Hoffenheim – Augsburg 2:0 (kon.) | Hannover – Schalke 2:1 (kon.) | Hertha – W. Brémy 2:2 (kon.)
Frankfurt – Freiburg 1:0 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Hamburg 0:0 (kon.) | Dortmund – Leverkusen 0:2 (kon.)
konec
Hertha BSC
2:2 (1:0)
Werder Brémy
Sobota 23.08.2014, 15:30Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Je tady konec utkání, ve kterém jsme nakonec viděli zajímavou zápletku. Domácí šli rychle ze začátku druhého poločasu do dvoubrankového vedení, ale Werder dokázal bleskově odpovědět dvěma brankami. Toto je ode mne pro dnešek vše a těším se u příštího onlajn přenosu na počtenou! (17:28:05)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90
    Hlavní arbitr nastavuje dvě minuty.
     
    90
    Špatně provedený přímý kop z velké vzdálenosti nám předvedl Roy Beerens, který chtěl najít svým centrem nabíhající spoluhráče v pokutovém území. Soupeřova obrana zůstává ve střehu a odvrací tento centr do bezpečí.
     
    89
    Marnon Busch si teď asi spletl kopanou s americkým fotbalem, protože jeho zákrok by se hodil spíše tam. Thorsten Kinhofer samozřejmě nařizuje přímý kop.
     
    87
    Držení míče 52% – 48%

    Střely celkem 19 – 8

    Fauly 18 – 16
     
    86
    Rohový kop zahrává Zlatko Junuzovič. Dobré postavení bránících hráčů však dopomohlo k odvrácení této nebezpečné situace.
     
    85
    Zápas se pomalu chýlí ke svému konci a i když to vypadalo, že Hertha dnes přehledem vyhraje, tak Werderu se povedl velký zvrat.
     
    83
    Haraguchi poslal přihrávku do vápna, která nenašla svého adresáta. Obrana soupeře odvedla precizní práci. Hlavní a pomezní sudí se shodli a signalizují rohový kop pro domácí tým.
     
    82
    Sebastian Langkamp si nepohlídal ofsajdové postavení a praporek pomezního vyletěl vzhůru. Akce tak končí a rozehrávat budou hosté.
     
    81
    Hertha bude mít možnost standartní situace. Hajrovič zajel do jednoho ze svých protihráčů a hlavnímu rozhodčímu to neuniklo.
     
    79
    Eljero Elia vypustil ránu, která měla rychlost na úkor přesnosti. Jeho pokus totiž plachtí daleko od pravé tyče.
     
    78
    Střely na branku – 10:4
     
    76
    Roy Beerens se ujímá rohového kopu, ale hráči Werderu dokázali tuto situaci bravurně vyřešit.
     
    75
    Obrana soupeře měla co dělat, aby zablokovala ránu ze střední vzdálenosti, kterou vyslal Julian Schieber. Ten se nikterak nerozpakoval a střílel jen okamžik poté, co k němu doputovala přihrávka jednoho z jeho spoluhráčů. Rohový kop pro domácí.
     
    74
    K dorážce se v těsné blízkosti branky dostal Zlatko Junuzovič, ale jeho střelu obětavým zákrokem zblokoval jeden z bránících hráčů, a zažehnal tak nebezpečí pro svůj tým. Skóre tedy zůstává nezměněno.
     
    73
    Izet Hajrovič poslal nadýchaný balón z rohového kopu. Velice nebezpečný centr však odvrací jeden ze soupeřových obránců, který se vyhoupl do vzduchu a odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    71
    Eljero Elia se snažil najít svého spoluhráče přihrávkou do vápna. Obrana soupeře však akci zastavuje. Následovat bude rohový kop.

    David Košinár

    Branky:


    Hertha BSC: Kraft – Schulz, Langkamp, Heitinga, Pekarík – Niemeyer, Hosogai, Haraguchi, Ronny, Beerens – Schieber
    Werder Brémy: Wolf – Fritz, Lukimya-Mulongoti, Caldirola, Garcia – Junuzovič, Kroos, Makaidi – Di Santo, Hajrovič, Elia
    thejrc.org