Skopje – Minsk 3:6 (kon.) | Paříž – Chrudim 6:4 (kon.)
konec
Sporting Paříž
6:4 (1:2)
FK Chrudim
Pátek 03.10.2014, 20:00 • Zimní stadion Chrudim • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    35:39
    Paříž právě vstřelila branku!
    Chrudimští se znovu uchýlili ke hře bez brankáře, vše vzal na sebe Max, který se vydal středem hřiště do zakončení. Bohužel pro Chrudim zasáhl pouze AUGUSTA, který následně trefil prázdnou chrudimskou klec – 6:4!
     
    34:11
    Paříž právě vstřelila branku!
    Gólová přestřelka pokračuje! Francouzský mistr si znovu bere zpět své vedení poté, co čtvrtý gól v zápase zaznamenal AUGUSTO! Se štěstím otřel míč o tyč a rozjásal francouzskou lavičku – 5:4!
     
    33:44
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hrdina úterního zápasu proti Skopje se dnes znovu prosazuje a zajišťuje znovu nerozhodný stav! MAX se dostal do rychlého protiútoku, vše vzal na sebe a srovnal skóre na 4:4!
     
    27:26
    Paříž právě vstřelila branku!
    Nakonec to však bylo úplně jinak. Sporting znovu přistoupil ke hře bez brankáře a opět jí velmi rychle využívá. Na zadní tyči dostal přihrávku nehlídaný PUPA, kterým jemným doklepnutím vrátil vedení na stranu Paříže – 4:3!
     
    25:16
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba v rozehrávce francouzského mistra znovu znamená srovnání stavu! FELIPE sebral míč soupeři na polovině a přes celé hřiště dokázal trefit odkrytou branku Sportingu – 3:3!
     
    22:15
    Paříž právě vstřelila branku!
    A to se také děje! Chrudimští dnes podruhé za sebou inkasují při soupeřově hře bez brankáře, ukázkovou přihrávku před branku obdržel AUGUSTO a tečí z bezprostřední blízkosti dokonal svůj hattrick – 3:2!
     
    21:29
    Paříž právě vstřelila branku!
    V tomto případě to však neplatí! Smrtící a hlavně bleskurychlá kombinace při hře bez brankáře našla nohu AUGUSTA, který bez problému trefil odkrytou klec Chrudimi – 2:2!
     
    19:17
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí během půl minuty hry otáčejí nepříznivé skóre ve svůj prospěch! LUKÁŠ REŠETÁR se nyní přeměnil z role nahrávače na střelce a využil milimetrový křižný pas Michala Mareše ke vstřelení druhého gólu ERA-PACKu – 1:2!
     
    18:48
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Stejně jako v případě Paříže i zde znamená vyrovnání nacvičená kombinace při hře bez brankáře! Lukáš Rešetár z první křižnou přihrávkou našel FELIPEHO, který neomylnou ranou z bezprostřední blízkosti překonal gólmana Miragliu – 1:1!
     
    11:45
    Paříž právě vstřelila branku!
    Nyní však vyšla francouzskému celku kombinace s brankářem v poli na jedničku, z čehož plyne první branka v dresu ERA-PACKu! Z rohu dostal přihrávku před branku AUGUSTO, který natrénovanou kombinaci zakončil ideální ranou do horního rohu Žďánského svatyně – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 12. Augusto (Café), 22. Augusto (Hamdoud), 23. Augusto (Teixeira), 28. Pupa (Roninho), 35. Augusto (Café), 36. Augusto – 19. Felipe (Rešetár), 20. Rešetár (Mareš M.), 26. Felipe, 34. Max

    Karty:   11. Augusto (PAR), 32. Hamdoud (PAR), 38. Chaulet (PAR) – 16. Rešetár (CHR), 23. Mareš M. (CHR), 35. Felipe (CHR)


    Sporting Paříž: Miraglia (Haroun, Pichard) – Roninho, Teixeira (C), Café, Augusto – Gasmi, Chaulet, Hamdoud, Vita Nzaka, Diniz Pinheiro, N'Gala, Pupa
    FK Chrudim: Žďánský (21. Olinha, Ton) – Felipe, Max, Rešetár (C), Slováček – M. Mareš, Alvarito, Koudelka, Chmelík, Kilmer

    Rozhodčí: Lemal (Belgie), Bogalho (Portugalsko) – Roure Ramirez (Andorra)

    Diváci: 718
    bahis siteleri