Senica – Trenčín 1:1 (kon.)
konec
FK Senica
1:1 (0:0)
AS Trenčín
sk Pátek 22.08.2014, 18:30 • FK Senica • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Senica mohla získať tri body! Po rohu letela lopta priamo na hlavu Majtána, ktorý v rýchlosti zakončoval pod brvno, kde sa objavili ruky Volešáka. Trenčín mal teraz kusisko šťastia.
     
    88
    Pozor si ale musia dávať aj hostia! po rýchlom útoku jedného z domácich futbalistov musel Volešák opustiť bránku a loptu vykopnúť, inak by išla Senica opäť do vedenia.
     
    86
    Trenčín mohol ísť dokonca do vedenia! Vo vápne dostal loptu Mondek, no bol zle otočený a svoju pozíciu už vylepšiť nedokázal.
     
    84
    Trenčín dal gól!

    Hostia vybojovali rohový kop, po ktorom Kalabiška neustrážil zakončujúceho hráča a RAMON RODRIGUEZ DA SILVA hlavou vyrovnáva!
     
    75
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Filip Hlohovský, prichádza Jakub Kosorin.
     
    70
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Tomáš Komara, prichádza Tomáš Kóňa.
     
    69
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Emmanuel Edmond, prichádza Karol Mondek.
     
    62
    Hosťujúci Edmond sa dopustil v obrane nepríjemného faulu a vyslúžil si žltú kartu.
     
    59
    Senica dala gól!

    Rýchly protiútok Senice znamená prvý gól! Majtán po pravej strane dobre potiahol loptu, neulakomil sa na strelu a vyzval JANA KALABIŠKU, ktorý osamotený pred bránkou zaváhať nemohol. Asistencia: Tomáš Majtán.
     
    50
    Tak napokon zrejme Chvátal v poriadku nebude. Po niekoľkých sekundách ho strieda Filípek.
     
    40
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Haris Hajradinovič so žltou kartou, prichádza Patrik Mišák.
     
    32
    Vzápätí ďalšia dobrá šanca pre Senicu! Hlohovský mal loptu na kopačke v šestnástke, ale napokon pridlho váhal s jej konečným spracovaním pred strelou a prišiel o ňu. Trenčín si bude chcieť vydýchnuť.
     
    31
    Senica sa rýchlo presunula na útočnú polovicu a mohla ísť do vedenia! Trenčín mohla táto diera v defenzíve mrzieť, pretože Piroska pálil tesne spoza hranice šestnástky, ale Volešák si dokázal s loptou smerujúcou po zemi poradiť a schoval ju vo svojej moci.
     
    24
    Kalabiška napokon za postrannú čiaru odkráčal o vlastných a Senica mohla rozohrať priamy kop. Bezprostredne po ňom ešte strela neprišla, no o pár sekúnd neskôr Seničania poslali pred Volešáka nebezpečný center, ktorý trenčiansky gólman iba vyboxoval.
     
    22
    Hajradinovič nechal pri obrannej aktivite nohu na zemi a Kalabiška cez ňu škaredo preletel. Trenčiansky hráč si vyslúžil žltú kartu.
     
    19
    Trenčín sa pokúsil odpovedať na opačnej strane, ale strela napokon na bránku neprešla. Simon predviedol skvelú prácu, loptu dostal do šestnástky, ale Holúbek následne nastrelil iba Pavlíka. Aj napriek tomu ale treba Trenčanov pochváliť.
     
    17
    Trenčín o loptu prišiel a takmer inkasoval! Z ničoho nič letel dlhý center do šestnástky, kde si loptu podržal Piroska, ten oklamal dvojicu hostí, loptu posunul Majtánovi, ale ten osamotený pred bránkou nepochopiteľne neskóroval, ale iba natiahol pozorného Volešáka.
     
    9
    Trenčín ale získal loptu a mohol ísť do rýchleho prečíslenia. To zastavil Mazáň, aj keď iba za cenu žltej karty.
     
    4
    Ďalšia skvelá šanca hostí! Lawrence si prevzal loptu a na okamžitý útok ho presviedčať nebolo treba. Okamžite s ňou vletel ku šestnástke, odkiaľ ešte krásnym centrom hľadal Simona, no jeho lopta bola napokon iba zrazená na rohový kop.
     
    3
    Trenčín sa dostal do skvelej príležitosti! Kubík poslal veľmi dobrý center z ľavej strany priamo do vápna, kde si ale s loptou neporadil ani Simon a ani ďalší z hostí.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 59. Kalabiška (Majtán) – 84. Rodriguez da Silva

    Karty:   9. Mazáň (SEN) – 22. Hajradinovič (TRE), 62. Edmond (TRE)


    FK Senica: Šulla – Pavlík, Pillár, Mazáň, Chvátal (50. Filípek) – Komara (70. Kóňa), Hlohovský (75. Kosorin), Ventúra, Majtán – Kalabiška, Piroska (C).
    Náhradníci: Junas – Filípek, Kóňa, Malý, Královič, Kosorin, Gombala.

    AS Trenčín: Volešák (C) – Čögley, Lawrence, Kleščík, Rodriguez da Silva – Kubík, Holúbek, Hajradinovič (40. Mišák), Simon – Edmond (69. Mondek), Lobotka.
    Náhradníci: Šemrinec – Skovajsa, Rundič, Bariš, Mišák, Mondek, Opatovský.

    Rozhodčí: Vnuk – Chládek, Bóllo

    Diváci: 2458
    bahis siteleri