Vítkovice – Ingolstadt 5:1 (kon.) | Třinec – Bern 7:0 (kon.) | Tappara – Stavanger 7:3 (kon.)
Kuopio – Sparta 4:5 (2:3 po s.n.) | Krefeld – Skellefteå 1:2 (kon.) | Kölner Haie – Košice 2:1 (kon.)
Vienna Capitals – Färjestad 4:1 (kon.) | Ženeva – Frölunda 4:3 (kon.) | Briançon – Villach 1:2 (kon.)
Zug – SaiPa 1:2 (kon.) | Zürich – Vålerenga 4:1 (kon.) | SønderjyskE – IFK Helsinky 4:5 (0:2 po s.n.)
Liberec – Kärpät 3:4 (kon.) | Djurgården – Fribourg 5:4 (po pr.) | Växjö – Mannheim 6:1 (kon.)
konec
EV Zug
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
SaiPa Lappeenranta
Čtvrtek 21.08.2014, 19:45Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:57
    Robin Grossmann (ZUG) byl tím hříšníkem, který zatáhl za záchrannou brzdu.
     
    57:57
    A největší šanci domácí přesilovky měli hosté! Toivanen v úprku dvou na jednoho nahrával lépe postavenému soupeři, ten byl ale faulován a počet hráčů na ledě se nám srovná.
     
    56:39
    Jedna z posledních možností pro domácí – Jarvinen (SAI) dostává menší trest a Zug si zahraje přesilovku.
     
    54:50
    Až nyní se podařilo domácím přečíslit soupeře díky dvěma rychlým krokům a v hodně rychlé situaci 3 na 2 Martschini bekhendem vracel puk do odkryté části branky. Jenže puk se jen prohnal brankovištěm a zamířil mimo!
     
    48:37
    Hodně starostí měl nyní Stephan. Sražená střela roztočila kotouč do nezvyklých otáček tak, že domácímu gólmanovi puk vypadl z lapačky. Musel si oddechnout, že kolem sebe nemá žádného z hráčů finského týmu, kteří by se drali k dorážce.
     
    43:29
    Robbie Earl, střelec zatím jediného domácího gólu, je na trestné lavici za hákování. A to znamená jediné. Hosté si zahrají přesilovku.
     
    39:38
    McIntyre měl na hokejce v dalším ze svých úniků třetí branku svého mužstva! Proti ale byla pravá tyčka Stephanovy klece!
     
    36:25
    Jenže přesilovka domácího celku měla jepičí život – Christen (ZUG) zblízka krosčekem přišpendlil při napadání soupeře zblízka na mantinel a my uvidíme hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    35:56
    Domácí mají šanci na reparát – hostující kapitán Ville Koho odchází na trestnou lavici za sekání.
     
    32:23
    Téměř jako přes kopírák děj z první třetiny. Tam se také hosté dostali do jednobrankového vedení, jenže pak nesmyslně faulovali a bylo vyrovnáno. Jak dopadne Flinckův trest za podražení?
     
    31:03
    A do třetice všeho dobrého – naprosto nic. Tak dlouho vymýšlel, jak na Stephana vyzrát, až se dostal příliš blízko,takže jeho forhendová klička byla zakončená snad jen pro formu. Puk spolehlivě našel připravenou lapačku domácího gólmana.
     
    31:03
    Naprosto, naprosto z ničeho nic se do sóla utrhl McIntyre a byl zezadu zahákován Alatalem. Co provede při svém trestném střílení?
     
    31:03
    Uvidíme trestné střílení!
    Sami VENALAINEN - 1:2
     
    25:21
    SaiPa právě vstřelila branku!
    Už v plném počtu hráčů na ledě domácí zle rozebrali finský tým a Sami VENALAINEN dostal puk na pravý kruh a nikým nehlídaný prostřelil Stephana. Ten si pravděpodobně na kotouč ještě sáhl, ale v přechodu brankové čáry mu nezabránil. Asistence: Backman a Flinck.
     
    23:15
    Suki (ZUG) ale nesmyslně zajel do hostujícího gólmana, na kterého ještě shodil jeho obránce, a tak se budou domácím muset bránit.
     
    21:26
    Další vynikající příležitost pro domácí! Herzog zpoza branky vybojoval kotouč, poslal ho na Suttera, který z hranice brankoviště přiťukával Bertaggiovi. Ten však jen nechal vyniknout Markkanena.
     
    17:51
    Přesilovka švýcarského týmu může znovu pokračovat. Jokinen (SAI) si při dobývání soupeřovy branky počínal příliš důrazně a odchází na trestnou lavici za hákování.
     
    15:26
    Zug právě vstřelil branku!
    To byla rychlost. Dva vyměněné puky po pravé straně, ťukec zpátky doleva a Robbie EARL trefuje přesně k tyčce. Nutno připsat kredit i Holdenovi, který nejenže tuto výhodnou variantu početní výhody vybojoval, ale nyní odvedl výbornou práci v clonění před brankou. Asistence Daniel Sondell.
     
    15:11
    Josh Holden chtěl nepřízeň osudu zlomit po vlastní ose a jal se útočit hned po buly... vysloužil si za to aspoň faul hostujícího Maalahtiho (SAI). Takže zapišme sekání pro obránce hostujícího celku a přesilovku 5 na 3 pro domácí.
     
    14:35
    Spina (SAI) usedá na trestnou lavici za podražení a domácí mají možnost oplatit svému soupeři stejnou mincí.
    Gól Davida McINTYRA
     
    11:48
    SaiPa právě vstřelila branku!
    Křížná přihrávka přes šířku kluziště, která našla hokejku připraveného Davida McINTYRA, dává zapomenou na přesilovkové trápení SaiPa a posílá severský tým do náskoku. Asistence Dave Spina a Sam Lofquist.
     
    10:03
    Christens (ZUG) dostává menší trest za podražení.
     
    06:29
    Vynikající příležitost hned po vhazování, kdy puk přiletěl na levý kruh, z něhož nikým nehlídán vypálil Suri, puk si našel cestičku mezi Markkanenovými betony a jen o fous se vykutálel ven z branky!

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 16. Earl (Sondell) – 12. McIntyre (Spina, Lofquist), 26. Venalainen (Backman, Flinck)


    EV Zug: Stephan (Hauser) – Sondell, Andersson, Ramholt, Grossmann, Luthi, Alatalo, Blaser, Erni – Suri, Holden, Martschini – Lammer, Earl, Burgler – Sutter, Bertaggia, Herzog – Diem, Christen, Schnyder.
    SaiPa Lappeenranta: Markkanen (Bernard) – Larsson, Salcido, Ahonen, Lappalainen, Lofquist, Backman, Maalahti – Koho, Mankinen, Tavi – McIntyre, Spina, Jokinen – Venalainen, Flinck, Pitkanen – Toivanen, Jarvinen, Kuronen – Leivo.

    Rozhodčí: Nord (SWE), Vinnerborg (SUI) – Kung (SUI), Burgi (SUI)
    bahis siteleri