Queens Park – Stoke 2:2 (kon.) | Aston Villa – Arsenal 0:3 (kon.) | Burnley – Sunderland 0:0 (kon.)
Newcastle – Hull City 2:2 (kon.) | Swansea – Southampton 0:1 (kon.) | West Ham – Liverpool 3:1 (kon.)
konec
West Ham United
3:1 (2:1)
Liverpool FC
Sobota 20.09.2014, 18:30 • Upton Park, London • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
    Morgan AMALFITANO - 3:1
     
    88
    West Ham právě vstřelil branku!
    Domácí hráči podnikli rychlý brejk, který přinesl velmi důležitý gól, nejspíš pojišťující. Parádní přihrávku do velkého vápna obdržel MORGAN AMALFITANO, kterému Škrtel nedokázal zabránit ve střele a AMALFITANO přesnou ránou vrátil West Hamu dvoubrankové vedení.
     
    76
    Liverpool zahrával avizovaný rohový kop a nevypadalo to ani trošku špatně. Na centrovaný míč si vyskočil hlavičkující Balotelli, ale Adrián svůj tým opět podržel.
     
    76
    Hrací plochu opustil Valencia, kterého nahradil zmiňovaný Collins.
     
    75
    Hrací plochu opustil Borini, kterého vystřídal Lambert.
     
    74
    West Ham získal balon ve svůj prospěch a okamžitě vyrazil do rychlého brejku. Parádní přihrávku před branku poslal Valencia, kde se v šanci ocitl Kouyaté, ale balon bohužel netrefil.
     
    70
    Na druhé straně se musel předvést Adrián, který ukázal, že je skvělým brankářem a připsal si další důležitý zákrok. Balotelli totiž obešel Tomkinse a poté se prezentoval prudkou ránou k tyči, ale Adrián jeho pokus bravurně zneškodnil.
     
    69
    Hrací plochu opouští Song, který dnes odehrál dobré utkání. Na trávník nastupuje Amalfitano.
     
    66
    U postranní čáry se faulem provinil Jenkinson, který se snažil svého protihráče obrat o balon, ale to se mu tak úplně nepodařilo. Rozhodčí neváhal a vytasil žlutou kartu.
     
    64
    Borini se prezentoval štiplavou střelou z dálky, ale Adrián jeho pokus nadvakrát zneškodnil.
     
    62
    Na trávník se dostane Jenkinson, který nahrazuje Demela.
     
    61
    Hosté se dožadovali odpískaného faulu na Lallanu, ale rozhodčí byl jiného názoru. Nicméně Liverpool zůstal u balonu a pokračoval v útočné akci. Přihrávku do vápna obdržel Borini, který se prezentoval technickou střelou ke vzdálenější tyči, ale jeho pokus branku o kousek minul.
     
    54
    Liverpool okamžitě vyrazil do protiútoku a dostal se i do zakončení. Nepříjemnou střelou k tyči se prezentoval Borini, ale dobře zasáhl Adrián, který svůj tým v těžké chvíli podržel.
     
    46
    Do druhého poločasu už nenastoupil Lucas Leiva, kterého vystřídal Lallana.
     
    41
    Přesnou přihrávku obdržel Valencia, který si navedl míč na střelu a poté důkladně prověřil Mignoleta, avšak brankář Liverpoolu se blýskl parádním zákrokem a jedovatý pokus zneškodnil.
     
    34
    Gerrard odcentroval před branku parádní centr, na který si nabíhal Balotelli, ale skvěle zasáhl Adrián, kterému se podařilo balon vyboxovat do bezpečí.
     
    33
    Volný přímý kop si vzal na starost Valencia, který se rozhodl pro střelu a nemyslel to vůbec špatně. Jeho pokus mířil ke vzdálenější tyči, kam se skvěle natáhl Mignolet a míč vytěsnil na rohový kop.
     
    28
    Žlutou kartou byl potrestán Kouyaté, který se dožadoval pokutového kopu, ale podle rozhodčího pád nafilmoval.
    Raheem STERLING - 2:1
     
    26
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Ve velkém vápně si ukázkově zpracoval balon Balotelli, který se prezentoval velmi jedovatou střelou, ale do jeho pokusu se mu obětavě vložil Cresswell a nebezpečný pokus zablokoval. K odraženému míči se pak dostal RAHEEM STERLING, který okamžitě vystřelil ke vzdálenější tyči a jeho rána skončila gólem. Brankář Adrián neměl šanci inkasované brance zabránit, vypadalo to, že se balon ještě odrazil od tyčky.
     
    22
    Dohráno má Manquillo, který dnes na hřišti příliš dlouho nepobyl. Místo něj si zahraje Sakho. Kouč Liverpoolu tak reaguje na nepříznivý výsledek.
     
    17
    Hra byla na malou chvíli přerušena, protože menší spor mezi sebou měli Adrián a Balotelli. Rozhodčí oba fotbalisty potrestal žlutou kartou.
     
    16
    Fotbalisté West Hamu vystihli rozehrávku soupeře a získali balon ve svůj prospěch. Domácí tým okamžitě vyrazil do rychlého brejku, na jehož konci byl Downing, který se prezentoval štiplavou střelou, ale Mignolet svůj tým podržel.
     
    12
    Přihrávku obdržel Cresswell, který si navedl míč na levačku a poté se prezentoval velmi nepříjemnou střelou ke vzdálenější tyči. Nicméně brankář Mignolet si připsal výtečný zákrok a nebezpečný pokus zneškodnil.
    Diafra SAKHO - 2:0
     
    7
    West Ham právě vstřelil branku!
    Ve středu hřiště vybojoval Reid balon a domácí tým vyrazil do útoku. Na pravé straně obdržel přihrávku DIAFRA SAKHO, který chtěl odcentrovat balon ke vzdálenější tyči, kde se mu hlásil Valencia. Nicméně útočník Valencia se ke střele hlavou nedostal, protože SAKHO to provedl výtečně a jeho střílený centr zaplaval do branky.
     
    4
    Ve středu hřiště fauloval Reid, kterému rozhodčí udělil žlutou kartu.
    Winston REID - 1:0
     
    2
    West Ham právě vstřelil branku!
    Moreno se provinil faulem a domácí tým dostal výhodu standardní situace. U vzdálenější tyče si na centrovaný míč vyskočil Tomkins a hlavou ho sklepl před branku, kde se do zakončení dostal WINSTON REID, jenž přesnou trefou z bezprostřední blízkosti nedal Mignoletovi šanci.

    Lucie Rapantová

    Branky: 2. Reid (Tomkins), 7. D. Sakho (Noble), 88. Amalfitano (Downing) – 26. Sterling (Balotelli)

    Karty:   4. Reid (WHU), 17. Adrián (WHU), 28. Kouyaté (WHU), 66. Jenkinson (WHU) – 17. Balotelli (LIV)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 3:3.
    West Ham United: Adrián – Demel (62. Jenkinson), Reid, Tomkins, Cresswell – Noble (C), Kouyaté, Song (69. Amalfitano) – Downing, D. Sakho, E. Valencia (76. Collins).
    Náhradníci: Jääskeläinen – Jenkinson, Collins, Amalfitano, Zárate, Vaz Tê, Cole.

    Liverpool FC: Mignolet – Manquillo (22. Sakho), Škrtel, Lovren, A. Moreno – Henderson, Gerrard (C), Lucas Leiva (46. Lallana) – Sterling – Borini (75. Lambert), Balotelli.
    Náhradníci: Jones – Enrique, K. Touré, Sakho, Lallana, Marković, Lambert.

    Rozhodčí: Pawson – Kirkup, Cann

    Diváci: 34 977
    bahis siteleri