Třebíč – Jihlava 5:3 (kon.) | Motor ČB – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:0 (0:0, 4:0, 1:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Čtvrtek 21.08.2014, 17:30 • Budvar Arena • Regionální pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Všechny dnešní individuální akce právě strčil do kapsy JAN TRUMMER. Ten unikal po pravé straně, parádní kličkou se zbavil obránce, přehodil si puk z bekhendu na forhend a dloubnutím kotouče pod horní tyčku rozjásal Budvar arénu. Asistence: Martin Heřman.
     
    39:05
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A máme tu další branku a opět v síti hostů. Obránce DAN RŮŽIČKA se dostal do samostatného úniku, vystřelil a puk si následně brankář Rebelů přizvedl do horního růžku své klece. Asistence: Roman Vráblík.
     
    36:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Obrovská vlna radosti se teď prohnala Budvar arénou. Aby ne, branku totiž vstřelila hlavní hvězda dnešního utkání! LUBOŠ ROB ST. vyjel z trestné lavice, dostal přesnou přihrávku od Straky a svou pověstnou ránu umístil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Josef Straka.
     
    24:37
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá přesilovou hru! JOSEF STRAKA dostal na modrou čáru kotouč od Vráblíka a tvrdou ranou pod vyrážku k tyči zvyšuje náskok domácího týmu. Asistence: Roman Vráblík.
     
    20:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přečíslení domácího týmu skončilo nádhernou brankou. Boháč si nejprve vyměnil kotouč s Kuchejdou a vydal se s pukem na levou stranu, čímž vytvořil prostor pro DAVIDA KUCHEJDU, který jeho následnou přihrávku nekompromisně proměnil v gól. Asistence: Daniel Boháč.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 21. Kuchejda (Boháč), 25. Straka (Vráblík), 37. Rob st. (Straka), 40. D. Růžička (Vráblík), 54. Trummer (Heřman)


    Banes Motor České Budějovice: Kůdela (Bláha) – Chmelíř, Parýzek, Vráblík, Semrád, D. Růžička, Mucha, Suchánek – Kuchejda, Heřman, Boháč – Nouza, Straka, Švihálek – Trummer, Rob ml., Rob st. – Vaniš, Přibyl, Ferebauer
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Polívka (Barus) – Pavlíček, Prokop, Janáček, Sedlák, Jeník, A. Růžička, Kulhánek – Váchal, Maliník, Sedláček – Kuchta, Jankovič, Minárik – Pejchar, Milfait, Kadlec

    Rozhodčí: S. Mertl – Jílek, Šperl
    bahis siteleri