Vrchlabí – Nymburk 2:4 (kon.) | SHK Hodonín – Nové Zámky 4:3 (kon.) | Technika Brno – Mor. Budějovice 4:1 (kon.)
Pelhřimov – Tábor 0:4 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:3 (1:0, 3:2, 0:1)
HC MIKRON Nové Zámky
Úterý 09.09.2014, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hodonínští hokejisté nakonec doslova vydřeli výhru nad favoritem z Nových Zámků, když posledních deset minut vystavili obrannou hráz svému soupeři a spoléhali se především na spolehlivého brankáře Zdenka Kotvana. To je ode mě vše, loučím se s Vámi a přeji krásný zbytek úterního večera. (20:14:05)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Jenže Jakub Hrudík se ukvapil s kotoučem ve středním pásmu, nahodil jej až za Kotvana a je pískáno zakázané uvolnění.
     
    58:50
    Hostující tým zkouší hru bez brankáře, Robin Blažíček zůstává na střídačce!
     
    58:42
    Mužstvo HC Nové Zámky si vyžádalo oddechový čas, osmasedmdesát vteřin před koncem základní hrací doby. Vhazovat se bude po Kotvanově pravici.
     
    58:04
    Marek Dubec si krátce po buly odbruslil s kotoučem na vrcholek kruhu a prověřil propustnost Kotvanových chráničů, ten zatím působí na brankovišti velmi jistě.
     
    57:40
    Stejná situace se o několik vteřin později opakuje, domácí v této fázi hry doslova neví, co s pukem na holi dělat.
     
    56:30
    Domácí hokejisté pod tlakem vyhazují kotouč na zakázané uvolnění, hra se vrací zpět před Zdenka Kotvana.
     
    55:41
    K Jakubu Sajdlovi doskákal kotouč na brankovišti, jenže hodonínský forvard zřejmě prováhal tu nejlepší chvilku k zakončení a následně mu byl kotouč čistě odebrán z hole.
     
    54:26
    Jihomoravané mají v průběhu utkání čím dál větší potíže s rozehrávkou a především forčekingem hostujících hráčů, kteří skvěle pokrývají hráče s kotoučem.
     
    53:10
    Michal Šiška oprávněně obrátil oči v sloup, tohle mohla být vyrovnávací branka! Jenže hostující obránce spálil tutovku, když se ocitl na pravém kruhu sám před Kotvanem a napálil mu kotouč do výstroje.
     
    52:21
    Vít Mika chytře vyhodil kotouč z pásma tak, aby se nedoklouzal až za brankovou čáru a nemohl tak být pískán icing.
     
    51:21
    Nové Zámky nyní udělal domácí obraně pořádný prúvan v pásmu, hned tři hráči po sobě ohrožovali Kotavnovu klec, který však drží hodonínské šance na výhru v tomto zápasu velmi vysoko.
     
    49:39
    O něco málo přes minutu později jej napodobil Domink fejt, tentokráte jeho pokus vyletěl až ke stropu hodonínského stadionu. Vhazovat se však bude v útočném pásmu SHK-
     
    48:05
    Rána Petra Pokorného od modré čáry byla ztečována vysoko do vzdcuhu, kam si pro plachtící kotouč sáhnul Robin Blažíček.
     
    46:45
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Přišlo to, co ze hry vyplývalo celou třetí třetinu, a to kontaktní branka hostí. Martin Dubec vyslal na útočnou zteč dosud nevýrazného TOMÁŠE FIALU, který našel způsob, jak rozvlnit síť za hodonínským brankářem a dramatizuje utkání. Asistence: Martin Dubec.
     
    46:24
    Domácí v plném počtu.
     
    45:55
    Pohledná kombinace hokejistů Nových Zámků! Kotouč neustále putoval z hole na hůl, až se na středu hřiště uvolnil Martin Uhnák, který následnou střelu bohužel pro svůj tým umístil pouze do hrudníku hodonínského brankáře.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 20. Kučera (Piskoř), 22. Kuba (Jurásek), 35. Kuba (Škápik), 38. Jurásek (Škápik, Kuba) – 23. Marek Dubec (Hrudík, Fiala), 36. Púchovský (Klobučník, Cseres), 47. Fiala (Martin Dubec)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Rozum) – Grman, Škápik, Pokorný, Nedvěd, Fejt, Polesný – Smetana T., Zezula, Kučera, Sajdl, Peš, Kuba, Piskoř, Jurásek, Mika
    HC MIKRON Nové Zámky: Blažíček (Ďuriš M.) – Fiala, Baron, Dubec Martin, Klabučník, Púchovský, Matúš, Štefanka, Dubec Marek, Hrudík, Král, Balla, Cseres, Šiška, Ďuriš A., Uhnák

    Rozhodčí: Netopil – Kucián, Olšar
    bahis siteleri