Skopje – Minsk 3:6 (kon.) | Paříž – Chrudim 6:4 (kon.)
konec
Sporting Paříž
6:4 (1:2)
FK Chrudim
Pátek 03.10.2014, 20:00 • Zimní stadion Chrudim • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    39:00
    Maxova patička z bezprostřední blízkosti končí v náruči Miraglii!
     
    37:55
    Na druhé straně faulován Koudelka Jonathanem Chauletem, který obdržel žlutou kartu.
     
    37:55
    Dva hráči šli sami na Olinhu, Roninho však obloučkem poslal míč do břevna!
     
    35:39
    Paříž právě vstřelila branku!
    Chrudimští se znovu uchýlili ke hře bez brankáře, vše vzal na sebe Max, který se vydal středem hřiště do zakončení. Bohužel pro Chrudim zasáhl pouze AUGUSTA, který následně trefil prázdnou chrudimskou klec – 6:4!
     
    34:35
    Felipe až příliš ostře zajel do brankáře Miraglii, za což mu sudí ukázal žlutou kartu.
     
    34:11
    Paříž právě vstřelila branku!
    Gólová přestřelka pokračuje! Francouzský mistr si znovu bere zpět své vedení poté, co čtvrtý gól v zápase zaznamenal AUGUSTO! Se štěstím otřel míč o tyč a rozjásal francouzskou lavičku – 5:4!
     
    33:44
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hrdina úterního zápasu proti Skopje se dnes znovu prosazuje a zajišťuje znovu nerozhodný stav! MAX se dostal do rychlého protiútoku, vše vzal na sebe a srovnal skóre na 4:4!
     
    31:24
    Žlutí se na straně Paříže, potrestán je Hamdoud.
     
    30:47
    Power-play přichází také na řadu na chrudimské straně, v prvním poločase se díky tomu ERA-PACK dostal do vedení. Dočkáme se i nyní?
     
    30:04
    Další velkou šanci Sportingu maří gólman Olinha! Opět si na něm po hrubé chybě v chrudimské rozehrávce vylámal zuby Hamdoud!
     
    29:48
    Alvaritovu ztrátu mohl potrestat Hamdoud, který však v samostatném úniku nechal zazářit brankáře Olinhu!
     
    27:26
    Paříž právě vstřelila branku!
    Nakonec to však bylo úplně jinak. Sporting znovu přistoupil ke hře bez brankáře a opět jí velmi rychle využívá. Na zadní tyči dostal přihrávku nehlídaný PUPA, kterým jemným doklepnutím vrátil vedení na stranu Paříže – 4:3!
     
    25:16
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba v rozehrávce francouzského mistra znovu znamená srovnání stavu! FELIPE sebral míč soupeři na polovině a přes celé hřiště dokázal trefit odkrytou branku Sportingu – 3:3!
     
    22:22
    Michal Mareš si na levé straně až moc předkopl míč, následný pád již sudí jako faul neoznačil. Za protesty navíc vidí chrudimský hráč žlutou kartu.
     
    22:15
    Paříž právě vstřelila branku!
    A to se také děje! Chrudimští dnes podruhé za sebou inkasují při soupeřově hře bez brankáře, ukázkovou přihrávku před branku obdržel AUGUSTO a tečí z bezprostřední blízkosti dokonal svůj hattrick – 3:2!
     
    21:29
    Paříž právě vstřelila branku!
    V tomto případě to však neplatí! Smrtící a hlavně bleskurychlá kombinace při hře bez brankáře našla nohu AUGUSTA, který bez problému trefil odkrytou klec Chrudimi – 2:2!
     
    20:26
    Sporting hned od prvních chvil přistupuje ke hře bez gólmana a s pěti hráči v poli!
     
    20:01
    Do druhého poločasu posílá trenér Daniel Brazilce Olinhu, který nahradí na hrací ploše Jakuba Žďánského!
     
    19:17
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí během půl minuty hry otáčejí nepříznivé skóre ve svůj prospěch! LUKÁŠ REŠETÁR se nyní přeměnil z role nahrávače na střelce a využil milimetrový křižný pas Michala Mareše ke vstřelení druhého gólu ERA-PACKu – 1:2!
     
    18:48
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Stejně jako v případě Paříže i zde znamená vyrovnání nacvičená kombinace při hře bez brankáře! Lukáš Rešetár z první křižnou přihrávkou našel FELIPEHO, který neomylnou ranou z bezprostřední blízkosti překonal gólmana Miragliu – 1:1!
     
    16:42
    Lukáš Rešetár číhal na zadní tyči na přihrávku Alvarita, míč ale nedokázal ideálně trefit! Vzápětí přišel akumulovaný faul Matěje Slováčka, což také na chrudimské straně přináší hrozbu pokutového kopu!
     
    16:12
    Michal Mareš vybojoval na pravé straně rozehrávku pro ERA-PACK, trenér Daniel posílá do hry pátého hráče! Rozlišovací dres si vzal Max!
     
    15:27
    Lukáš Rešetár až příliš agresivně zastavil postup Cafého, za což uviděl od sudího Lemala žlutou kartu.
     
    11:56
    Koudelka podkopnut Augustem, což znamená velmi rychle pátý faul pro Paříž! Pokud přijde další, bude se kopat penalta!
     
    11:45
    Po první inkasované brance si trenér Daniel vybírá možnost oddechového času!
     
    11:45
    Paříž právě vstřelila branku!
    Nyní však vyšla francouzskému celku kombinace s brankářem v poli na jedničku, z čehož plyne první branka v dresu ERA-PACKu! Z rohu dostal přihrávku před branku AUGUSTO, který natrénovanou kombinaci zakončil ideální ranou do horního rohu Žďánského svatyně – 1:0!
     
    10:27
    Za protesty uviděl žlutou kartu Brazilec v dresu francouzského mistra Augusta. Paříž má v současné době na kontě již čtyři akumulované fauly!
     
    10:27
    Tak to byla velká škoda! Lukáš Rešetár vynikajícím způsobem obral o balon brankáře Miragliu a postupoval do přečíslení dva na jediného obránce a prázdnou klec! Jeho přihrávka sice našla Matěje Slováčka, který však ve skluzu nedokázal odkrytou branku Sportingu trefit!
     
    08:31
    Michal Mareš ideálně našel Alvarita, který tvrdou ranou nechal vyniknout brankáře Miragliu!
     
    03:54
    Zápas začíná nabírat tu správnou kvalitu! Felipe chytrým pasem vysunul Slováčka, který udělal kličku brankáři a míč mu následně vrátil! Brazilský hráč v dresu ERA-PACKu však nedokázal trefit mezeru mezi francouzskými hráči stojícími na brankové čáře!
     
    03:25
    Až příliš prostoru dostal před brankou Café, který v pádu trefuje tyčku chrudimské svatyně!

    Petr Dejnožka

    Branky: 12. Augusto (Café), 22. Augusto (Hamdoud), 23. Augusto (Teixeira), 28. Pupa (Roninho), 35. Augusto (Café), 36. Augusto – 19. Felipe (Rešetár), 20. Rešetár (Mareš M.), 26. Felipe, 34. Max

    Karty:   11. Augusto (PAR), 32. Hamdoud (PAR), 38. Chaulet (PAR) – 16. Rešetár (CHR), 23. Mareš M. (CHR), 35. Felipe (CHR)


    Sporting Paříž: Miraglia (Haroun, Pichard) – Roninho, Teixeira (C), Café, Augusto – Gasmi, Chaulet, Hamdoud, Vita Nzaka, Diniz Pinheiro, N'Gala, Pupa
    FK Chrudim: Žďánský (21. Olinha, Ton) – Felipe, Max, Rešetár (C), Slováček – M. Mareš, Alvarito, Koudelka, Chmelík, Kilmer

    Rozhodčí: Lemal (Belgie), Bogalho (Portugalsko) – Roure Ramirez (Andorra)

    Diváci: 718
    bahis siteleri