
    109
    Mainz právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují! NIKO BUNGERT si v závěru řádné hrací doby vstřelil vlastní gól, ale nyní se trefuje i do správné brány. Hostující hráč si naskočil na přímý kop Geise a překonal Pentkeho, který si na míč sáhl, ale nezastavil jej – 4:4.
     
    103
    Chemnitzer FC právě vstřelil branku!
    Možná se nám rýsuje první senzace tohoto ročníku DFB-Pokalu! Domácí u lajny vyťukali levého beka Mainzu Díaze a Garbuschewski tak měl dost času na přesný centr, který hlavou uklidil do sítě MARKUS ZIEREIS. Chemnitzer poprvé v utkání vede!
     
    90+3
    Teď se srdce všech fanoušků Chemnitzeru na chvíli zastavila! Malliho hlavička z bezprostřední blízkosti skončila na pravé tyči domácí brány! Následně míč skončil pod Pentkem.
     
    87
    Chemnitzer FC právě vstřelil branku!
    Domácím se podařilo vyrovnat necelé čtyři minuty před vypršením devadesáti minut! Fotbalisté Chemnitzeru teď výborně kombinovali, když si na polovině hřiště vyměnili mnoho přihrávek. Tu poslední vyslal Fink na Hofratha, který z levé strany poslal balón před bránu a obránce NIKO BUNGERT ho nešťastně tečoval za záda vlastního brankáře – 3:3.
     
    85
    Domácí Marcel Hofrath poslal rukama k zemi Brosinského a dostává žlutou kartu.
     
    83
    Střídání v týmu Chemnitzer FC: ze hřiště odchází Poggenberg, přichází Ziereis.
     
    76
    Střídání v týmu Chemnitzer FC: ze hřiště odchází Ofosu, přichází Hofrath.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Poggenberg (Chemnitzer FC).
     
    74
    Střídání v týmu 1. FSV Mainz 05: ze hřiště odchází Zimling, přichází Johannes Geis.
     
    73
    Mainz právě vstřelil branku!
    Tlak Mohuče už byl opravdu obrovský a gól asi musel přijít! Brosinski sklepl míč proti noze JA-ČEOLA KOOA a korejský záložník míč nechytatelně napálil pod břevno. Hosté vedou 2:3!
     
    70
    Hosté tlačí! Na konci rychlého protiútoku byl novic na hřišti Bungert, jehož zakončení na vzdálenější tyč vykopl pravou nohou brankář Pentke.
     
    68
    Střídání v týmu 1. FSV Mainz 05: ze hřiště odchází Saller, přichází Niko Bungert.
     
    68
    Střídání v týmu Chemnitzer FC: ze hřiště odchází Lais, přichází Garbuschewski.
     
    66
    Domácí se po rohu ubránili, ale vzápětí chybovali – málem fatálně! Okazaki opět běžel sám na Pentkeho a tentokrát to řešil téměř dokonalým lobem. Téměř proto, že míč zastavilo v cestě do brány břevno!
     
    60
    Střídání v týmu 1. FSV Mainz 05: ze hřiště odchází Djuričić, přichází Yunus Malli.
     
    58
    Neuvěřitelné! Šindži Okazaki utíkal sám na Pentkeho, který proti němu vyběhl až mimo šestnáctku, domácího gólmana obešel, ale poté netrefil prázdnou bránu! To může Mohuč hodně mrzet.
     
    53
    Chemnitzer FC právě vstřelil branku!
    Eufórie v ochozech! Domácí totiž vyrovnávají! Opět je hlavním hrdinou kapitán ANTON FINK, který dostal přihrávku do běhu od Kehla-Gomeze a ranou z pravé strany šestnáctky překonal Kariuse – 2:2!
     
    52
    Okazaki mohl vrátit hostům dvougólový náskok. Jeho střela z otočky, kterou vyslal z hranice pokutového území, skončila těsně vedle tyče!
     
    50
    Chemnitzer FC právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď domácích! Po rychle rozehrané standardce se dostal k míči ANTON FINK a technickou střelou z nějakých 25 metrů poslal míč ke vzdálenější tyči – 1:2.
     
    49
    Mainz právě vstřelil branku!
    Je to 0:2 pro Mohuč! Hosté získali na vlastní polovině balón a hned založili rychlý protiútok. Djuričić uvolnil ŠINDŽIHO OKAZAKIHO, který postupoval sám na bránu a své sólo zakončil střelou do protipohybu vybíhajícího Pentkeho.
     
    46
    Velkou chybu hostující obrany mohl potrestat Kehl-Gómez. Ten získal míč od váhajících protihráčů a z rohu velkého vápna jen těsně minul vzdálenější tyč!
     
    35
    Míč poslal do šestnáctky právě Fink a Conrad měl na noze vyrovnání. Balón si však rovnal déle, než by bylo potřeba a do střely mu tak stačil skočit kostarický obránce Díaz!
     
    24
    Mainz právě vstřelil branku!
    Hostující favorit se ujímá vedení! Djuričić z levé strany poslal míč před bránu, kde ho jeden z domácích obránců nešťastně odehrál pouze k NIKIMU DIGEMU ZIMLINGOVI, který se z 20 metrů trefil do levého horního rohu Pentkeho svatyně. Krásná střela.
     
    11
    Nebezpečně zahrozil také Chemnitzer! Stenzel nahrál Türpitzovi, který přízemní ranou z levé strany šestnáctky protáhl Kariuse. Hostující obrana následně míč raději zakopla.
     
    9
    Korejec Koo se vůbec nerozpakoval a místo kombinace vypálil. Balón směřující pod břevno vytlačil na roh Pentke.
     
    5
    Pohotovým volejem z hranice šestnáctky se prezentoval Okazaki. Pentke jeho ránu vytlačil na roh.

    Martin Augustin

    Branky: 50. Fink, 53. Fink, 87. Bungert (vla.), 103. Ziereis, 119. Kehl-Gómez – 24. Zimling, 49. Okazaki, 73. Koo, 109. Bungert, 120+2. Geis

    Karty:   76. Poggenberg (CMZ), 85. Hofrath (CMZ) – 118. Geis (MAI)


    Chemnitzer FC: Pentke – Conrad, Endres, Röseler, Poggenberg (83. Ziereis) – Lais (68. Garbuschewski), Stenzel – Türpitz, Kehl-Gomez, Ofosu (76. Hofrath) – Fink (C). Trenér: Karsten Heine
    Náhradníci: Reule – Cincotta, Scheffel, Garbuschewski, Hofrath, Hansch, Ziereis

    1. FSV Mohuč 05: Karius – Brosinski, Bell (C), Jara, Díaz – Park, Saller (68. Bungert) – Zimling (74. Geis), Djuričić (60. Malli), Koo – Okazaki. Trenér: Kasper Hjulmand
    Náhradníci: Zentner – Geis, Moritz, Malli, Baumgartlinger, Soto, Bungert

    Rozhodčí: Patrick Ittrich
    bahis siteleri