Senica – Trenčín 1:1 (kon.)
konec
FK Senica
1:1 (0:0)
AS Trenčín
sk Pátek 22.08.2014, 18:30 • FK Senica • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.
     
    Vítam všetkých futbalových priaznivcov pri ďalšom z našich futbalových prenosov.

    Dnes to bude zápas medzi FK Senica a AS Trenčín.

    Hostia z Trenčína momentálne okupujú prvé miesto tabuľky. Po piatich odohraných zápasoch majú na svojom konte 13 bodov za 4 výhry a 1 remízu (skóre 11:4). V tejto sezóne teda ešte neokúsili chuť prehry.
    Trenčania sa naposledy stretli s Košičanmi a porazili ich 4:2.

    Záhoráci sú na 6. mieste tabuľky po 6 kolách. Na konte majú 9 bodov za 2 výhry, 3 remízy a 1 prehru (skóre 7:8). Prehru utŕžili v poslednom ligovom zápase proti bratislavskému Slovanu (Seničania prehrali 1:4).

    Stávkové spoločnosti vypísali takmer rovnaké kurzy na výhru jedného z družstiev (2,55 a 2,65) a na remízu až 3,05.

    Ak chcete vedieť, ako tento zápas skončí, sledujte našu stránku a dozviete sa to.
     
    -37
    Úvodné zostavy:

    FK Senica: Šulla – Pavlík, Pillár, Mazáň, Chvátal – Komara, Hlohovský, Ventúra, Majtán – Kalabiška, Piroska (C).
    Náhradníci: Junas – Filípek, Kóňa, Malý, Královič, Kosorin, Gombala.

    AS Trenčín: Volešák (C) – Čögley, Lawrence, Kleščík, Rodriguez da Silva – Kubík, Holúbek, Hajradinovič, Simon – Edmond, Lobotka.
    Náhradníci: Šemrinec – Skovajsa, Rundič, Bariš, Mišák, Mondek, Opatovský.

    Rozhodca: Vnuk – Chládek, Bóllo.
     
    -2
    Hráči oboch celkov už v sprievode rozhodcovskej trojice prichádzajú na trávnik zaliaty slnkom. Domáci futbalisti budú hrať v červených dresoch, hostia v bielej farbe.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali hostia. Hajradinovič a Edmond rozohrali loptu a okamžite sa pustili na útočnú polovicu, no tam hneď po niekoľkých sekundách narazili na skalopevnú defenzívu.
     
    2
    V úvode zápasu nevidíme na hracej ploche nič zaujímavé. Trenčania sa stále držia pri lopte, no v obrane si trochu nerozumeli s rozohrávkou si skomplikovali život, ale napokon všetko vyriešili a nemuseli ani len čeliť strele.
     
    3
    Trenčín sa dostal do skvelej príležitosti! Kubík poslal veľmi dobrý center z ľavej strany priamo do vápna, kde si ale s loptou neporadil ani Simon a ani ďalší z hostí.
     
    4
    Ďalšia skvelá šanca hostí! Lawrence si prevzal loptu a na okamžitý útok ho presviedčať nebolo treba. Okamžite s ňou vletel ku šestnástke, odkiaľ ešte krásnym centrom hľadal Simona, no jeho lopta bola napokon iba zrazená na rohový kop.
     
    5
    Trenčania rozohrali prvý rohový kop, no vzápätí dostali po zlej obrannej reakcii súpera šancu zopakovať si ho. Ani druhá štandardka od zástavky ale hosťom nevyšla, a tak sa skóre stále nemení.
     
    6
    Trenčania začali skutočne aktívne. Domáca Senica sa aktuálne snaží otriasť a vymaniť sa spod zovretia súpera, no proti AS to dnes bude mať rozhodne veľmi náročné.
     
    7
    Trenčín po chvíľkovej hre v defenzíve presunul svoje sily opäť do útoku. Tam to Hajradinovič skúšal pasom smerom k šestnástke, ale ten na jeho spoluhráčov neprešiel. Hostia sa ku strele tentokrát nedostali.
     
    8
    Seničania sa doteraz nevedeli ani len dostať do útoku, teraz sa ale dokonca predrali až ku šestnástke. Všetko to vzniklo po Hlohovského aktivite v strede poľa, po ktorej sa ale Senici napokon vystreliť nepodarilo.
     
    9
    Trenčín ale získal loptu a mohol ísť do rýchleho prečíslenia. To zastavil Mazáň, aj keď iba za cenu žltej karty.
     
    10
    Trenčín rozohral štandardku na vlastnej obrannej polovici, no do útoku sa nedokázal dostať. Seničania boli v defenzíve veľmi pozorní, ale stále sú pod tlakom.
     
    11
    Čögley sa pošmykol a stratil loptu, ale Seničania to nevyužili! Domáci futbalisti mali skvelú šancu vniknúť pred Volešáka, no tento priestor okamžite po zaváhaní trenčianskeho obrancu zaplnili ostatní hráči a hosťujúci gólman teda problémy nemal.
     
    12
    Senica ale ešte vo vápne ostala, no strela z toho ani v tomto prípade nebola. Piroska sa pokúsil o center do vápna, na ktorý ale nemal kto vyskočiť, a tak bude rozohrávať iba Volešák.
     
    13
    Trenčiansky gólman rozohral loptu na opačnú polovicu a jeho spoluhráči sa okamžite dostali do útoku. Tam sú aj naďalej veľmi aktívni, no nevedia sa prepracovať k šestnástke a následnej strele.
     
    14
    Trenčín sa stále drží pri lopte, ale v týchto chvíľach nám na trávniku chýba nejaká zaujímavá situácia. Seničania sa stiahli do defenzívy a súperovi nič nedovoľujú.
     
    15
    Trenčín sa napokon postupnými krokmi dostal až pred šestnástku súpera, kde ale hostia opäť nepochodili. Chvátal sa čistým spôsobom vrhol po lopte a posunul ju na rohový kop.
     
    16
    Trenčania rozohrali rohový kop k ľavej žrdi Šullovej bránky, ale nič tam nevymysleli. Domáci futbalisti loptu pohodlne odvrátili a vyhli sa tak streleckému pokusu súpera. Pri lopte ostávajú hostia.
     
    17
    Trenčín o loptu prišiel a takmer inkasoval! Z ničoho nič letel dlhý center do šestnástky, kde si loptu podržal Piroska, ten oklamal dvojicu hostí, loptu posunul Majtánovi, ale ten osamotený pred bránkou nepochopiteľne neskóroval, ale iba natiahol pozorného Volešáka.
     
    18
    Seničania získali sebavedomie a aj teraz sa tlačia do zakončenia. Opäť to skúsili centrom do vápna, ale na túto loptu si dal Volešák už obrovský pozor.
     
    19
    Trenčín sa pokúsil odpovedať na opačnej strane, ale strela napokon na bránku neprešla. Simon predviedol skvelú prácu, loptu dostal do šestnástky, ale Holúbek následne nastrelil iba Pavlíka. Aj napriek tomu ale treba Trenčanov pochváliť.
     
    20
    Trenčín sa stále drží na útočnej polovici. Hostia sú skutočne veľmi aktívni a pokúšajú sa otvoriť skóre, ale Senica zatiaľ odoláva.
     
    21
    Šulla musel opäť zasahovať, no teraz to vôbec nebolo pre domáceho brankára nič nebezpečné. Vo svojej moci iba jednoducho schoval loptu od Holúbeka, ktorá z veľkej vzdialenosti nemala parametre na to, aby ho ohrozila.
     
    22
    Hajradinovič nechal pri obrannej aktivite nohu na zemi a Kalabiška cez ňu škaredo preletel. Trenčiansky hráč si vyslúžil žltú kartu.
     
    23
    S Kalabiškom to nevyzerá práve najlepšie. Na trávnik musia prísť aj lekári, ktorí domácemu hráčovi pomôžu.
     
    24
    Kalabiška napokon za postrannú čiaru odkráčal o vlastných a Senica mohla rozohrať priamy kop. Bezprostredne po ňom ešte strela neprišla, no o pár sekúnd neskôr Seničania poslali pred Volešáka nebezpečný center, ktorý trenčiansky gólman iba vyboxoval.
     
    25
    Trenčín sa presvedčil, že aj jeho súper vie byť poriadne nebezpečný. Hostia spod hradu Matúša Čáka si teda budú musieť dávať veľký pozor v defenzíve a vyvarovať sa podobných chýb.
     
    26
    Trenčania sa ale dlho nebránili, a tak sa u presunuli na útočnú polovicu trávnika. Tam ale rovnako ako v úvode zápasu narazili iba na skalopevnú defenzívu domácich.
     
    27
    Trenčania sa napokon na útočnej polovici rozložili tak, že už to bolo pre domáci tím nebezpečné. Seničania teda loptu zrazili iba na rohový kop.
     
    28
    Trenčiansky rohový kop veľa vzrušenia nepriniesol, pretože domáci futbalisti loptu okamžite zrazili a nedovolili hosťom ani len vystreliť. Šulla mohol ostať pokojný.
     
    29
    Trenčín to aj naďalej skúša v ofenzíve. Smerom do šestnástky poslal dlhú centrovanú loptu, ktorú ale domáci odhlavičkovali iba na rohový kop.
     
    30
    Trenčín prvý rohový kop rozohral a vzápätí si ho mohli hostia zopakovať. Druhý pokus v krátkom čase bol pomerne zaujímavý, keďže lopta smerovala priamo pred bránku, ale Šulla bol pozorný a vytlačil ju mimo priestoru troch žrdí.
     
    31
    Senica sa rýchlo presunula na útočnú polovicu a mohla ísť do vedenia! Trenčín mohla táto diera v defenzíve mrzieť, pretože Piroska pálil tesne spoza hranice šestnástky, ale Volešák si dokázal s loptou smerujúcou po zemi poradiť a schoval ju vo svojej moci.
     
    32
    Vzápätí ďalšia dobrá šanca pre Senicu! Hlohovský mal loptu na kopačke v šestnástke, ale napokon pridlho váhal s jej konečným spracovaním pred strelou a prišiel o ňu. Trenčín si bude chcieť vydýchnuť.
     
    33
    Holúbek si prevzal loptu na svoje kopačky a hru sa pokúša trochu upokojiť. Trenčania sa budú chcieť dostať do útoku a otvoriť skóre.
     
    34
    Trenčania sa dostali až na opačnú polovicu ihriska, kde Senica loptu odkopla iba na rohový kop. Ten smeroval na hlavu Kleščíka, ktorý po vzdušnom súboji s Piroskom zakončil iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    35
    Hra sa nám rýchlo presúva zo strany na stranu a ani jeden z tímov nevie využiť svoje šance. Sledujeme zaujímavý futbal, ktorému ale chýbajú góly.
     
    36
    Seničania sa opäť po prechode do útoku dostala k strele, no tá nebola z kategórie nebezpečných. Pomerne ďalekonosný pokus z kopačky Hlohovského Volešák pozorne skryl v rukaviciach.
     
    37
    Trenčania si opäť prevzali loptu, ale zatiaľ s ňou operujú iba na vlastnej obrannej polovici. Môžeme očakávať, že ich prechod do útoku bude náročný kvôli pozornej defenzíve Senice.
     
    38
    Trenčín sa napokon do útoku dostal iba vysoko nakopnutým centrom, ktorý Šulla bezproblémovo skrotil. Naopak, Senica sa rýchlo dostala do protiútoku, po ktorom vybojovala roh.
     
    39
    Po rohovom kope ale Seničania nič zaujímavé nevymysleli. Domáci futbalisti sa nedostali ani len k zakončeniu, pretože hráči AS sa pohodlne ubránili.
     
    40
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Haris Hajradinovič so žltou kartou, prichádza Patrik Mišák.
     
    41
    Prvý polčas sa nám už nezadržateľne blíži ku koncu a nevyzerá to, že by sme ešte mali vidieť presný zásah na jednej či druhej strane.
     
    42
    Lopta lieta zo strany na stranu a skóre by chcel otvoriť každý, no ani jednému z tímov sa to aktuálne nedarí. O niečo aktívnejší sú Trenčania, ktorí sa ale nevedia ani len prepracovať k strele.
     
    43
    Senica sa pokúša o záverečný tlak, ale ten zatiaľ neprichádza. Videli sme Piroskov pokus o center pred šestnástku, ktorý ale spracovaním prihrávky neskončil. Trenčín hru opäť upokojí.
     
    44
    Brankári iba prekopávajú loptu zo strany na stranu, ale na presný zásah to vôbec nevyzerá. Útočníci oboch tímov dobiedzajú, ale defenzíva je pozorná.
     
    45
    Pillár spravil pri rozohrávke pred vlastnou bránkou obrovskú chybu a loptu poslal iba na nohu protihráča. Trenčania ale mali situáciu sťaženú a napokon poslali iba ľahkú strelu k žrdi, s ktorou nemal Šulla žiaden problém.
     
    45+1
    Riadny hrací čas sa naplnil a rozhodcovia nadstavili ešte minútu. Počas nej je v útoku Trenčín, no Kubíkovi sa hneď v úvode nepodarilo loptu zasiahnuť priamo pred bránkou. Musíme však uznať, že bol v neľahkej pozícii dobre bránený.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas sa skončil, ale gól sme doposiaľ nevideli. Na Záhorí však sledujeme skvelý futbal, ktorý sa prelieva zo strany na stranu a chýbajú nám skutočne iba presné zásahy.

    Druhý polčas sa začne približne o 19:32.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas sa začal výkopom Senice. Tá sa hneď chcela stiahnuť na vlastnú polovicu a rozohrať, ale Trenčania okamžite vysoko napádajú.
     
    47
    Senici sa napokon podarilo prepracovať sa až pred šestnástku súpera. Tam loptu od Hlohovského dostal Mazáň, no tesne pred zakončením sa pokĺzol a spadol.
     
    48
    Do útoku sa napokon dostali aj Trenčania! na hranici šestnástky získal loptu Kubík, no jeho rana bola veľmi nepresná a skončila úplne mimo priestoru troch žrdi. Šulla zasahovať nemusel.
     
    49
    Chvátal skončil na zemi, ale pravdupovediac sme skutočne nevideli, čo sa mu stalo. Vyzerá to ale, že má vyrazený dych a je poriadne otrasený. Lekári sa mu už venujú za postrannou čiarou. Pevne veríme, že bude v poriadku!
     
    50
    Chvátal je našťastie späť na trávniku. Veľký bojovník sa dokázal rýchlo pozviechať a pokračuje v hre. Našťastie.
     
    50
    Tak napokon zrejme Chvátal v poriadku nebude. Po niekoľkých sekundách ho strieda Filípek.
     
    51
    Senica prestriedala a pokračuje sa v hre. Pri lopte sú hostia, ktorí sa pokúsia dostať až pred gólmana Šullu.
     
    52
    Nový muž na trávniku sa okamžite prezentoval obranným zákrokom, ktorým vyrazil strieľanú loptu smerujúcu ku bránke na rohový kop.
     
    53
    Holúbek rozohral loptu od rohovej zástavky, ale Trenčania to nevyužili. Senickí obrancovia sú aj naďalej veľmi pozorní a dobre sa bránia.
     
    54
    Trenčín sa opäť dostal ku šestnástke súpera. Do nej poslal loptu z pravej strany a do siete ju chcel posunúť Edmond. Skúšal to pätičkou, no tú Šulla dobre videl a schoval vo svojej moci.
     
    55
    Trenčania vybojovali po centri z ľavej strany ďalší rohový kop. Po ňom síce loptu poslali do šestnástky, ale tam nik nezakončil. Zápasu jednoznačne chýbajú góly.
     
    56
    Trenčania sa držia na útočnej polovici a pokúšajú sa zvyšovať svoj tlak. Držanie lopty je jednoznačne v prospech hostí, ktorí sa ale nevedia presadiť pred Šullom.
     
    57
    Senica si po dlhej dobe prevzala loptu na svoje kopačky a pokúsila sa ju preniesť na opačnú polovicu. Chcel to urobiť Majtán, ale dopustil sa iba útočného faulu.
     
    58
    Filípek poslal už druhú loptu na rohový kop v prospech Trenčína. Pri zastávke sa jej chopil Mišák, no jeho center pred Lawrenceom vyboxoval Šulla.
     
    59
    Trenčín sa neustále drží na útočnej polovici, ale v zakončení mu zrejme chýba aj kúsoček šťastia. Hre akýkoľvek presný zásah veľmi pomohol.
     
    59
    Senica dala gól!

    Rýchly protiútok Senice znamená prvý gól! Majtán po pravej strane dobre potiahol loptu, neulakomil sa na strelu a vyzval JANA KALABIŠKU, ktorý osamotený pred bránkou zaváhať nemohol. Asistencia: Tomáš Majtán.
     
    60
    za nami je teda hodina hry a vytúžený gól je tu. Paradoxne ho aj napriek vyššej aktivite na trávniku inkasoval Trenčín, ktorý sa v rýchlosti nedokázal vrátiť do defenzívy.
     
    61
    Domáci futbalisti sú veľmi povzbudení svojím úspechom a pokúšajú sa navýšiť náskok. Trenčania sa musia brániť, aj keď by určite oveľa radšej pomýšľali nad útočením.
     
    62
    Hosťujúci Edmond sa dopustil v obrane nepríjemného faulu a vyslúžil si žltú kartu.
     
    63
    Po faule mala Senica k dispozícii priamy kop. Lopty sa chopil Piroska, no kopol ju veľmi zle a jeho spoluhráči sa k zakončeniu ani len nedostali.
     
    64
    Trenčanom sa stále nedarí odpovedať. Hostia by síce do útoku chceli ísť, ale pozorná defenzíva Senice im to neumožňuje.
     
    65
    Edmond sa v útoku prezentoval zbytočne hrubým zákrokom, po ktorom ale našťastie pre AS kartu nevidí. Rozhodca mu ale musí dohovoriť.
     
    66
    Senica je aj naďalej aktívna. Natlačila sa až do útoku, kde Majtánovi nechýbalo veľa, aby získal loptu a mohol tak zakončovať z veľmi nebezpečnej pozície. Napokon ale hostia situáciu ustáli.
     
    68
    Trenčania aj teraz potiahli akciu po pravej strane, ale do zakončenia sa ani v tomto prípade nedostali. Senica hrá v obrane veľmi dobre a súperovi nič nedovoľuje.
     
    69
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Emmanuel Edmond, prichádza Karol Mondek.
     
    70
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Tomáš Komara, prichádza Tomáš Kóňa.
     
    71
    Tomáš Kóňa je späť! Po niekoľkých mesiacoch sa hráč po brutálnom faule vracia na fortunaligové trávniky a my pevne veríme, že zranenia sa mu už budú iba vyhýbať.
     
    72
    Senica stále drží svoje vedenie a Trenčanom sa nedarí reagovať. Kóňa medzičasom zaknihoval prvý dotyk s loptou, na čo reagovali tribúny mohutným potleskom.
     
    73
    Kóňa dokonca preveril Volešáka. Trenčiansky gólman ale veľa práce s touto ďalekonosnou strelou nemal a pohodlne ju choval vo svojej moci.
     
    74
    Piroska sa už rútil do útoku, ale strela z toho napokon nebola! Kleščík teraz zachránil AS, keď sa v pravom rohu šestnástky prezentoval dobrým obranným zákrokom.
     
    75
    Na trávniku ostáva ležať domáci Hlohovský. Pohľad na neho nie je príjemný, pretože sa v bolestiach zvíja zrejme pre natiahnutý sval na nohe alebo v oblasti slabín. určite bude musieť striedať. Pevne veríme, že bude v poriadku!
     
    75
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Filip Hlohovský, prichádza Jakub Kosorin.
     
    76
    Striedanie bolo napokon nevyhnutné. Hlohovský za pomoci lekárov odkráčal mimo hracej plochy a nám neostáva nič iné, než veriť, že bude v poriadku.
     
    77
    Trenčín získal po menšom faule na pravej strane útočnej polovice výhodu štandardky. Tú síce hostia zahrali do vápna, ale v ňom príliš nepochodili a Pavlík loptu odpratal.
     
    78
    Dnešné stretnutie sleduje 2458 divákov.
     
    79
    Trenčín sa stále snaží, ale príliš sa mu nedarí. Čögley to skúsil prízemným centrom, ale ten našiel adresáta iba v drese domáceho tímu.
     
    80
    Pred nami je posledná desaťmintovka, ale v Senici to na žiadnu drámu nevyzerá. Domáci hráči hrajú veľmi pozorne zo zabezpečenej defenzívy a súperovi nič nedovoľujú.
     
    81
    Trenčín sa napokon dostal až do vápna, no nič v ňom nevymyslel. Holúbek mal loptu na kopačke a posielal ju priamo do nebezpečného priestoru pred bránku, kde ale Senica všetko odvrátila.
     
    82
    Senický kapitán skončil po súboji so súperom na zemi a s postavením sa a zahratím štandardky sa príliš ponáhľať nemusí. Čas pre hostí sa kráti.
     
    83
    Piroskov center nenašiel v nebezpečnej pozícii nikoho v červenom drese a do útoku môže zamieriť Trenčín. Ten má možno jednu z posledných šancí.
     
    84
    Trenčín dal gól!

    Hostia vybojovali rohový kop, po ktorom Kalabiška neustrážil zakončujúceho hráča a RAMON RODRIGUEZ DA SILVA hlavou vyrovnáva!
     
    85
    Trenčania sú po vyrovnaní veľmi aktívni. Loptu už poslali smerom na bránku prudkým centrom, no ten napokon skončil iba tesne vedľa priestoru troch žrdí.
     
    86
    Trenčín mohol ísť dokonca do vedenia! Vo vápne dostal loptu Mondek, no bol zle otočený a svoju pozíciu už vylepšiť nedokázal.
     
    87
    Trenčania sa stále držia pri lopte a so ziskom troch bodov to myslia skutočne vážne. Senica si musí dávať veľký pozor.
     
    88
    Pozor si ale musia dávať aj hostia! po rýchlom útoku jedného z domácich futbalistov musel Volešák opustiť bránku a loptu vykopnúť, inak by išla Senica opäť do vedenia.
     
    89
    Záver duelu je ešte skutočne veľmi zaujímavý. Senica sa dostáva opäť do tempa a vybojovala dokonca aj rohový kop.
     
    90
    Senica mohla získať tri body! Po rohu letela lopta priamo na hlavu Majtána, ktorý v rýchlosti zakončoval pod brvno, kde sa objavili ruky Volešáka. Trenčín mal teraz kusisko šťastia.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú dve minúty. Na trávniku sa lieta zo strany na stranu a o ničom ešte rozhodnuté nie je.
     
    90+2
    Začala sa nám posledná minúta tohto zápasu a obaja brankári sa snažia držať loptu čo najďalej od svojich svätýň. Všetko nasvedčuje tomu, že gól už neuvidíme.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    V samom závere mala ešte Senica veľkú šancu na návrat do vedenia, no domáci ju napokon nevyužili a tímy si body podelia. Videli sme skutočne zaujímavé stretnutie, v ktorom sme na presné zásahy čakali až do druhej polovice duelu, no dočkali sme sa a stálo to za to.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám nádherný zvyšok piatku. (20:20:50)

    Veronika Pancuráková

    Branky: 59. Kalabiška (Majtán) – 84. Rodriguez da Silva

    Karty:   9. Mazáň (SEN) – 22. Hajradinovič (TRE), 62. Edmond (TRE)


    FK Senica: Šulla – Pavlík, Pillár, Mazáň, Chvátal (50. Filípek) – Komara (70. Kóňa), Hlohovský (75. Kosorin), Ventúra, Majtán – Kalabiška, Piroska (C).
    Náhradníci: Junas – Filípek, Kóňa, Malý, Královič, Kosorin, Gombala.

    AS Trenčín: Volešák (C) – Čögley, Lawrence, Kleščík, Rodriguez da Silva – Kubík, Holúbek, Hajradinovič (40. Mišák), Simon – Edmond (69. Mondek), Lobotka.
    Náhradníci: Šemrinec – Skovajsa, Rundič, Bariš, Mišák, Mondek, Opatovský.

    Rozhodčí: Vnuk – Chládek, Bóllo

    Diváci: 2458
    bahis siteleri