Kladno – Kometa Brno 2:4 (kon.) | HC Plzeň – Pardubice 4:3 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 7:2 (kon.)
Sparta – Olomouc 5:0 (kon.) | Slavia – Zlín 2:0 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 4:0 (kon.)
Třinec – Chomutov 7:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:0 (3:0, 2:0, 0:0)
HC Olomouc
Pátek 26.09.2014, 17:30 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    27:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nahozený kotouč od VÁCLAVA KRUDENCE propadl klubkem těl až do olomoucké klece. Trochu smolný gól pro Olomouc, ale Sparta je v útoku mnohem dravější, což se projevuje na narůstajícím účtu hostů. Asistence: Marek Pulkrab a Marek Březina.
     
    24:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí se v plném počtu dostali do přečíslení a nejdříve střílel Schwamberger, načež jeho vyražený pokus dorazil do odkryté klece LUKÁŠ LOJKA. Asistence: Daniel Schwamberger a Daniel Arnošt.
     
    09:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté zažívají studenou sprchu. Po přihrávce od Brejchy rychle vypálil od levého mantinelu DANIEL SCHWAMBERGER a jeho svižná střela propadla nešťastnému Slezákovi mezi betony těsně za čáru. Asistence: Tomáš Brejcha a Euvstathio Soumelidis.
     
    08:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další povedená akce, která končí gólem. Dvoubrankové vedení Spartě zajistil její kapitán a nejlepší střelec VÁCLAV KRUDENC. Asistence: Marek Pulkrab.
     
    08:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí jdou do vedení! MARTIN SVOBODA si vybruslil zpoza brány a rychlým nahození překvapil brankáře Olomouce. Puk mu propadl někde mezi betony. Bez asistence.

    Tomáš Lichnovský

    Branky a nahrávky: 9. Svoboda, 9. Krudenc (Pulkrab), 10. Schwamberger (Brejcha, Soumelidis), 25. Lojka (Schwamberger, Arnošt), 28. Krudenc (Pulkrab, Březina)


    HC Sparta Praha: Langer (Slyusarchuk) – Kalina, Vacek, Knobloch, Kadeřávek, Vokurka, Bláha, Březina – Augustin, Arnošt (A), Litera, Schwamberger, Svoboda, Havel, Klindera, Györi, Pulkrab, Soumelidis, Lojka, Krudenc (C) , Brejcha (A)
    Trenér: Darek Stránský

    HC Olomouc: Slezák (21. Urbish) – Nesvadba, Kraigher, Štefka, Tomek, Brandýs, Hes, Síkora, Jeklič – Ostřanský (C), Kočiřík, , Bauer (A), Ministr, Beták (A), Kropáč, Konečný, Vrána, Melichárek
    Trenér: Kamil Přecechtěl

    Rozhodčí: Miroslav Petružálek – Jiří Rozlílek, Radek Šulo
    bahis siteleri