Třinec – Plzeň 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 3:1 (kon.) | Zlín – Pardubice 1:3 (kon.)
Olomouc – Liberec 4:3 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 1:8 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 26.09.2014, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomáš SÝKORA - 3:1
     
    59:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A Západočechům se daří využít přesilovku, a dosáhli tak alespoň čestného zásahu! Rákos chyboval u mantinelu, Jeřábek našel před brankou TOMÁŠE SÝKORU a ten prostřelil bez přípravy zcela překvapeného a bezmocného Hrubce! Ten tím přišel o čisté konto – 3:1! Asistence: Jakub Jeřábek.
    Daniel RÁKOS - 3:0
     
    57:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    DANIEL RÁKOS zvyšuje při svém comebacku již na 3:0 pro Třinec! Dravecký přihrál od mantinelu znovu přesně na svého spoluhráče, Rákos dostal puk pod kontrolu a bekhendovou kličku zakončil přízemní střelou za Machovského betonem – 3:0! Asistence: Vladimír Dravecký.
    Jakub ORSAVA - 2:0
     
    34:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ale přeci jen Oceláři přesilovku využívají a odskakují do dvoubrankového vedení! Dravecký přihrál od mantinelu před branku na úplně volného JAKUBA ORSAVU a ten nekompromisně propálil bezmocného Machovského – 2:0! Asistence: Vladimír Dravecký, Rostislav Klesla.
    Zbyněk IRGL - 1:0
     
    28:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři udeřili v oslabení a jdou do vedení! Rufer zamotal hlavu rozehrávajícím obráncům, obral o puk Kubku a přihrál před branku. Tam si kotouč zpracoval ZBYNĚK IRGL a bekhendem zavěsil do horního rohu brány – 1:0! Asistence: Adam Rufer.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 29. Irgl (Rufer), 35. Orsava (Dravecký, Klesla), 58. Rákos (Dravecký) – 60. T. Sýkora (Jeřábek)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Roth, M. Doudera, Trončinský, Linhart, Nosek, Galvas – Adamský, Polanský (A), Irgl – Dravecký, Matuš, Kreps – Orsava, Žejdl, Rákos – Rufer, Kindl, Cienciala. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Pulpán, Kadlec (A), Jeřábek (A), Kubka, Boháč, Moravčík, Pavlíček – Pletka, Simon, Kratěna (C) – Johnson, Lev, Balej – J. Sýkora, T. Sýkora, Schleiss – Kubalík, Beran, Dvořák. Trenér: Milan Razým.

    Rozhodčí: Mrkva, Polák – Gebauer, Lederer

    Diváci: 4551
    bahis siteleri