Senica – Podbrezová 1:1 (kon.) | B. Bystrica – Ružomberok 3:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 0:1 (kon.)
Myjava – Košice 0:2 (kon.) | Žilina – Trnava 1:0 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
0:1 (0:0)
AS Trenčín
sk Sobota 20.09.2014, 17:30 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. (Zlaté Moravce) • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Zápas sa skončil triumfom hostí z Trenčína. Futbalisti spod hradu Matúša Čáka sa teda po trojbodovom zisku posúvajú na prvú priečku v tabuľke, kde zotrvajú minimálne do večerného zápasu Žiliny.

    S týmto konštatovaním sa už s vami pre dnešok lúčime a prajeme ešte príjemný zvyšok večera.
    Za pozornosť ďakuje Veronika Pancuráková. (19:24:16)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Po striedaní ešte domáci tím zahral rohový kop. Skvelú šancu ale Zlatomoravčania nevyužili, pretože po centri žiadne ohrozenie trenčianskej bránky neprišlo.
     
    90+1
    Rozhodca bude nadstavovať iba jedinú minútu. Počas nej hostia striedajú. Vlček prichádza na trávnik namiesto da Silvu.
     
    90
    Trenčania sa dokonca dostali aj do útoku a dokonca do prečíslenia! Na jeho konci si loptu pýtal Hajradinovič, ale prihrávka na neho neprešla. Trenčín sa bráni útokom.
     
    89
    Loptu napokon na opačnú polovicu trávnika poslal až gólman Šemrinec, čím hostia získali niekoľko desiatok cenných sekúnd. Zdá sa, že skúsený tím spod hradu Matúša Čáka zápas zvládne.
     
    88
    Striedajúci Mujkoš sa opäť tlačil do zaujímavej situácie, ale napokon ani z nej nič nebolo. Domáci hráči sa prezentovali iba zbytočným útočným faulom a Trenčania sa s následnou rozohrávkou vôbec neponáhľajú.
     
    88
    Dnešné stretnutie sleduje 1128 divákov.
     
    87
    Domáci tím sa dostal aj ku streleckému pokusu, ktorý ale hostia bezproblémovo zblokovali. Tlak ViOnu bude v posledných sekundách narastať, AS sa musí brániť.
     
    86
    Lawrence nepekne zasiahol do brucha Orávika a vyslúžil si za to žltú kartu. Trenčín sa bude musieť v závere vysporiadať s narastajúcim tlakom súpera.
     
    85
    Zlaté Moravce už takmer oslavovali gól! Obrovský prehľad na trávniku využil Charizopulos na prudký center pred bránku, kde v čistej šanci jeho spoluhráč Mujkoš hlavou napálil loptu priamo do brankára hostí.
     
    84
    Trenčín je teraz aktívny a drží loptu ďaleko od svojej bránky. Hostia dokonca vybojovali aj rohový kop, po ktorom si ale loptu pohodlne stiahol iba Kováč.
     
    83
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Patrik Mišák, prichádza Matúš Opatovský.
     
    82
    Hra sa nám v ostatných minútach poriadne rozprúdila. Trenčania sa musia neustále brániť, pretože domáci celok cíti šancu na vyrovnanie a pokúša sa ju využiť. ViOn je skutočne veľmi aktívny.
     
    81
    Prvý roh domácich bol zrazený a nasledoval druhý odkop od zástavky. Ten ale takisto nebezpečenstvo nepriniesol a Trenčín zatiaľ drží vedenie na svojich kopačkách.
     
    80
    A domáci hráči boli skutočne veľmi blízko! lopty sa chopil Orávik, poslal ju priamo na bránku, kde mal Šemrinec čo robiť, aby strelu vyrazil aspoň na rohový kop.
     
    79
    Zlaté Moravce sa po čase dostali do útoku a vybojovali tam faul vo veľmi dobrej pozícii tesne za šestnástkou. Skvelá šanca pre ViOn, ktorý sa pokúša vyrovnať.
     
    78
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Moses Simon, prichádza Dávid Guba.
     
    78
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Dušan Djuričič, prichádza Milan Mujkoš.
     
    77
    Alebo napokon predsa len nie? Trenčania si teraz v rozohrávke predsa len nerozumeli a takmer ponúkli loptu Orávikovi. Ten ale nemal žiadnu podporu a jeho aktivita teda bola zbytočná.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 54. Mišák

    Karty:   17. Pintér (ZMO) – 19. de Macedo da Silva (TRE), 33. Rundič (TRE), 35. Mišák (TRE), 86. Lawrence (TRE)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Pavlenda, Pintér, Chren (C), Nikolič – Sabo (66. Charizopulos), Orávik, Ďurica, Djuričič (78. Mujkoš) – Mikinič, Valenta.
    Náhradníci: Novota – Mujkoš, Charizopulos, Stanić, Sukisa.

    AS Trenčín: Šemrinec – Rundič, Lawrence, Kleščík (C), Rodriguez da Silva – Mišák (83. Opatovský), Holúbek, Hajradinovič, Simon (78. Guba) – Lobotka, de Macedo da Silva (90+1. Vlček).
    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Bednárik, Čögley, Opatovský, Vlček, Guba.

    Rozhodčí: Marhefka – Hrčka, Pozor

    Diváci: 1128
    bahis siteleri