Zlín B – Opava B 3:0 (kon.) | Líšeň – Zábřeh 1:0 (kon.) | Třebíč – Hulín 2:4 (kon.)
Břeclav – Olomouc B 1:1 (odl.) | Prostějov – HFK Olomouc 5:0 (kon.) | Hlučín – Vyškov 3:0 (kon.)
konec
FC Zlín B
3:0 (2:0)
SFC Opava B
Sobota 23.08.2014, 10:30 • Vršava • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    Utkání je za námi. Zlín nakonec vítězí 3:0 a spravuje si tak chuť po porážce od Zábřehu, Opava B naopak na první body stále čeká. (12:31:34)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Třetí trefu do sítě Opavy zajistil NEHODA, který potřetí pokořil brankáře Štencela. Pokud Fastav ještě jednou nevstřelí gól, dostane Opava ve třetím utkání v řadě po třech gólech.
     
    85
    Třetí střídání v domácím týmu přichází pět minut před koncem, když trávníku odbíhá Holík, místo nějž se představí v závěru střetnutí Heger.
     
    74
    Tak penalta se urodila i na druhé straně. Jen měla odlišné vyústění. Zatímco Hradil poslal domácí do vedení, tak opavský celek ji neproměnil. Gebauer, který se na puntík postavil, ztroskotal na dobře skákajícím Švecovi.
     
    70
    Tak ani druhý střelec dnešního zápasu nedohraje. Elšík je stejně jako Hradil vystřídán. Místo něj si jde na pažit ve Vršavě zaběhat Chuchma.
     
    62
    Také domácí Fastav střídá. Trávník opouští střelec prvního gólu Hradil, místo nějž se do hry vrhá Nehoda.
     
    60
    Opava reaguje na nepříznivý vývoj zápasu střídáním. Ze hřiště odchází Továrek, místo něj nastupuje Pavel Zagol.
     
    50
    Gólmani na obou stranách zažívají letos svoji premiéru. V sestavě Opavy se v úvodních dvou kolech představil Godla, jenž není pro toto střetnutí k dispozici. Trenéři tak dnes dali přednost Štencelovi, jenž již dvakrát inkasoval. Záda mu kryje dorostenec Muczka. Také na straně domácích stojí mezi tyčemi jiný muž. Čtyřbrankový debakl od Zábřehu odnesl posazením na lavičku Adamuška, místo něj hájí kasu Švec.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme zde konec prvního poločasu. Zlínská rezerva vede nad svým soupeřem již 2:0. Ve dvanácté minutě se trefil z penalty Hradil a čtyři minuty před koncem první půle se prosadil ještě Elšík.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ve Vršavě je radost ještě větší! Fastav se totiž ujímá dvoubrankového vedení! Po lajně utekl PAVEL ELŠÍK, který se pak nebál vystřelit a pokořil opavského brankáře Štencela podruhé.
     
    12
    Zlín právě vstřelil branku!
    K exekuci se postavil HRADIL, který si z penaltového puntíku věděl rady a rozjásal tak domácí příznivce.
     
    11
    Tak vše je zakřiknuto! Tentokrát rozhodčí přestupek v šestnáctce potrestal pokutovým kopem. Zlínská rezerva má šanci se dostat do vedení!
     
    10
    Ve Vršavě je odběháno deset minut. Lehce aktivnější jsou domácí, kteří se dožadovali po nastřelení ruky ve vápně odpískání pokutového kopu. Rozhodčí ale zůstal ledově klidný a penaltu nenařídil. Jinak se zatím žádná zajímavější šance neurodila.
     
    5
    Domácí Zlín dnes útočí na svou druhou výhru v letošním ročníku. Ta první přišla v úvodním kole, kdy Fastav porazil Orlovou 1:0. Naposledy ale klopýtl a prohrál 0:4 v Zábřehu. To Opava prohrála oba své duely. V prvním kole nestačila rovněž na Zábřeh, neúspěšný byl i duel s Hlučínem, který si odvezl ze stadionu Slezského FC výhru 3:1.
     
    1
    Utkání právě začalo.

    Jan Zahnaš

    Branky: 12. Hradil (pen.), 41. Elšík, 90. Nehoda

    Neproměněná penalta: 74. Gebauer (OPB), brankář Švec zneškodnil


    FC Zlín B: Švec – Zavadil, V. Pavlíček, Holík (85. Heger), Elšík (70. Chuchma), Chwaszcz, Hlobil "K", Kopečný, Koller, Hradil (62. Nehoda), Blanař.
    Náhradníci: Adamuška – Heger, Nehoda, Chuchma

    SFC Opava B: Štencel – Hrabina, L. Pavlíček, Demel, Továrek (60. P. Zagol), Maléř, Lavrovič, Macíček, Kuzník, Uvíra, Hoza "K".
    Náhradníci: Muczka – P. Zagol, M. Zagol, Mezera, Galvas, Gebauer, Černohorský

    Rozhodčí: Mrázek – Z. Kneisl, A. Kneisl
    bahis siteleri