HC Plzeň – Motor ČB 2:6 (kon.) | K. Vary – Kölner Haie 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
HC Plzeň 1929
2:6 (1:3, 0:2, 1:1)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 17.08.2014, 11:00O pohár hejtmana Karlovarského kraje
Partner:
     
    57:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzni se daří alespoň kosmeticky upravit skóre, když přesilovou hru využívá pěknou střelou TOMÁŠ KRYSTL. Asistence: Filip Kokoška.
     
    52:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Debakl pokračuje! ROMAN TINTĚRA dostal puk na modré a prostřelil vše, co mu stálo v cestě.
     
    36:43
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    JAN BÁRTA se rozjel s pukem a předvedl ukázkový Forsbergův blafák!
     
    20:45
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Neskutečný nástup do třetiny! Budějovice jdou do tříbrankového trháku, když po tlaku před bránou skóruje NATAN VRÁBLÍK. Asistence: Jan Bárta.
     
    17:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovice jdou do dvoubrankového vedení! Schmidmayer za bránou vybojoval kotouč a předložil ho naprosto volnému JAKUBU DOKTOROVI, který již neměl příliš práce se zakončením. Asistence: Karel Schmidmayer.
     
    13:47
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Když už to vypadalo, že Zeman má vše pod kontrolou, tak se puk objevil v brankovišti, kde ho dokázal dorazit MICHAL DVOŘÁK a posílá tak Budějovice do vedení. Bez asistence.
     
    03:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak nakonec se jihočechům daří vyrovnat! JAN BÁRTA se protáhl po pravé straně kluziště a střelou zápěstím překonává Zemana! Asistence: Ondřej Šulek.
     
    01:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Parádní úvod utkání ze strany Plzně. Po krásné kombinaci se kotouč dostal až k MARTINU HAJŠMANOVI, který nekompromisní ranou z první zavěsil puk do budějovické brány. Asistence: Filip Kokoška, Jiří Stráský.

    David Košinár

    Branky a nahrávky: 2. Hajšman (Kokoška, Stráský), 58. Krystl (Kokoška) – 4. Bárta (Šulek), 14. Dvořák, 18. Doktor (Schmidmayer), 21. Vráblík (Bárta), 37. Bárta, 52. Tintěra


    HC Plzeň 1929: Zeman (Holub) – Kačena, Starý, Vachal, Sysel, Čechura, Sedláček, Ivanič, Pokorný – Roubal, Kučera, Krystl, Vavřička, Krásný, Kantner, Kokoška, Vracovský, Rubner, Hajšman, Hanzlík, Stráský
    Banes Motor České Budějovice: Němec (Kotrla) – Tintěra, Farka, Svoboda, Kadlec, Dvořák, Benda, Švagr, Kubeš – Šulek, Vráblík, Bárta, Bahula, Doktor, Pospíšil, Jiřinec, Remiáš, Bláha, Mašek, Schmidmayer

    Rozhodčí: Zubzanda – Červenka, Schopf
    bahis siteleri