Trnava B – Dubnica 1:1 (kon.) | Šaľa – Slovan Bratislava U21 2:1 (kon.) | Žilina B – Skalica 2:1 (kon.)
L. Mikuláš – Bodva Moldava 0:0 (kon.) | Dolný Kubín – Trebišov 2:0 (kon.) | Prešov – Bardejov 1:1 (kon.)
Poprad – Lok. Košice 3:1 (kon.) | Nitra – Šamorín 4:0 (kon.) | Michalovce – MFK Zvolen 0:0 (kon.)
konec
FK Poprad
3:1 (1:1)
FC Lokomotíva Košice
sk Sobota 30.08.2014, 19:00 • Národné tréningové centrum, Poprad • MONACObet liga
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Vitajte pri sledovaní on-line prenosu! Naša druhá najvyššia futbalová súťaž pokračuje šiestym kolom, v ktorom FK Poprad na domácom trávniku privíta Lokomotívu Košice. Zápas sa začína o 19:00 a sprevádzať ním vás bude Lukáš R. Ovšonka.

    FK Poprad
    Popradskí futbalisti si zatiaľ v DoXXbet lige počínajú celkom úspešne, keď prehrali len v prvom zápase, a to s favorizovaným Prešovom 1:5, následne doma zdolali Bardejov 2:0 remizovali na ihrisku Rimavskej Soboty 1:1. Na zatiaľ posledný domáci zápas, ktorý Poprad hral s Bardejovom si našlo cestu rekordný počet divákov, keď sa na výhru domáceho celku výsledkom 3:1 prišlo pozrieť až 2036 divákov, čo je na druhú ligu pomerne nevídané. V poslednom zápase Poprad remizoval na pôde Slavoja Trebišov 1:1. Podtatranci sa tak nachádzajú v tabuľke "Východ" na piatej pozícii so ziskom ôsmych bodov a skóre 8:8.

    FC Lokomotíva Košice
    Lokomotíva, ktorá je jedným z dvoch košických klubov, ktoré súťažia v DoXXbet lige, sa nachádza v spodnej časti tabuľky, na deviatom mieste, keďže má na konte šesť bodov. Vo štvrtom kole Košičania prehrali na ihrisku Liptovského Mikuláša tesne 1:0, no v poslednom zápase Lokomotíva zaznamenala plný bodový zisk, keďže doma zdolala Moldavu nad Bodvou 2:1.

    Ako sa bude postupne vyvíjať zápas medzi Popradom a Lokomotívou Košice sa dozviete, ak budete sledovať náš on-line prenos. Pekný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    FK Poprad: Rušin – Ondruš, Janigloš, Bendík ("C"), J. Tropp, Rams, Palutka, T. Ferenc, M. Ferenc, Ujčík, Maliňák
    Náhradníci: Michlík, Kubus, A. Tropp, Korenko, Pilát, Chmura

    FC Lokomotíva Košice: Giertl ("C") – Cmarko, Sandu, Horváth, Kuruc, Labun, Kolek, Ondira, Kinský, Cuprišin, Vilkovský
    Náhradníci: Kovalík, Hloušek, Kokočák, Komjatý, Proshchuk, Fábry

    Rozhodca: Boris Marhefka – Branislav Hancko, Andrej Hrmo.
     
    Príjemný víkendový večer vážení futbaloví fanúšikovia. O malú chvíľu sa nám začne súboj 6. kola medzi Popradom a Lokomotívou Košice. Domáci sa na domácom ihrisku predstavia v bielych dresoch a hostia z Košíc sú oblečení v červených dresoch.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodného výkopu sa ujali domáci futbalisti, ktorú útočia z pravej strany na ľavú. Popradčania rozohrávajú svoju prvú akciu.
     
    2
    Pavol Rams zahral prvý rohový kop svojho celku, no loptu dokázali hostia odhlavičkovať, no následne sa ocitla v pravom hornom rohu šestnástky na kopačke Bendíka, no tomu sa strela nevydarila.
     
    3
    Erik Maliňák už smeroval po ľavej strane šestnástky do zakončenia, no prihrávku, ktorú si spracoval, hlavný rozhodca posúdil ako ofsajdovú.
     
    5
    Erik Maliňák získal svojou agresivitou loptu na útočnej polovici, rozbehol sa sám na brankára Giertla, ktorý mu vybehol proti smeru lopty, Maliňák tesne spred šestnástky zakončoval, no len ďaleko od brány.
     
    6
    Maliňák sa opäť ukázal popradským divákom, keď potiahol loptu po ľavej hranici pokutového územia, no následne neudržal rovnováhu a vyslal iba jemnú strelu, ktorá končila na bočnej sieti.
     
    7
    Popradčania nerozohrali svoju akciu príliš dobre a lopty sa tak bez ohrozenia zmocnil Michal Vilkovský, ktorý si to namieril na hornú hranicu šestnástky odkiaľ vypálil, no jeho projektil smeroval mimo brány.
     
    8
    Vilkovský sa snažil po pravej hranici šestnástky prebojovať cez Mariána Ferenca, no jeho pokus sa mu nepodaril, keďže popradský obranca vyrazil na rohový kop.
     
    8
    Z rohového kopu sa lopta ocitla na kopačke Dušana Koleka, no ten ju trafil nepresne, mimo brány.
     
    9
    Horváth vedel, že lopta by mohla skončiť na kopačke Maliňáka, ktorý si zbiehal do vápna, skákal po nej rukou, no napokon sa nepíska, keďže sa letiacej lopty vo vzduchu nedotkol.
     
    11
    Marián Ferenc sa pripravoval na spracúvanie lopty pri ľavej čiare, no vtom sa pri ňom ocitol Michal Cmarko, ktorý loptu poslal za outovú čiaru.
     
    12
    Po chybe v rozohrávke domáceho celku sa lopty ujal Labun, ktorý už smeroval do zakončenia, no nepodarilo sa mu preraziť popradský obranný val, následne sa lopta ocitla na kopačke Jakuba Kinského, ten vypálil, ale jeho strela bola zblokovaná a skončila v bezpečí brankára Rušina.
     
    13
    Ujčík získal loptu na útočnej polovici, snažil sa ju posunúť ďalej, no v tej chvíli boj zrazený na zem Kolekom, ale hlavný rozhodca tento zákrok neuznal ako nedovolený.
     
    15
    Ujčík posunul na pravej strane do rýchlosti Ferencovi, ten sa rozbehol na niekoľkom metrov a následne sa snažil hľadať spoluhráčov na vrchu šestnástky, no loptu zachytili Košičania.
     
    16
    Jozef Tropp sa zrazil v hlavičkovom súboji s Michalom Cmarkom, šiel na malú chvíľu mimo ihriska, priložil si ľad ku tvári a následne sa zapojil späť do hry.
     
    17
    Marián Ferenc len nakopol Cmarka na ľavej strane v priestore pri rohovej zástavke čím získal rohový kop pre Poprad.
     
    17
    Janigloš si nabehol až do malého vápna, no pred ním loptu tesne vyrazil brankár Giertl. Potom sa k nej za šestnástkou dostal ešte Palutka, ale ten mieril len do protihráča, ktorý loptu odrazil.
     
    18
    Hostia sa dostali k prvej štandardke, no tú zahrali len do hráčov domácich, ktorí dokázali loptu nekompromisne odraziť.
     
    20
    Marián Ferenc si zbiehal do pokutového územia po dlhý pas zo zadných radov Popradu, no napokon ho predstihol brankár Jakub Giertl, ktorý mu nedal žiadnu šancu.
     
    21
    Dušan Kolek si spracoval prihrávku od Kinského za šestnástkou a pálil, no jeho koncovka smerovala mimo popradskej brány.
     
    22
    Jozef Tropp si zbehol na pekný center z pravej strany od Milana Ondruša a zakončoval hlavičkou z malého vápna, no svojou strelou netrafil priestor brány. Bol to však sympatický pokus.
     
    23
    Kinský získal pre svoj tím rohový kop, keď na pravej strane len bezhlavo nastrelil Jozefa Troppa.
     
    24
    Labun bol teraz zasiahnutý k zemi Troppom, čo znamená štandardku pre Lokomotívu. Bude to z priestoru okolo rohovej zástavky.
     
    25
    Horváth vyslal nebezpečný center k vzdialenejšej žrdi, na ktorý si našiel miesto Jakub Kinský, ktorý však len jemne zakončoval, lopta sa však ocitla už pred bránkovou čiarou, z ktorej ju fantasticky vykopol brankár Rušin.
     
    26
    Erik Maliňák si zbehol po loptu na ľavej strane, ocitol sa v súboji s Ionom Sandym, ktorý ho nebezpečne poslal k zemi, za čo dostal hráč Lokomotívy žltú kartu.
     
    27
    Trestá sa aj na druhej strane, keď Róbert Ujčík ešte dohrával súboj s Cmarkom a zasiahol nedovolene hráča Košíc, za čo mu bola udelená žltá karta.
     
    28
    Bendík sa nedobre trafil do lopty vo vlastnej šestnástke, lopty sa zmocnil Michal Vilkovský, ktorý z tesnej blízkosti strieľal, no Rušin dokázal jeho zakončenie vyraziť na rohový kop!
     
    31
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! Vilkovský si to s loptou namieril po ľavej strane, keď našiel vo vápne TOMÁŠA LABUNA, keďže Bendík loptu nedobre odstrelil a Labun tak s prehľadom skóroval prízemnou strelou ku pravej žrdi, kde nemal brankár Rušin žiadnu šancu!
     
    32
    Popradskí futbalisti získavajú v týchto chvíľach rohový kop.
     
    33
    Ujčík získal odrazenú loptu v šestnástke a z celkom solídnej pozície vypálil, no lopta bola následne odrazená od košického obrancu Cmarka ešte na kopačku Troppa, ale ten mieril už len nepresne.
     
    35
    Marián Ferenc sa prebojoval do šestnástky, kde spadol na zem, no nikto naňho nesiahol, takže hlavný rozhodca nemohol odpískať penaltu.
     
    36
    Ferenc poslal zo štandardky center do šestnástky, na ktorý si našiel cestu Róbert Ujčík, no jeho hlavičku dokázal brankár Giertl chytiť do svojich rúk.
     
    38
    Poprad dal gól! Domáci futbalisti vyrovnávajú stav stretnutia! Pavol Rams sa s loptou dostal po pravej hranici šestnástky až do vnútra vápna, keď bližšie v strede našiel prihrávkou TOMÁŠA FERENCA, ktorý strelou ku pravej žrdi rozvlnil sieť!
     
    39
    Marián Ferenc poslal loptu do vápna, ktorá sa však napokon odrazila až za hranicu šestnástky, kde stál pripravený Jozef Tropp, no ten loptu netrafil najlepšie, keďže jeho projektil smeroval mimo brány.
     
    40
    Jozef Tropp teraz pekným defenzívnym sklzom odzbrojil na pravej strane v prieniku Jakuba Kinského, a tak získal pre svoj tím loptu.
     
    41
    Tropp opäť úspešný v obranných úlohách. Teraz odkopol loptu v behu Vilkovskému a zatiaľ nedáva po pravej strane veľa priestoru košickým hráčom.
     
    42
    Jozef Tropp teraz nepríjemne nastrelil loptou do hlavy Jakuba Ondiru na obrannej polovici, ktorého prichádza obhliadnuť lekár.
     
    44
    Filip Palutka krásne preniesol hru z obrannej polovice na pravej strane až pred vápno, kde zbadal Mariána Ferenca, ten si loptu spracoval, no následne mu ju odobral Cmarko.
     
    45
    Nadstavujú sa dve minúty.
     
    45+1
    Vilkovský sa tlačil po ľavej strane, no toho stihol dostihnúť popradský obranca Milan Ondruš a loptu mu dovoleným spôsobom odobral.
     
    45+2
    Róbert Ujčík sa pekne uvoľnil spred vápna kľučkou na pravú stranu, otvoril sa mu priestor, a preto pálil, no jeho koncovku dokázal hosťujúci brankár len tak tak vyraziť!
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa nám prvý polčas tohto stretnutia, v ktorom sme videli dva presné zásahy, keď skóre najprv otvoril v 31. minúte Labun, no po ňom vyrovnal Ferenc.
    Druhý polčas sa začína približne o 20:03.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Palutka, prichádza Kubus.
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza T. Ferenc, prichádza Michlík.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Hráči Lokomotívy zahájili svojím výkopom druhé dejstvo, Popradčania zmenili svoje rady, keď nastúpil Kubus a Michlík. Z ihriska pred polčasom odišli Palutka a Tomáš Ferenc.
     
    47
    V týchto chvíľach prebieha ošetrovanie hráča Košíc, je to Jakub Ondira s číslom 6, ktorý sa zrazil s jedným z popradských hráčov. Futbalista Lokomotívy je mimo ihriska a prebieha jeho pozorovanie lekárom.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1958 divákov.
     
    49
    Pavol Rams pekným defenzívnym zákrokom poslal k zemi Dušana Koleka a Popradčania vyrážajú do útoku.
     
    50
    Poprad dal gól! Popradskí futbalisti sa ujímajú vedenia v tomto zápase! Bendík zrýchlil s loptou až ku hornej hranici vápna, keď ideálne vo vnútri šestnástky našiel LUKÁŠA KUBUSA, ktorý najprv loptu trošku prizabudol za sebou, no následne si ju pripravil na strelu a pomerne nerazantne ju poslal k ľavej žrdi!
     
    51
    Domáci futbalisti pokračujú v útočnom ťažení aj naďalej. Teraz si Ondruš s Ramsom pekne pohrali s obranou hostí, no následne loptu dostali mimo ihriska.
     
    52
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Kolek, prichádza Peter Kokočák.
     
    54
    Poprad dal gól! Popradskí futbalisti sa dostávajú už do dvojgólového vedenia! Palutka krásne našiel z ľavej strany pred šestnástkou RADOMÍRA MICHLÍKA, ktorý si loptu hruďou posunul na pravačku a následne prízemnou strelou k pravej žrdi skóroval!
     
    56
    Mohlo byť už 4:1! Pavol Rams našiel z priestoru pri rohovej zástavke v šestnástke Róberta Ujčíka, ktorý zakončoval, no jeho strela smerovala mimo brány!
     
    59
    Popradskí futbalisti mierne upokojili to unáhlené tempo hry a snažia sa viac sústrediť na defenzívne úlohy. Hráči Košíc tak majú viac priestoru na kombináciu, no tá sa im už pred šestnástkou domácich veľmi nedarí.
     
    60
    Michal Vilkovský si spracoval loptu v šestnástke a snažil sa ešte v malom vápne hľadať spoluhráčov, no následne už dokázala popradská defenzíva loptu bezpečne vyraziť.
     
    61
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Ujčík, prichádza Maroš Pilát.
     
    62
    Pavol Rams sa pekne dostal až pred hranicu vápna, keď z pravého horného rohu posielal ku vzdialenejšej žrdi prihrávku naslepo, ku tým priestorom síce dobehol Kubus, ale bol tam neskôr než obranca Košíc.
     
    63
    Bendík si narazil loptu o spoluhráča Maliňáka na pravej strane, zbehol si ďalej, no Maliňák loptou našiel len hráčov Lokomotívy.
     
    65
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Cmarko, prichádza Igor Komjatý.
     
    66
    Rams sa dopustil útočného faulu v šestnástke, a tak lopta právom patrí hráčom Košíc.
     
    67
    Maliňák hľadal centrom z priestoru pri rohovej zástavke v šestnástke Radomíra Michlíka, no pred ním stihol loptu vyraziť hráč Lokomotívy. Poprad má rohový kop.
     
    68
    Lopta od Mariána Ferenca bola bezpečne odrazená hráčmi hostí.
     
    69
    Michlík ostal chvíľu po súboji s protihráčom otrasený, odišiel mimo ihriska, no nebolo to nič vážne, a tak sa popradský hráč vrátil späť do hry.
     
    71
    Jakub Kinský sa teraz príliš ďaleko nedostal, keď skúšal z priestoru pri rohovej zástavke loptu odcentrovať do vápna, no tú odrazil obranca Ondruš na rohový kop.
     
    72
    Marián Ferenc až príliš vymýšľal, mohol využiť situáciu, keďže mal pred šestnástkou otvorený priestor, kde mohol loptu bezproblémovo poslať, no na ľavej strane sa rozhodol zaseknúť si protihráča, ktorý mu však loptu bez ťažkostí odobral.
     
    74
    Jakub Kinský vypálil z hornej časti šestnástky prízemný projektil, ktorý brankár Rušin pekne vyrazil do strany, kde o chvíľu dobehol Vilkovský, no ten trafil už len obrancu Popradu.
     
    75
    Hostia to skúšajú rýchlymi prihrávkami do vápna a aj dlhými centrami pred šestnástku, no zatiaľ nenachádzajú recept na pozornú popradskú defenzívu, ktorá všetky pokusy bezproblémovo likviduje.
     
    77
    Pavol Rams si zbehol po pekný center do šestnástky, no svojou hrou telom nedovolene odstavil brániaceho hráča Lokomotívy, čo si čiarový rozhodca, ktorý bol bližšie, všimol a dal tak signál hlavnému, ktorý túto Ramsovu akciu prerušil.
     
    79
    Maliňák získal pre svoj tím priamy kop, keď bol vo svojom prieniku faulovaný Lukášom Horváthom.
     
    80
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Kinský, prichádza Martin Hloušek.
     
    80
    Marián Ferenc sa snažil prekvapiť brankára Giertla, keďže strieľal priamo na bránu, no kapitán Košíc dokázal tento pokus vyboxovať mimo ohrozenia.
     
    82
    Košičania zle rozohrali svoju akciu a k lopte sa snažil dostať Erik Maliňák, no brankár Giertl bol pri nej o trošičku skôr a odkopol ju do bezpečia.
     
    83
    Martin Hloušek sa dostal do ideálnej streleckej pozície, keď mu Rušin vybehol až priďaleko, no Hloušek sa snažil ešte prihrať spoluhráčom vo vápne do prázdnej brány, no následne už loptu zachytili domáci futbalisti.
     
    85
    Igor Komjatý sa dostal ku hlavičkovému pokusu od pravej žrde, keď mu tam krížny center adresoval Hloušek, lopta Rušinovi vypadla, tam bol Vilkovský, no ten nastrelil len telo brankára Rušina.
     
    87
    Michal Cmarko odcentroval z priestoru pri rohovej zástavke do šestnástky, no loptu bezpečne odrazil brankár Patrik Rušin do bezpečia.
     
    88
    Marián Ferenc loptu poslal z ľavej strany do pokutového územia, no tam si ju domáci zle rozhodili a už sa nedostali do zakončenia.
     
    88
    Igor Komjatý si ideálne nabehol ku pravej žrdi, kde mu dlhú prihrávku poslal Jozef Kuruc, no napokon ju Komjatý v sklze nedokázal zastihnúť.
     
    89
    Maliňák poslal z pravej strany do šestnástky len jemný center, ktorý dokázal zachytiť Lukáš Horváth a odstránil ho do bezpečia.
     
    90
    Nadstavujú sa dve minúty.
     
    90+1
    Popradskí hráči teraz vsádzajú len na defenzívu. Takmer všetci domáci futbalisti sa sťahujú do obrannej činnosti.
     
    90+1
    Michal Cmarko sa uvoľnil v šestnástke a pálil, no jeho zakončenie dokonale zneškodnil brankár Rušin!
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Vážení športoví priatelia, skončilo sa nám stretnutie druhej ligy Východ, v ktorom Poprad zdolal Lokomotívu Košice 3:1, keď to po prvom polčase ešte nevyzeralo veľmi nádejne, no následne sa lopty ujali striedajúci Kubus a Michlík, ktorý stanovili tento víťazný výsledok.

    Ja sa s vami z popradského futbalového štadióna lúčim a želám príjemný zvyšok večera a aj celého víkendu, ďakujem za pozornosť. (20:52:23)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 38. T. Ferenc, 50. Kubus, 54. Michlík – 31. Labun

    Karty:   27. Ujčík (PPD) – 26. Sandu (LKE)


    FK Poprad: Rušin – Ondruš, Janigloš, Bendík ("C"), J. Tropp, Rams, Palutka, T. Ferenc, M. Ferenc, Ujčík, Maliňák
    Náhradníci: Michlík, Kubus, A. Tropp, Korenko, Pilát, Chmura

    FC Lokomotíva Košice: Giertl ("C") – Cmarko, Sandu, Horváth, Kuruc, Labun, Kolek, Ondira, Kinský, Cuprišin, Vilkovský
    Náhradníci: Kovalík, Hloušek, Kokočák, Komjatý, Proshchuk, Fábry

    Rozhodčí: Boris Marhefka – Branislav Hancko, Andrej Hrmo

    Diváci: 1958
    bahis siteleri