Šumperk – Lipt. Mikuláš 0:0 (zruš.) | Poprad – Banská Bystrica 4:3 (kon.) | K. Vary – Vladivostok 2:3 (kon.)
konec
HK Poprad
4:3 (0:1, 2:2, 2:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pondělí 18.08.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Brankár Wiikman odchádza z brány!
     
    59:23
    Oddychový čas Banská Bystrica!
     
    58:00
    Dve minúty do konca tretej tretiny!
     
    57:28
    Paukovček teraz ideálne našiel Sýkoru pri pravej tyčke, no ten z prvej trafil len Wiikmana!
     
    53:45
    Petr Kafka si teraz neustrážil svoju hokejku a trafil ňou Šeligu, za čo dostáva dve minúty za nedovolenú hru s vysokou hokejkou.
     
    52:16
    Pri popradských hokejistoch teraz riadne stála pani šťastena! Najprv od modrej čiary napálil do Sidora Macias, po ňom sa puku v medzikruží zmocnil Hayes, no ten trafil len žŕdku odkrytej popradskej brány!
     
    51:30
    Bystričania si zahrajú presilovku. Na trestnú lavicu odchádza opäť Matúš Matis, ktorý sa tentokrát previnil hákovaním.
     
    49:01
    Poprad dal gól!
    Domáci "kamzíci" prvýkrát v zápase vedú! MATÚŠ MATIS ihneď po skončení trestu naskočil z trestnej lavice priamo na ľad, nakorčuľoval si do stredného pásma, keď mu puk posunul Sýkora a Matis prízemnou strelou od pravého kruhu prekonal brankára Wiikmana!
    Asistenciu si pripísal Tomáš Sýkora.
     
    47:03
    Austin Block sa po nepodarenom vyhodení puku od domácich dostal k nemu v medzikruží a okamžite strieľal, ale Sidor svojou hokejkou puk dokázal vytlačiť do rohu klziska.
     
    46:50
    Hostia si zahrajú presilovú hru. Matúš Matis odchádza na dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    41:47
    Marek Nagy dokázal vypichnúť v obrannom pásme prihrávku na Bambúcha, smeroval vo dvojici s Matisom na bránu, ktorému prihral ku pravej žrdi, ten skúšal blafákom prekvapiť brankára Wiikmana, no ten ostal pozorný a jeho zakončenie dokázal zachytiť!
     
    41:26
    Bystričania si zahrajú v početnej prevahe. Samuel Takáč odchádza na dve minúty za podrazenie.
     
    40:41
    Poprad dal gól!
    Popradčania dokázali znovu vyrovnať. MATÚŠ MATIS dokázal získať puk od bystrických hráčov v rohu klziska, dostal sa s pukom do medzikružia, odkiaľ prudkou strelou prekonal brankára Wiikmana.
    Bez asistencie.
     
    39:30
    Preisinger prenchal v rohu klziska Mrázovi, ktorý zrýchlil až do medzikružia, tam z otočky naslepo hľadal pri tyčke Michala Hudeca, no ten smerovaný puk nezastihol!
     
    38:20
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa znovu dostávajú do vedenia! Z rohu klziska si Hayes všimol pred bránou RASTISLAVA GAŠPARA, ktorému puk okamžite poslal a ten strelou z prvej prekvapil Sidora!
    Asistenciu si pripísali Ryan Hayes a Rastislav Konečný.
     
    35:47
    Štefan Fabian teraz krásne zamotal hlavu Wiikmanovi, ktorého si položil, následne však smeroval ešte poza bránu a až tak prihrával pred bránkovisko, kde bol Kroták a po ňom Takáč, no k zakončeniu sa dostal len jeden z nich, a to Takáč, ale ten triafal len betón fínskeho brankára!
     
    34:02
    Popradskí obrancovia teraz pustili Richarda Mráza priďaleko, ten sa dostal do samostatného zakončenia, natlačil sa pred bránu, ale gólman Sidor stihol zažehnať nebezpečenstvo a puk prikryl.
     
    32:26
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa znovu vracajú do zápasu! Takáč pri mantineli na ľavej strane našiel ideálnou krížnou prihrávkou pri pravej žrdi ARNEHO KROTÁKA, ktorý prečítal hru a do tohto priestoru si nabehol ideálne, no a s koncovkou už nemal najmenšie problémy!
    Asistencie: Samuel Takáč a Matúš Paločko.
     
    30:17
    Arne Kroták sa najprv zmocnil puku za bránou hostí, dostal sa s ňou na vrchol pravého kruhu a medzi kruhmi našiel ideálne Samuela Takáča, ten strieľal, no len do výstroje fínskeho brankára! Následne je vylúčený Marek Biro, ktorý dostáva dve minúty za krosček.
     
    29:02
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia! Po predchádzajúcej akcii ostali Bystričania v pásme, Macias našiel v medzikruží LUKÁŠA HANDLOVSKÉHO, ktorý najprv strieľal, Sidor vyrazil priamo pred neho a následne už nebolo pre tohto bystrického hráča problémom zakončiť ponad ležiaceho popradského brankára!
    Asistenciu si pripísali Ray Macias a Kevin Montgomery.
     
    28:47
    Teraz prečíslenie na opačnej strane! Richard Mráz našiel pri ľavej žŕdke Lukáša Handlovského, ktorý z prvej trafil zázračný Sidorov betón!
     
    26:12
    Andreas Štrauch mal puk na hokejke v útočnom pásme pri mantineli a krásnou prihrávkou pred bránu našiel Petra Gápu, no ten z prvej trafil len výstroj brankára Wiikmana a ukázal ako sa mrhajú šance.
     
    24:17
    Matúš Matis obral Bambúcha v strednom pásme o puk, šiel na bránu, no počkal si na Tomáša Sýkoru, ktorý mu v medzikruží nabehol, no z prvej trafil len betón bystrického brankára!
     
    23:03
    Presilová hra pre hostí. Mário Kurali sa previnil podrazením.
     
    20:16
    Poprad dal gól!
    Popradčania okamžite v prvom útoku tejto tretiny udreli! V rohu klziska získal puk TOMÁŠ SÝKORA, ktorému prihral Matis, Sýkora si to namieril do medzikružia odkiaľ krásnou strelou trafil pravý horný kút Wiikmanovej brány!
    Asistenciu si pripísal Matúš Matis.
     
    18:38
    Banská Bystrica dala gól!
    Bystričania sa v závere prvej tretiny dostávajú do vedenia! Mráz sa ľahko uvoľnil cez Kasíka z rohu klziska a strieľal z medzikružia, ale len do Sidorových betónov, ktoré túto prihrávku vrátili presne na spomínaného Mráza, ten našiel z pravého kruhu pri vzdialenejšej žrdke MICHALA HUDECA, ktorý do prázdnej brány zakončil!
    Asistencie si prípisali hráči Richard Mráz a Rastislav Konečný.
     
    17:43
    Popradskí mladíci vymysleli peknú akciu, keď Štrauch v útočnom pásme prenechal Dávidovi Tomečkovi, ktorý mal voľný priestor, dostal sa do tesnej blízkosti brány, no následne napálil iba do výstroje brankára Wiikmana!
     
    15:02
    Ryan Hayes a Štefan Fabian odchádzajú na trestnú lavicu. Bystričan dostáva dve minúty za hákovanie a desať minút za nešportové správanie a popradský obranca je trestaný dvomi minútami za hrubosť. Hrá sa 4 na 4.
     
    14:30
    Paukovček sa ocitol s pukom medzi kruhmi a tvrdo strieľal, no brankár Wiikman strelu zlikvidoval do svojej výstroje bez problémov. Následne sa už skončila presilovka domácich.
     
    12:21
    Nick Larson škaredým zákrokom poslal k ľadu Arneho Krotáka a odchádza na trestnú lavicu na 2 plus 10 minút za úder do hlavy.
     
    09:01
    Kurali vypálil od modrej čiary, no len do betónov fínskeho brankára Banskej Bystrice, po ňom sa však s pukom na hokejke ocitol Sýkora, ktorý dorážal bekhendom, taktiež len do Wiikmana.
     
    08:19
    Druhá presilová hra pre Poprad. Lukáš Bambúch sa previnil podrazením a odpyká si dvojminútový trest.
     
    05:41
    Gašpar sklepol puk do útočného pásma Rastislavovi Konečnému, ktorý sa dostal do brejku, no bekhendom neprekvapil Sidora. Po ňom prišla ešte dorážka od Kaduru, ale ten trafil len popradského obrancu Makovského!
     
    02:26
    Prvú početnú výhodu si zahrajú v tomto zápase hráči Popradu. Dominik Kadura odchádza na dve minúty za seknutie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 21. Sýkora (Matis), 33. Kroták (Takáč, Paločko), 41. Matis, 50. Matis (Sýkora) – 19. Hudec (Mráz, Konečný), 30. Handlovský (Macias, Montgomery), 39. Gašpar (Hayes, Konečný)


    HK Poprad: Sidor (Kmeť) – Malina, Makovský – Kasík ("A"), Kurali – Fabian ("A"), Šeliga – Dinda, Pitka – Matis, Paukovček, Sýkora – Ďuriš, Zvoník, M. Nagy – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Gápa, Tomečko, Štrauch
    HC´ 05 Banská Bystrica: Wiikman (Košarišťan) – Biro, Nicastro – Macias, Montgomery – Bambúch ("A"), Predajniansky – Gachulinec, P. Lunter – Larson, Hudec ("C"), Mráz – Handlovský, Block, Hayes – Kudrna, Preisinger, Kafka – Konečný, Gašpar, Kadura

    Rozhodčí: Vladimír Snášel – Roman Bednár, Ľudovít Šoltés
    bahis siteleri