Queens Park – Stoke 2:2 (kon.) | Aston Villa – Arsenal 0:3 (kon.) | Burnley – Sunderland 0:0 (kon.)
Newcastle – Hull City 2:2 (kon.) | Swansea – Southampton 0:1 (kon.) | West Ham – Liverpool 3:1 (kon.)
konec
Aston Villa FC
0:3 (0:3)
Arsenal FC
Sobota 20.09.2014, 16:00 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    86
    Na poslední minutky se na hřiště dostal Bacuna, kterému uvolnil místo C. Sánchez.
     
    84
    Wilshere se na hřiště dostal v 78. minutě a v 84. minutě už vidí žlutou kartu. Takhle si svůj příchod na hřiště asi nepředstavoval.
     
    83
    Clark se provinil faulem a rozhodčí mu udělil žlutou kartu.
     
    78
    Arsenal provedl trojí střídání: hrací plochu opustili Ramsey, Welbeck a Oxlade-Chamberlain. Místo nich se na hřiště dostali Wilshere, Podolski a český hráč Rosický.
     
    77
    Dohráno má Richardson, kterého nahradil N'Zogbia.
     
    58
    Cleverley odcentroval balon před branku, kde se ke střele dostal Clark, ale jeho pokus gólem neskončil, protože Oxlade-Chamberlain mu nebezpečnou střelu zablokoval.
     
    56
    Aston Villa se ujala míče a vyrazila do útoku, který zastavil Ramsey, ale bylo to s faulem a od sudího vyfasoval žlutou kartu.
     
    46
    Do druhého poločasu už nenastoupil Weimann, kterého vystřídal Grealish.
     
    45+3
    Nebezpečnou střelu ze své kopačky vyslal Ramsey, ale jeho pokus gólem neskončil, protože tato střela branku těsně minula. Guzan sice celou situaci kontroloval, ale rána to byla tvrdá.
    Aly Cissokho (vla.) 0:3!
     
    36
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Gibbs poslal z levé strany parádní centr před branku, kde chtěl svůj tým ochránit ALY CISSOKHO, ale míč do bezpečí se mu dostat nepodařilo a místo toho si dal vlastní gól.
    Danny WELBECK 0:2!
     
    34
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Özil dostal přihrávku na levém křídle a poté poslal před branku nadýchaný balon, do kterého se opřel DANNY WELBECK, jenž z bezprostřední blízkosti nedal Guzanovi šanci.
    Mesut OZIL 0:1!
     
    32
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Welbeck se prezentoval parádní přihrávkou, o kterou si řekl MESUT ÖZIL, jenž si navedl balon na levačku a poté technickou střelou po zemi dostal míč za brankářova záda. Tady obrana domácích zaspala a Guzan to měl těžké.
    Szczęsny a jeho parádní zákrok.
     
    23
    U vzdálenější tyče se výborně uvolnil Clark, který se dostal k centrovanému balonu a na malém vápně hlavičkoval. Nicméně Szczęsny si připsal výtečný zákrok a zabránil stoprocentnímu gólu.
     
    22
    Chambers zastavil Agbonlahora, ale bylo to s faulem a rozhodčí mu udělil žlutou kartu. Aston Villa bude zahrávat volný přímý kop.
     
    20
    Hosté zahrávali další rohový kop a znovu to vypadalo velmi zajímavě. Před centrem se domácí tým sice ubránil, ale k odraženému balonu se dostal Ramsey, který se prezentoval velmi prudkou střelou, ale ta branku těsně minula.
     
    19
    Özil odcentroval balon do pokutového území, kde se ke střele dostal Welbeck, který si střihl nůžky, ale jeho pokus trefil pouze bránícího protihráče.
     
    3
    Velmi zajímavou střelou se prezentoval Delph, který mířil do spodního rohu branky, ale brankář Szczęsny vytasil parádní zákrok a míč vytěsnil na rohový kop.

    Lucie Rapantová

    Branky: 32. Özil (Welbeck), 34. Welbeck (Özil), 36. Cissokho (Gibbs K.) (vla.)

    Karty:   83. Clark (ASV) – 22. Chambers (ARS), 56. Ramsey (ARS), 84. Wilshere (ARS)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:4.
    Aston Villa FC: Guzan – Hutton, Clark, Senderos, Cissokho – Weimann (46. Grealish), Cleverley, C. Sánchez (86. Bacuna), Delph, Richardson (77. N´Zogbia) – Agbonlahor (C).
    Náhradníci: Given – Okore, Lowton, Bacuna, Cole, N´Zogbia, Grealish.

    Arsenal FC: Szczęsny – Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs – Arteta (C) – Oxlade-Chamberlain (78. Rosický), Ramsey (78. Wilshere), Cazorla, Özil – Welbeck (78. Podolski).
    Náhradníci: Ospina – Rosický, Wilshere, Diaby, Coquelin, Podolski, A. Sánchez.

    Rozhodčí: Jones – Scholes, Hussin
    bahis siteleri