Maďarsko – Španělsko 0:1 (kon.) | Kazachstán – Francie 1:5 (kon.) | Ukrajina – Švýcarsko 2:0 (kon.)
Rumunsko – Černá Hora 4:3 (kon.) | Nizozemsko – Gruzie 0:1 (kon.) | Norsko – Portugalsko 1:2 (kon.)
Slovensko – Skotsko 1:1 (kon.)
konec
Kazachstán
1:5 (1:3)
Francie
Čtvrtek 04.09.2014, 16:15 • Astana Arena • Kvalifikace ME U21
Předzápasové kurzy
     
    53
    Francie právě vstřelila branku!
    A tohle už je debakl! YAYA SANOGO zaznamenává svůj druhý zásah poté, co byl u míče dřív než vyběhnutý domácí brankář, jehož si obhodil, a zakončoval už do odkryté sítě.
     
    50
    Francie právě vstřelila branku!
    4:1 pro hostující tým! A zařídil to kdo jiný než dvojice Thauvin – YAYA SANOGO. Prvně zmiňovaný záložník se prosmýkl po pravé straně pokutového území až k lajně, odkud vrátil jmenovanému střelci, jenž z první i díky troše štěstí střelou ke vzdálenější tyči počtvrté překonal Pokatilova!
     
    42
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie si v závěru poločasu bere zpět svoje dvougólové vedení a navíc se prosadil opět obránce LAYVIN KURZAWA, který tentokrát propálil Pokatilova po Comanově centru stylovými nůžkami!
     
    36
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Domácí tým útočí pouze sporadicky, z jednoho takového ojedinělého útoku se ovšem nyní dokázal prosadit! Kalinin poslal z pravé strany přihrávku do vápna na ROMANA MURTAZAYEVA, jehož si nedokázal pohldíat Foulquier, a z první k levé tyči propálil Aréolu!
     
    31
    Francie právě vstřelila branku!
    2:0! Do vápna Kazachstánu přilétl po rohovém kopu přetažený centr, který před bránu vrátil Kondobgia a obránce LAYVIN KURZAWA jej z blízka poslal přímo pod břevno!
     
    17
    Francie právě vstřelila branku!
    Fotbalisté ze země galského kohouta zaslouženě otevírají skóre! Thauvin parádní přihrávkou vysunul MORGANA SANSONA, jenž už v pokutovém území prostřelil Pokatilova!

    Branky: 36. Murtazayev – 17. Sanson, 31. Kurzawa, 42. Kurzawa, 50. Sanogo, 53. Sanogo


    Kazachstán: Pokatilov – Rudosselskiy, Pikalkin, Beisebekov, Aslan, Kuat "C", Shaikhov, Zhukov, Kalinin, Murtazayev, Zhangylyshbay. Trenér: Saulius Širmelis.
    Náhradníci: Pavlov – Li, Ulshin, Levin, Suley, Sariyev, Aimbetov.

    Francie: Aréola – Foulquier, Kurzawa, Zouma "C", Laporte, N. Mendy, Sanson, Kondogbia, Sanogo, Thauvin, Coman. Trenér: Pierre Mankowski.
    Náhradníci: Boucher – Rose, Landre, Tolisso, Veretout, Ntep De Madiba, Martial.

    Rozhodčí: Bognar – Berettyán, Berettyán – Farkas