Sevilla – La Coruňa 4:1 (kon.) | Celta Vigo – Villarreal 1:3 (kon.) | Espanyol – Real Sociedad 2:0 (kon.)
Real Madrid – Ath. Bilbao 5:0 (kon.)
konec
Sevilla FC
4:1 (2:1)
Deportivo La Coruňa
Neděle 05.10.2014, 12:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno. Utkání po celou dobu jeho průběhu opanovala Sevilla, která k vedení z prvního poločasu přidala další dvě branky. Prosadili se Mbia a Vitolo. Domácí poté dovedli klání v poklidu do konce, Deportivo zdolali přesvědčivě 4:1. Velkou zásluhu má na vítězství středopolař Gerard Deufoleu, který si připsal hned tři asistence. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího, doufejme neméně atraktivního, duelu nashledanou!

    Střely na branku: 10:5 (13:51:59)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Juanfran chtěl na hranici velkého vápna zasáhnout letící balon, což se mu ale nepodařilo. Z následného protiútoku hlavičkoval nad branku střídavší Aspas.
     
    90+1
    Reyesův rohový kop žádné nebezpečí nepřinesl. Sevilla pokračují s pobytem na útočné polovině, což jí momentálně plně vyhovuje.
     
    90
    Hraje se převážně v okolí středového kruhu. Obě mužstva dobře ví, že je o vítězi rozhodnuto. K základní hrací době se budou nastavovat rovné tři minuty.
     
    88
    Rohový kop hostující celku pouze prolétl velkým vápnem, nikdo jej nedokázal zasáhnout. Přesto ale La Coruňa pokračuje v útočném snažení.
     
    87
    S Reyesovou ránu si Lux bez problémů poradil. Utkání se pomalu, ale jistě chýlí ke svému konci. Sevilla v poklidu kontroluje nabyté vedení.
     
    86
    Carriço si nyní pomohl v souboji u pravé postranní lajny nedovoleným způsobem. Tento přečin neunikl hlavnímu arbitrovi, který ale kartu udělovat nebude.
     
    84
    Domácí využívají i poslední možnost ke střídání. Pareju nahradí na trávníku Krychowiak.
     
    83
    Beto poté musel zasahovat, a to proti nepředvídatelné ráně Wilka. Nakonec ale celou situaci zvládl a reflexivním zákrokem vytěsnil proijektil na rohový kop. Ten poté nic zásadního nepřinesl.
     
    82
    Rohový kop se Seville příliš nepodařilo, balon pouze prolétl velkým vápnem, načež se jej ujalo Deportivo, které se ihned vydalo do útoku.
     
    80
    Čerstvé síly posílají na trávník také domácí. Místo Baccy si zahraje Aspas
     
    79
    Hosté střídají. Trávník opouští Toché. Poslední minuty klání zakusí Canella.
     
    78
    Bude se žlutit. Za zatažení za soupeřův dres je potrestán Wilk (DEP).
     
    77
    Prachbídně, centr byl příliš přetažený, a tak si jej Beto bez větších obtíží pohlídal. S rozehrávkou pochopitelně nikterak nepospíchá. Co přinesou následující minuty?
     
    76
    Reyes si pomohl při defenzivním souboji nedovoleným způsobem, a tak má Deportivo k dispozici volný kop. Jak s ním naloží?
     
    75
    Dalekonosnou ránu v podání hostujícího celku si Beto bez větších obtíží lapil do náručí. Hrát tak může Sevilla, která je po celou dobu utkání jasně lepším celkem.
     
    73
    Domácí střídají. Místo Deulofeua naksočí do hry Reyes.

    Libor Kucza

    Branky: 24. Mbia (Deulofeu), 39. Bacca (Deulofeu), 57. Mbia (Bacca), 63. Vitolo (Deulofeu) – 31. Medunjanin

    Karty:   9. Mbia (SEV), 30. Coke (SEV) – 68. Lux (DEP), 78. Wilk (DEP)

    Neproměněná penalta: 69. Bacca (SEV), brankář Lux zneškodnil


    Sevilla FC: Beto – Trémoulinas, Carriço, Pareja (84. Krychowiak), Coke (C) – Mbia, Banega – Suárez, Vitolo, Deulofeu (73. J. Reyes) – Bacca (80. Aspas).
    Náhradníci: S. Rico – F. Navarro, Figueiras, Krychowiak, J. Reyes, Aspas, Vidal.

    Deportivo La Coruňa: Lux – Lopo, Sidnei, Luisinho, Laure (C) – Bergantiños, Rodríguez (64. Wilk) – Medunjanin, Moreno Juanfran, Fariña (59. Cavaleiro) – Toché (79. Canella).
    Náhradníci: Fabri – Diakité, Canella, Pablo, Wilk, Lucas, Cavaleiro.

    Rozhodčí: Gil – Nevado, Martínez

    Diváci: 31000
    bahis siteleri