Dunajská Streda – Žilina 2:2 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
2:2 (1:1)
MŠK Žilina
sk Pátek 29.08.2014, 18:30Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    51
    Dunajská Streda dala gól!

    Je vyrovnané! DARIJO KRIŠTO sa dostal k lopte na ľavej strane šestnástky, nemal nad čím premýšľať a ľavačkou poslal krížnu strelu až za chrbát Krnáča, ktorý bol teraz veľmi pomalý.
     
    50
    Žilina dala gól!

    Hostia idú do vedenia! Po dobrej práci na pravej strane sa lopta dostala na hranicu šestnástky, kde stál nikým nepokrytý JAROSLAV MIHÁLIK a okamžitou prudkou ranou prekonáva bezmocného Penksu.
     
    28
    Dunajská Streda dala gól!

    Je vyrovnané! PAVOL JURČO využil veľké zaváhanie defenzívy, sám sa predral pred bránku, kde si položil na zem Krnáča a pohodlne ponad neho zakončil do odkrytej siete.
     
    8
    Žilina dala gól!

    LUKÁŠ ČMELÍK dostal prihrávku na pravú stranu do šestnástky a nemohol zaváhať. Neostávalo mu skutočne nič iné, než presne vystreliť a jeho pokus skončil v sieti.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 28. Jurčo, 51. Krišto – 8. Čmelík, 50. Mihálik

    Karty:   22. Straka (DUN), 65. Tóth (DUN) – 36. Letić (ZIL)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Penksa – Tóth, Ujlaky, Turňa, Szabó – Brašeň, Majerník (C), Straka (72. Kwin Kwin), Krišto – Horváth (61. Sabler), Jurčo (85. Černák).
    Náhradníci: Izsmán – Kwin Kwin, Šnirc, Antunović, Sabler, Černák.

    MŠK Žilina: Krnáč – Piaček, Letić, Mabouka, Škriniar – Káčer, Pečovský (C), Škvarka (84. Alves de Oliveira), Jelić – Čmelík, Mihálik (70. Paur).
    Náhradníci: Le Giang – Králik, Hučko, Paur, Klec, Alves de Oliveira, Guba.
    bahis siteleri