Maďarsko – Španělsko 0:1 (kon.) | Kazachstán – Francie 1:5 (kon.) | Ukrajina – Švýcarsko 2:0 (kon.)
Rumunsko – Černá Hora 4:3 (kon.) | Nizozemsko – Gruzie 0:1 (kon.) | Norsko – Portugalsko 1:2 (kon.)
Slovensko – Skotsko 1:1 (kon.)
konec
Kazachstán
1:5 (1:3)
Francie
Čtvrtek 04.09.2014, 16:15 • Astana Arena • Kvalifikace ME U21
Předzápasové kurzy
     
    86
    Naposledy dnes střídá i domácí celek. Abzal Beisebekov odchází ze hřiště, posledních pár minut si naopak zahraje Aleksandr Ulshin
     
    81
    Místo Kingsleyho Comana se v sestavě hostí objeví Corentin Tolisso.
     
    78
    Roman Murtazayev dnes dohrál, Rauan Sariyev se naopak dostává do hry.
     
    67
    Paul-Georges Ntep De Madiba si přichází zahrát, místo něj byl ze hry stažen dnes vynikající Florian Thauvin.
     
    61
    Střelec dvou branek Yaya Sanogo opouští hřiště a své místo přenechává osmnáctiletému Anthony Martialovi.
     
    53
    Francie právě vstřelila branku!
    A tohle už je debakl! YAYA SANOGO zaznamenává svůj druhý zásah poté, co byl u míče dřív než vyběhnutý domácí brankář, jehož si obhodil, a zakončoval už do odkryté sítě.
     
    50
    Francie právě vstřelila branku!
    4:1 pro hostující tým! A zařídil to kdo jiný než dvojice Thauvin – YAYA SANOGO. Prvně zmiňovaný záložník se prosmýkl po pravé straně pokutového území až k lajně, odkud vrátil jmenovanému střelci, jenž z první i díky troše štěstí střelou ke vzdálenější tyči počtvrté překonal Pokatilova!
     
    46
    Jednu změnu před startem druhé části hry provedl domácí trenér. Ilyu Kalinina nahradil Abat Aimbetov.
     
    42
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie si v závěru poločasu bere zpět svoje dvougólové vedení a navíc se prosadil opět obránce LAYVIN KURZAWA, který tentokrát propálil Pokatilova po Comanově centru stylovými nůžkami!
     
    36
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Domácí tým útočí pouze sporadicky, z jednoho takového ojedinělého útoku se ovšem nyní dokázal prosadit! Kalinin poslal z pravé strany přihrávku do vápna na ROMANA MURTAZAYEVA, jehož si nedokázal pohldíat Foulquier, a z první k levé tyči propálil Aréolu!
     
    31
    Francie právě vstřelila branku!
    2:0! Do vápna Kazachstánu přilétl po rohovém kopu přetažený centr, který před bránu vrátil Kondobgia a obránce LAYVIN KURZAWA jej z blízka poslal přímo pod břevno!
     
    29
    Dnes výborně hrající Thauvin předvedl parádní individuální akci, kdy v souboji jeden na jednoho obešel na pravé straně Aslana, popoběhl si s balonem víc do středu hřiště a jen o centimetry minul pravou tyč domácí brány!
     
    19
    A nyní z hranice vápna pálil Sanogo, domácí brankář tentokrát dokázal tuto nebezpečnou ránu vyrazit!
     
    17
    Francie právě vstřelila branku!
    Fotbalisté ze země galského kohouta zaslouženě otevírají skóre! Thauvin parádní přihrávkou vysunul MORGANA SANSONA, jenž už v pokutovém území prostřelil Pokatilova!
     
    14
    Zhangylyshbay běžel sám na hostující bránu, ale na záda mu dýchal jeden z hostujících obránců, který už byl skoro u míče, když domácí útočník zkoušel zakončit ve skluzu. Trefil ale pouze nohy hostujícího brankáře a rozhodčí mu tak pouze odpískal faul.
     
    11
    Neuvěřitelné, co teď Francie dokázala spálit! Domácí brankář vyběhl daleko z brány, ale o míč přišel a ten se tak dostal ke Kondogbiovi, jemuž ho stačil umístit do prázdné brány! Výborně ale zakročil Aslan, jenž jeho pokus hlavou vyrazil z brankové čary! To ale přímo na nohu Sanoga, který z hranice vápna bránu o kousek přestřelil!
     
    3
    Hostující tým se poprvé v utkání dostal na delší dobu k míči a hned mohl jít do vedení! Thauvin pronikl mezi třemi středem hřiště a vysunul do samostatného úniku Sanoga, jehož ale tváří v tvář vychytal skvělým zákrokem Pokatilov!

    Branky: 36. Murtazayev – 17. Sanson, 31. Kurzawa, 42. Kurzawa, 50. Sanogo, 53. Sanogo


    Kazachstán: Pokatilov – Rudosselskiy, Pikalkin, Beisebekov, Aslan, Kuat "C", Shaikhov, Zhukov, Kalinin, Murtazayev, Zhangylyshbay. Trenér: Saulius Širmelis.
    Náhradníci: Pavlov – Li, Ulshin, Levin, Suley, Sariyev, Aimbetov.

    Francie: Aréola – Foulquier, Kurzawa, Zouma "C", Laporte, N. Mendy, Sanson, Kondogbia, Sanogo, Thauvin, Coman. Trenér: Pierre Mankowski.
    Náhradníci: Boucher – Rose, Landre, Tolisso, Veretout, Ntep De Madiba, Martial.

    Rozhodčí: Bognar – Berettyán, Berettyán – Farkas
    bahis siteleri