Chomutov – Jihlava 4:3 (2:1 po s.n.) | Třebíč – Litoměřice 3:2 (po pr.) | Kadaň – Ústí n/L 4:5 (kon.)
Most – Benátky n/J 4:5 (0:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Prostějov 0:2 (kon.) | Šumperk – Motor ČB 7:4 (kon.)
Havířov – Kladno 2:5 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
7:4 (2:1, 2:2, 3:1)
Banes Motor České Budějovice
Středa 17.09.2014, 18:00 • Zimní stadion Šumperk • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Patrik Moskal - 7:4
     
    59:42
    Draci právě vstřelili branku!
    Další sedmigólový domácí zápas sleduje Šumperk! Puk nakonec, ač velmi těsně, dopravil do odkryté sítě PATRIK MOSKAL, který zároveň střílí druhý puk do klece v zápase. Asistence: Lukáš Žálčík.
     
    59:17
    Ondřej Bláha odjíždí z branky, Motor zkouší riskantní hru v šesti lidech.
    Roman Vráblík - 6:4
     
    57:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jenže teď už ani Daniel Zelenka nestihl zasáhnout proti přesné střele ze vzdálenější části útočného pásma Motoru. ROMAN VRÁBLÍK napřáhl hokejku vysoko, co to jen šlo, lapačka gólmana Draků už nestihla reagovat. Asistence: Tomáš Nouza.
     
    57:05
    Ještě jeden líbezný dáreček pro šumperské fanoušky! Daniel Zelenka poskočil taraznským způsobem do vzduchu a zachytil kus černé gumy do své rukavice. S přibývajícími zásahy tleská zimák na severní Moravě halsitěji a hlasitěji.
     
    55:28
    I další minuty se nesou ve znamení vylučování, opět na straně Šumperka. Tomáš Brunec odjíždí na trestnou lavici, protože se provinil podražením.
     
    54:08
    Sotva se vrací z trestné lavice Tomáš Drtil, musí za katr usednout daší dračí příslušník. Kamil Vávra dostává trest za podražení a oslabí svůj mančaft.
     
    52:27
    Za sekání odjíždí do boxu trestoměřičů Dan Růžička, jehož počínání vyhodnotil rozhodčí jako nedovolené. Draky čeká přesilovka 4 na 3.
     
    52:15
    Sledujeme vyloučení na obou stranách, Michal Švihálek dostává trest za nesportovní chování, šumperský obránce Tomáš Drtil zase za hákování.
    Michal Velecký - 6:3
     
    51:24
    Draci právě vstřelili branku!
    Takový kanárek v podobě šesté branky je vskutku barevný! Kdepak zůstala obrana Motoru České Budějovice, když MICHAL VELECKÝ převzal přihrávku od zkušeného Karla Pláška a zavěsil šestý puk do sítě Ondřeje Bláhy? Střelec Draků slaví další gólový zápočet do sbírky, Jihočeši ztrácí pomalu naděje na zlepšení výsledku. Asistence: Karel Plášek, Marek Haas.
    Lukáš Žálčík - 5:3
     
    45:50
    Draci právě vstřelili branku!
    Dlouho, vlastně předlouho bránil Šumperk tlak soupeře ve vlastním obranném pásmu. Najednou se zjevila vepředu dvojice domácích útočníků, Aleš Staněk vykombinoval přihrávku na LUKÁŠE ŽÁLČÍKA, který svou druhou v brankou utkání překonává nejistě zasahujícího Ondřeje Bláhu. Daleko klidněji teď může hrát domácí výběr Radka Kučery. Asistence: Aleš Staněk.
     
    42:55
    Tak tento moment klidně nominujme na zákrok dnešního večera. Českobudějovický útočník si mohl se Zelenkou udělat skoro vše, ale nedokázal zvednout puk pod víko, přičemž se brankář Draků skvěle vytáhl zákrokem levým betonem!
     
    38:45
    Karel Plášek pronikal po pravém mantinelu, ale branku netrefil. Přesto Draky čekají chvilky přesilovce, Dan Růžička inkasuje dvě minuty za sekání. Odnese si Salith do kabiny náskok dvou branek?
    Ondřej Bláha výborně podržel svůj tým
     
    37:41
    Halou zní teď jedno veliké "Jééj" za druhým. Marek Haas propálil vše, co mu stálo v cestě, ale branku netrefil, stejně tak neuspěl ani v následující šanci Michal Velecký!
     
    31:17
    Tomáš Sedlák (SUM) odchází na trestnou lavici na dvě minuty, dostává dvě minuty za naražení ze zadu, k tomu ještě desetiminutový osobní trest. Menší trest odpykává mladík Filip Kužílek.
    Josef Straka - 4:3
     
    30:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Ztichlý Tyršův stadion udiveně sleduje kus černé gumy, jak se kutálí v brance šumperského Daniela Zelenky. Nikdo nic netušil, když JOSEF STRAKA propasoval záhadným způsobem kotouč do branky, ani sám strážce svatyně Salithu moc nevěděl kudy Strakova rána z dálky letí, a jak se situace jeví. Bez asistence.
    Patrik Moskal - 4:2
     
    25:39
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak takové sladké ovoce se bude v šumperském hlediště líbit i dál, pokud budeme pokračovat stejným tempem vstřelených branek. Čtvrtý gól Severomoravanů pramenil z nádherně promyšlené akce, na jejímž konci stál parádně připravený zakončit PATRIK MOSKAL. Lukáš Žálčík našel jeho hokejku z pravého kruhu a první zmiňovaný už zvedal ruce vesele nad hlavu. Asistence: Lukáš Žálčík.
     
    24:53
    Pořádná možnost k navýšení gólového konta i na druhé straně barikády, Kamil Vávra nadvakrát zkoušel překonal Bláhu, tou puk vypadl a kutálel se osamocený na brankovišti!
     
    24:04
    Přeci jen komplikace pro obranu Salithu, Ján Mucha neměl daleko k tomu, aby natáhl hokejku a poslal puk za na malou chvíli úplně dezorientovaného Daniela Zelenku.
    Aleš Staněk - 3:2
     
    20:34
    Draci právě vstřelili branku!
    Že by začínalo gólové předhánění a případná přestřelka v končeném součtu výsledku? Nyní zase nedávali pozor bránící hráči ve žlutých dresech, ALEŠ STANĚK ujížděl úplně samotný na branku a prakticky bezchybnou kličkou stahovačkou oklamal brankáře Ondřeje Bláhu. Šumperský zimáček se otřásá znovu v základech. Asistence: Tomáš Sedlák, Patrik Moskal.
    Rok Pajič - 2:2
     
    20:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Lepší začátek druhé třetiny si hostující mančaft z jižních Čech ani představovat nemohl, protože obrana Draků zůstala úplně celá zaseknutá, když ROK PAJIČ střílel z levé strany přesně pod víko klece Daniela Zelenka, krásný úvod v podání Motoru. Asistence: Daniel Boháč, Petr Punčochář.
    Lukáš Žálčík - 2:1
     
    16:41
    Draci právě vstřelili branku!
    Ještě před koncem první části sledujeme minálně jeden gól navíc. Domácí pobývali podezřele dlouhou dobu na území soupeře, aby nevytvořili nějakou tu příležitost. LUKÁŠ ŽÁLČÍK napravil předchozí nevyužitou šanci a nyní už rozradostňuje zdejší ochozy. Obránce Tomáš Sedlák mu pěkně nabídl kotouč ke střele. Asistence: Tomáš Sedlák, Patrik Moskal.
     
    15:55
    Zimákem na severní Moravě to zahučelo, Bláhovi na chvíli vypadl kotouč u pravé tyče a útočník Draků Lukáš Žálčík jej jen těsně nedokázal doklepnout do sítě!
    Luboš Rob - 1:1
     
    14:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor rychle odpovídá nejlepším možným způsobem, tedy gólem. Šumperská defenzíva trošku usnula na vavřínech a nechala se až zbytečně uchlácholit českobudějovickým manévrem v útočné třetině. Marek Vaniš poslal kotouč na rozjetého LUBOŠE ROBA, jenž prokličkoval s pukem až za brankovo čáru, Zelenka neměl moc šancí. Asistence: Marek Vaniš.
    Aleš Holík - 1:0
     
    13:07
    Draci právě vstřelili branku!
    Ne ne, Šumperk rozhodně na nikoho čekat nebude. Draci sice hráli už nějakou dobu v početní nevýhodě a bránili se urputně, nakonec ale skórují. Dvojka v modrých trikotech vyrazila kupředu, na prvotní pokus ještě Ondřej Bláha stačil dosáhnout Když ale gólman Motoru České Budějovice ležel na ledě, ALEŠ HOLÍK bez váhání vypálil, následně kotouč doplachtil až do sítě. Asistence: Aleš Staněk.
     
    12:30
    Martin Novotný moc pěkně zblokoval střelu v podání hostujícího kapitána, rána tedy ani nedoletěla ke svatyni gólmana Salithu.
     
    11:50
    Šumperské publikum sice vůbec nesouhlasí, ale domácí budou mít další problémy v oslabení. České Budějovice dlouho kroužily kolem klece Zelenky, Marek Haas musel hákovat soupeře. Bude doufat, že vydrží na trestné lavice celé dvě minuty.
     
    08:21
    První domácí oslabení pro Šumperk v zápase. Obránce Petr Gewiese inkasuje od hlavního rozhodčího dvě minuty za držení a odjížídí pykat za katr.
    Marek Vaniš rozezvučel tyč
     
    04:20
    Marek Vaniš ještě dorážel střelu svého spoluhráče, která původně vypadla Danielu Zelenkovi z lapačky. Naštěstí pro Draky skončil puk pouze na tyčce!
     
    01:06
    Domácí brankář Daniel Zelenka zastavil puk a následuje vyloučení na obou stranách. Z hokejistů Motoru inkasuje trest Tomáš Nouza, zatímco na druhé straně inkasuje dvě minuty Aleš Staněk.
    Marken.cz

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 14. Holík (Staněk), 17. Žálčík (Sedlák, Moskal), 21. Staněk (Sedlák, Moskal), 26. Moskal (Žálčík), 46. Žálčík (Staněk), 52. Velecký (Plášek, Haas), 60. Moskal (Žálčík) – 15. Rob (Vaniš), 21. Pajič (Boháč, Punčochář), 31. Straka, 58. Vráblík (Nouza)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Zelenka (Koutský) – Drtil, Holík, Gewiese, Sedlák, Slavík, Novotný, Kužílek – Velecký, Plášek, Haas – Žálčík, Moskal, Staněk – Vávra, Berger, Brunec – Vachutka, Vrdlovec, Cink – Kužílek
    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Kůdela) – Chmelíř, Punčochář, Semrád, Vráblík, Mucha, Růžička, Parýzek, Suchánek – Boháč, Pajič, Kuchejda – Švihálek, Straka, Nouza – Vaniš, Rob, Heřman – Prokeš, Trummer, Marek

    Rozhodčí: Přikryl – Adamec, Poruba
    bahis siteleri