TK k MS v hokeji v ČR v roce 2015 (kon.) | TK k Barum Czech Rally Zlín (kon.)
TK před MS judistů v Čeljabinsku (kon.) | TK HOCKEY CLUB Plzeň 1929 (kon.)
konec
Tisková konference HOCKEY CLUB Plzeň 1929

Úterý 19.08.2014, 16:30Tiskové konference
     
    Je za námi krátká tisková konference, na které byla podepsána spolupráce mezi klubem a Plzeňským krajem v oblasti mládežnického hokeje. Díky za pozornost a někdy z Plzně opět na shledanou. (16:49:09)
     
    Nyní došlo k podpisu smlouvy mezi klubem a krajským úřadem.
     
    Martin Straka: O hokejovou akademii máme zájem už delší dobu, ale zatím se nám nepodařilo naplnit všechny potřebné požadavky.
     
    Martin Straka: Rozpočet mládežnického hokeje se pohybuje kolem 12-14 miliony.
     
    Jiří Hanzlík: Jsme rádi za každou korunu, kterou někdo podpoří a částka, kterou dává kraj je hodně významná.
     
    Jiří Struček: Spolupráce trvá výrazněji šest let a doufejme, že bude ještě dlouho trvat. Dříve ta spolupráce byla omezená.
     
    Jiří Struček: Mládežnický sport jsou dobře vynaložené peníze.
     
    Jiří Struček: Mládež nám dělá velkou radost a je to nejlepší reklama nejen pro kraj, ale i dobrý vzor pro děti a jejich vrstevníky. Kraj má úspěšné sportovce nejen v hokeji, ale i v dalších sportech. Máme vysoké číslo odchovanců, což je dobrá vizitka.
     
    Václav Šlajs: Stát snížil dotace do krajů, ale přesto půjde do sportu, konkrétně hokeje poměrně vysoká částka, která přispívá k rozvoji.
     
    Václav Šlajs: Mám radost z výsledků sportovců z našeho kraje, ale i celkového výsledku našeho kraje v porovnání s ostatními kraji. Kraj vnímá sport jako fenomén a chce tuto činnost podporovat dále.
     
    Martin Straka: Chtěl bych poděkovat Plzeňskému kraji za podporu mládežnického hokeje. Za jejich pomoci se nám daří vychovávat skvělé hokejisty pro A-tým, momentálně jich třeba máme v týmu 10.
     
    Tiskové konference se účastní za HC Plzeň Martin Straka a sportovní manažer mládeže Jiří Hanzlík a za krajský úřad hejtman Václav Šlajs a náměstek pro oblast sportu Jiří Struček.
     
    Hezký den z Plzně. Dnes se na zimním stadionu koná tisková konference, která je věnována spolupráci mezi občanským spolkem HOCKEY CLUB Plzeň 1929 provozujícím mládežnické týmy a generálním partnerem mládeže – Plzeňským krajem. Tiskové konference se zúčastní generální manažer klubu Martin Straka a zástupce Krajského úřadu Plzeňského kraje, kteří při tiskové konferenci podepíší deklaraci o vzájemné spolupráci.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 16:30.

    Jakub Vais

    bahis siteleri