Havlíčkův Brod – Jablonec n/N 3:0 (kon.) | HC Boskovice – Val. Meziříčí 2:3 (kon.)
konec
HC Boskovice
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Pátek 26.09.2014, 18:00 • Zimní stadion Boskovice • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Boskovice si ani dnes nepřipíšou body to tabulky, které by se jim určitě hodili. Domácí měli slibně rozehraný zápas, styl i kvalita hry už byly mnohem lepší, než v předchozích zápasech. Bobři z Valašského Mezížíčí ale po osobních trestech do konce utkání změnili styl hry a kontrolovali hru a domácí obdrželi smolnou branku ve vlastní přesilové hře. Oba týmy by si jistě zasloužily alespoň bod za remízu, avšak šťastnější mohou být hráči Valašského Mezíříčí, jelikož si po náročném zápasu odváží domů 3 body. (20:53:55)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Vyloučen hráč týmu HC Boskovice č. 85 Tomáš Peša – 2 minuty, faul loktem.
     
    59:26
    Družstvo hostů reaguje a také si bere oddechový čas.
     
    59:26
    Vyloučen hráč týmu HC Valašské Mezíříčí č. 18 Daniel Juříček – 2 minuty, podražení
     
    58:23
    Družstvo HC Boskovice si bere oddechový čas.
     
    55:44
    Verdikt rozhodčího se nelíbil domácímu hráči č. 41 Dominiku Fabiánkovi a hlavní rozhodčí mu udělil osobní desetiminutový trest.
     
    55:44
    Vyloučen hráč týmu HC Boskovice č. 13 Jan Procházka – 2 minuty, napadení
     
    55:33
    Až teď vylučuje hlavní rozhodčí František Held hráče týmu HC Valašské Mezíříčí č. 22 Daniela Dostála – 2 minuty, krosček
     
    Rozhodčí ze začátku hry pískali každý drobný faul na obou stranách. Po udělení pětimitových a osobních trestů do konce utkání se ale jejich styl pískání úplně změnil. K vidění jsou různé drobné i větší fauly na obou stranách, údery do oblasti hlavy a krku apod., ale hlavní rozhodčí zatím nikoho nevylučuje.
     
    Hosté zrychlili tempo hry, domácí příliš nestíhají a jen se brání.
     
    47:10
    Skončily pětiminutové tresty domácích a hostů.
     
    43:57
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    43:26
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku ve vlastním oslabení oslabení!
    Autorem branky se stal po sólovém úniky Patrik Cvečka
     
    42:10
    Současně vyloučeni hráč týmu HC Valašské Mezíříčí č. 8 Lukáš Pernický na 5 minut + osobní trest do konce utkání za bodnutí špičkou hole a hráč týmu HC Boskovice č. 16 Jiří Šmahel rovněž 5 + OK za bodnutí koncem hole. Pětiminutové tresty odsedí za hosty hráč č. 10 Lukáš Fojtášek a za HC Boskovice hráč č. 15 Lukáš Šmíd. Oba pětiminutové tresty se vyruší a bude se hrát přesilovka hostů 5 na 4.
     
    41:57
    Vyloučen hráč týmu HC Valašské Mezíříčí č. 14 Lukáš Palacký – 2 minuty, podražení
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V druhé třetině hosté srovnali tempo hry. Hraje se vyrovnaná hra, šance jsou k vidění na obou stranách hřiště. Domácí sice neudrželi jednobrankový náskok a hosté dokonce otočili stav skóre. Nicméně Boskovice dokázali poprvé využít přesilovou hru v tomto zápase a zároveň využili přesilovou hru poprvé od začátku Ligy staršího dorostu. Tím se stav skóre srovnal na 2:2 a ve třetí třetině bude určitě k vidění zajímavý bojovný hokej na obou stranách. Je možné, že uvidíme po nerozhodném skóre samostatné nájezdy, ale zatím nepředbíhejme a počkejme si na to, jak se bude vyvíjet třetí třetina, ve které půjde oboum týmům o důležité body. Oba týmy v této sezoně zatím nezískaly žádný bod.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila. Třetí třetina začne přibližně v 19:40

    Stanislav Scheiner

    Branky a nahrávky: 9. Šmahel (Slavíček), 22. Csapai (Řečinský), 29. Cvečka (Dostál), 32. Šmahel (Slavíček), 44. Cvečka


    HC Boskovice: Nečas, Külzer Jan – Šindelář, Procházka, Hejduk, Res, Fabiánek "C", Hořava – Külzer Niklas, Hrubeš Mikuláš, Slavíček, Šmíd, Šmahel, Pospíšil, Malach, Peša, Vyskočil, Hrubeš Kryštof
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Jeřábková, Mach – Csapai "A", Kysučan, Fajmon, Fojtášek, Gonos, Mikuš – Hurta "C", Pernický, Palacký Jakub, Daron, Řečinský, Palacký Lukáš, Cvečka, Juříček, Blaha, Lukáš, Dostál

    Rozhodčí: František Held (hlavní) – Marek Čelechovský, Josef Zapletal

    Diváci: 45
    bahis siteleri