Nitra – Poprad 4:3 (kon.) | Skalica – Žilina 0:4 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 4:6 (kon.)
Košice – Trenčín 1:0 (kon.) | Piešťany – Martin 5:2 (kon.)
konec
HC Košice
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 05.10.2014, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej hokejovej súťaže. Tipsport extraliga má dnes na programe už svoje 10. kolo, v rámci ktorého sa v metropole východu odohrá aj duel Košíc s Trenčínom.

    Proti sebe sa postavia tímy z hornej polovice tabuľky. V lepšej papierovej pozícii sú pred duelom domáci hráči, ktorí sa usadili na úplnom vrchole tabuľky, a to po deviatich odohraných zápasoch, v ktorých získali dovedna 22 bodov. Ich celkové skóre doposiaľ je 27:14.

    Zatiaľ čo Košičanom patrí najvyššia priečka v Tipsport extralige, ani Trenčín si nevedie zle. Hostia spod hradu Matúša Čáka sú aktuálne tretí. Túto priečku v tabuľke im zabezpečil zisk 18 bodov, ktoré trenčianski hokejisti získali takisto v deviatich dueloch. ich celkové skóre je 22:15.

    Posledné ligové zápasy:

    HC Košice:
    9. kolo Košice – Zvolen 3:1
    8. kolo Žilina – Košice 0:4
    7. kolo Košice – Poprad 0:1 sn

    Dukla Trenčín:
    9. kolo Piešťany – Trenčín 2:4
    8. kolo Trenčín – Martin 3:1
    7. kolo Trenčín – Nitra 2:1 pp

    Jasným favoritom tohto zápasu sú domáci hokejisti. Košičanov na základe papierových predpokladov už vopred stavajú do pozície víťaza aj stávkové kancelárie, ktoré na triumf tímu z východu republiky vypísali kurz iba približne 1,4. Na víťazstvo hostí je to až 4,6, čo je približne rovnaké číslo ako kurzová ponuka na remízu po riadnej hracej dobe.

    Zápas sa začína v košickej Steel aréne o 17:00. Ak sa ho nemôžete osobne zúčastniť, nezúfajte. Práve pre vás je tu pripravený náš podrobný textový prenos, z ktorého vám určite neunikne nič podstatné.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Cebák, Jánošík, Černák, Štrbák (C), Macejko, Philipp (A), Drgoň, Šeda – Lapšanský, Hrnka, Bartánus – Spilar (A), Bartoš, Jenčík – Chovan, Češík, Sojčík – Hinďoš, Kolena, Stupka

    Dukla Trenčín: Konrád – Kozák, Bokroš, Novajovský, Andersons, Zošiak, Dudáš, Husák, Habšuda – Mikula, Nemec, Radivojevič – Šišovský, Melichárek, Gašparovič – Hudec, Petrovický, Pardavý – Daniška, Stantien, Švec

    Rozhodca: Müllner, D. Konc – M. Korba, Sčensný.
    Predzápasové rozkorčuľovanie.
     
    Hráči oboch celkov sú už pripravení na ľadovej ploche a už o malý moment môžeme začať. Košičania nastúpia v tmavomodrých dresoch, hostia z Trenčína v žltej farbe.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
    Začíname!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:17
    Úvodné buly vyhral domáci Hrnka a Košičania sa ihneď dostali do útočnej tretiny. To im ale príliš nepomohlo, pretože Hrnkovi spoluhráči mu puk pred bránku neposunuli a strelu sme nevideli.
     
    00:45
    Trenčianska Dukla ale takisto nevymyslela nič zaujímavé. Hostia si puk síce pred vlastnou bránkou vzali na hokejky, ale ich prvá útočná formácia ho iba nastrelila na zadný mantinel a už nedokorčuľovala.
     
    01:04
    Košičania rýchlo prestriedali a pokúsili sa bleskovo zaútočiť. To im ale vôbec nevyšlo, pretože ich zastavil iba ofsajd na modrej čiare.
     
    01:37
    V úvode duelu vidíme opatrnú hru na oboch stranách hracej plochy. Pri puku sú síce častejšie domáci Oceliari, ale strelu sme nevideli ani na jednej strane.
     
    02:24
    Trenčín sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza Hudec na dve minúty za hákovanie.
     
    02:43
    Trenčianski hokejisti začali hru v početnej nevýhode ideálne a puk okamžite vyhodili cez všetky čiary. Dukla sa s prehľadom bráni.
     
    03:13
    Košičania sa ale do pásma vrátili a mohli otvoriť skóre tohto zápasu! Domáci Hrnka i Černák sa natlačili priamo pred bránku, ale Konrád vytiahol perfektný zákrok a puk za svoj chrbát nepustil.
     
    03:50
    Košičania aj naďalej ostávajú v útočnej tretine, no na ďalšiu strelu iba čakáme. Oceliari to skúsili nahodením puku pred bránku, kde sa ale Jánošík nedokázal včas zorientovať a strelecký pokus neprišiel.
     
    04:12
    Košičania si stále držia útočné pásmo. Pred bránkou sa cloniť pokúša Bartoš, ale domácim to zatiaľ nepomáha. Trenčín puk pred bránkou vôbec nepúšťa.
     
    04:24
    Hostia v plnom počte.
     
    05:30
    Puk sa stále drží v útočnom pásme Košíc, ale tým sa nedarí prekvapiť zatiaľ skvelého Konráda. Dukla sa v úvode zápasu musí v Steel aréne iba brániť.
     
    05:47
    Vojaci napokon mohli pomýšľať aj na útočnú akciu, no nie dlho. Hostia nedokázali puk prepasírovať až pred Melicherčíka a niečo tam vymyslieť.
     
    06:37
    Košičania sa pokúsili pohroziť z rýchlej nenápadnej akcie. Puk dostal do pásma Jánošík a okamžite tvrdo pálil, no Konrád sa nenechal zaskočiť a kus čiernej gumy vyrazil.
     
    06:54
    Ďalšia tvrdá rana v podaní domáceho tímu teraz skončila iba u brankára hostí. Trenčín sa stále iba bráni, na strely je to zatiaľ 6:0.
     
    07:13
    Košičania neustále útočia a pokúšajú sa otvoriť skóre tohto zápasu. pred bránku sa natlačil Jenčík a chcel puk tečovať do siete, ale defenzíva pomohla Konrádovi.
     
    07:59
    Skvelá šanca pre domácich! Konrád bol po zákroku mimo hracej plochy, čo chcel využiť obranca Macejko. Ten sa s pukom na hokejke pokúšal oklamať brankára, no puk napokon z uhla za čiaru nedokázal prepasírovať, pretože bol faulovaný.
     
    08:07
    Trenčín sa bude brániť! Hudec inkasuje trest za držanie protihráča.
     
    08:24
    Košickí hokejisti ihneď v úvode vlastnej početnej výhody obsadili útočné pásmo a neustále sa pokúšajú niečo vymyslieť. Trenčín sa ale obetavo bráni a strelu na bránku nepúšťa.
     
    09:02
    Hosťom sa puk podarilo na moment vyhodiť z pásma a Košičania museli začínať nanovo. Ďaleko ale nezašli, pretože ich zastavil ofsajd.
     
    09:25
    Domáci sa ihneď po buly zmocnili nie len puku, ale aj útočnej tretiny. Kus čiernej gumy si vypýtal Bartoš, ktorý sa z uhla presunul až pred bránku, ale proti Konrádovým betónom nič nezmohol.
     
    10:02
    Do konca vylúčenia hosťujúceho Hudeca ostáva iba pár sekúnd, no Košičania sa stále držia v útočnej tretine. V ofenzíve budú pokračovať aj proti plnému počtu Trenčanov.
     
    10:39
    Trenčín hrá už medzičasom v plnom počte, no Oceliari sa dostali do ďalšej skvelej príležitosti. Puk poskakoval v medzikruží a nik z hráčov ho nevedel trafiť, napokon ho hostia zázračne z pásma vytlačili.
     
    11:12
    Na ľadovej ploche sa stále nič nemení. Aktívnejší sú Košičania, ktorí sa neustále snažia prekonať Konráda, no hostia odolávajú. Brankár Melicherčík ešte streleckému pokusu nečelil.
     
    12:49
    Aj brankár Košíc si konečne siahol na puk. Hostia sa natlačili do pásma pred neho a Černák si čistil priestor v bránkovisku, no gólman puk pre istotu prikryl.
     
    12:56
    Trenčín sa ale následne v pásme dlho nezdržal. Hostia buly pred brankárom Košíc prehrali a Košičania môžu ísť do útoku.
     
    13:42
    Ani domáci tím ale ďaleko nezašiel. Košickí hokejisti narazili iba na konsolidovanú defenzívu Trenčanov a žiadnu strelu sme nevideli.
     
    13:56
    Naopak, smerom dopredu sa opäť natlačili hostia, ktorí s pribúdajúcim časom naberajú sebavedomie. Melicherčík čelil ľahučkej strele, ktorú dobre videl a iba ju vyrazil.
     
    14:56
    Obrovská šanca Košíc na otvorenie skóre! DOmáci hokejisti sa v dvojici natlačili proti dvom Trenčanom, ktorí situáciu vôbec nemali pod kontrolou. Po krížnej prihrávke pálil Sojčík, no v poslednej chvíli mu do strely vopchal hokejku posledný brániaci hráč a puk skončil mimo priestoru troch žrdí.
     
    15:58
    Domáci ešte v pásme ostali a vymysleli ďalšiu gólovú šancu, ktorú ale opäť nedokázal využiť. K zakončeniu z uhla sa dostal Lapšanský, Konrádovi puk vypadol, no napokon ho kúsok od čiary jeho spoluhráči odpálili preč.
     
    16:49
    Dukla sa konečne oslobodila a hostia chceli ísť do útoku. Ďaleko sa ale nedostali, pretože ich zastavil ofsajd na modrej čiare.
     
    16:57
    Košičania súpera do útočnej tretiny napokon ani nepustili. Puk si opäť prevzali na svoje hokejky a mieria dopredu.
     
    17:38
    Domáci hokejisti sa dostali až pred Konráda a dokázali ho strelecky ohroziť. Vzrušenie na tribúnach je ale zbytočné, dorážať sa im nepodarilo a Konrád si poradil s prehľadom.
     
    17:56
    Po buly síce získali puk hostia, ale stále sa nevedia dostať spred vlastnej bránky. Trenčania sú pod neustálym tlakom domácich, ktorí im nedovoľujú ani rozohrať.
     
    18:46
    Domáci hokejisti to už na Konráda skúšajú akýmkoľvek spôsobom, no nič im nevychádza. Hosťujúci gólman si dáva pozor aj na ľahké nahodenia puku.
     
    18:56
    Košičania prehrali buly pred súperovou bránkou a v závere sa podľa všetkého budú muiesť brániť,. Trenčín to v poslednej minúte skúsi v ofenzíve.
     
    19:09
    Hostia sa skutočne do útoku presunuli, no tam zatiaľ nič vážnejšie vymyslieť nedokázali. Melicherčík pre istotu prikryl puk, po ktorom by mohlo prísť nebezpečenstvo.
     
    19:46
    Naopak, hostia o kus čiernej gumy dokonca ešte prišli a musia sa opäť iba brániť. Košičania sa presunuli pred Konráda, ale tam hostia inkasovať určite nebudú chcieť.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina zápasu Košíc s trenčianskou Duklou je minulosťou, no presný zásah sme v nej nevideli. Oveľa aktívnejší sú domáci hokejisti, ktorí na gólmana Konráda vystrelili už 11-krát, zatiaľ čo hostia Melicherčíka ohrozili iba 3-krát.

    Druhá tretina sa začne približne o 17:45.
    Po prvej tretine.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:13
    Druhá tretina sa začala výherným buly pre Trenčanov. Tí sa ihneď stiahli za vlastnú bránku a pokúsili sa o rozohrávku, ale puk poslali iba cez všetky čiary a je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    20:27
    Košičania teda zadarmo získali útočné pásmo a ihneď po buly sa to pokúsili aj využiť. Strelu z ľavej strany ale Konrád dobre videl, Hrnka mu nedokázal cloniť príliš dobre.
     
    21:01
    Hosťujúci Melichárek obetavo bojoval o puk v útočnom pásme pri mantineli. Proti nemu bol ale dobre stavaný Černák, ktorý mu veľa priestoru nedal a žiadnu strelu nepripustil.
     
    21:37
    Trenčania ostali v pásme a dostali sa do skvelej streleckej príležitosti! Pred bránku sa natlačil Hudec, ktorý aj dostal puk, ale bol svedomito bránený jedným z Oceliarov. Hudec teda puk napálil iba do Melicherčíka.
     
    22:24
    Košickí hokejisti sa presunuli na útočnú polovicu klziska. Oceliari sa pokúsili zrejme o strelu, no tá iba minula priestor troch žrdí a odrazila sa od zadného mantinelu.
     
    22:56
    Košičania stále ostávajú v útočnom pásme, ale stále z ich strany nevidíme žiadne nebezpečnejšie zakončenie. Puk za pukom blokuje trenčianska defenzíva.
     
    23:12
    Košičania ale napokon o puk prišli. Na hokejky si ho prevzali hostia spod hradu Matúša Čáka, ktorí vstúpili do tejto časti ako vymenení.
     
    23:54
    Nanešťastie pre trenčianskych fanúšikov sa ale hosťujúcim hokejistom nepodarilo puk dostať veľmi ďaleko. Hostia pred Melicherčíka neprešli a strelu sme nevideli.
     
    24:43
    Trenčania sa museli opäť brániť, no opäť nepripustili žiadne ohrozenie Konráda. Puk iba vyhodili cez všetky čiary na zakázané uvoľnenie.
     
    24:58
    Košičania chceli využiť zisk puku na strelu. Pokúsil sa o ňu Spilar, ktorý sa sám predieral pomedzi celú obranu, no bol faulovaný.
     
    25:05
    Trenčín sa bude brániť! Novajovský sa previnil podrazením!
     
    25:19
    Trenčania začali hru vo vlastnom oslabení ukážkovo a ihneď puk poslali veľmi ďaleko od vlastnej bránky. Košičania budú musieť začínať od Melicherčíka.
     
    26:03
    Trenčín má ale napokon značné problémy. Košičania sa v presile natlačili do útoku, kde sa neustále pokúšajú strieľať, ale hostia zatiaľ odolávajú.
     
    26:45
    Košickí hokejisti stále ostávajú v útočnej tretine, kde sa pokúšajú vsietiť prvý gól tohto zápasu. Domáci hráči pália z každej strany, ale Konrád sa dnes rozhodol zatiahnuť roletu!
     
    27:05
    Hostia v plnom počte.
     
    27:29
    Trenčianski vojaci už hrajú v plnej sile a ihneď sa pokúšajú o útok. Do pásma pred Melicherčíkom sa ale zatiaľ nedostali, pretože ich zastavil ofsajd na modrej čiare.
     
    27:37
    Teraz už ale Dukla útočné pásmo získa, a to dokonca bez väčšej snahy. Košičanom sa nepodarilo puk rozohrať od vlastnej bránky a odpálili ho iba na zakázané uvoľnenie.
     
    28:04
    Hra sa pomerne dosť kúskuje. Trenčania ale zvyšujú svoju aktivitu smerom dopredu a ukazujú, že dnes môžu byť ešte poriadne nepríjemným súperom, aj keď to tak z hľadiska striel zatiaľ nevyzerá. Na strely je to zatiaľ 21:4 pre Košice.
     
    28:42
    Košičania ale opäť nepripustili žiadne ohrozenie Melicherčíka a puk dostali do útočnej tretiny. Tam ho ale na bránku iba jednoducho nahodili a Konrád s tým nemohol mať žiaden problém.
     
    29:12
    Trenčania s prehľadom vyhrali buly a rozohrali novú útočnú akciu. Puk dostali až pred brankára Košíc, no následne prudkou ranou iba opečiatkovali mantinel.
     
    29:56
    Polhodina hry sa nám končí a v Steel aréne na prvý gól stále iba čakáme. Aktivitu zvyšujú najmä hostia, no lepším tímom sú zatiaľ domáci.
     
    30:20
    Košičania mohli otvoriť skóre tohto zápasu! Hrnka ostal pred bránkou a dostal puk, no Konrád proti nemu ukážkovo zakročil a puk do siete nepustil.
     
    30:45
    Trenčín sa brániť nechce. Hostia puk vyviedli z vlastnej obrannej tretiny až do útočného pásma, ale tam sa im stále nedarí nič vymyslieť. Melicherčík aj napriek tomu musí byť v strehu.
     
    31:31
    Hokejisti Košíc aj naďalej pokračujú v útočnom snažení, ktoré ale zastavuje pozorná defenzíva hostí, ktorá blokuje jednu strelu za druhou.
     
    31:57
    Košičania sa opäť dostali až pred Konráda a poriadne to tam roztočili. Zakončiť sa im ale nepodarilo, pretože boli faulovaní.
     
    32:03
    Trenčín sa bude brániť! Melichárek sa previnil hákovaním.
     
    32:13
    Trenčania začali hru vo vlastnom oslabení bez akýchkoľvek problémov. Puk vyhodili z obrannej tretiny a čakajú, čo vymyslí ich súper.
     
    32:56
    Košičania sa do pásma vrátili a spálili obrovskú príležitosť! Puk poskakoval v medzikruží a takmer sa k nemu dostal zle pokrytý Jenčík, no trenčianski hokejisti si v poslednej chvíli dokázali poradiť.
     
    33:23
    Domáci hokejisti stále ostávajú na útočnej strane a pokúšajú sa súpera nebezpečne ohroziť. Hostia skutočne majú čo robiť, aby odolali.
     
    33:41
    Steel arénou to opäť len tak zahučalo. Už-už sa zdalo, že puk z ľavej strany mieri do siete, no napokon skončil iba tesne vedľa bránky.
     
    34:03
    Hostia v plnom počte.
     
    34:56
    Trenčianski hokejisti sa teda dokázali ubrániť aj v tomto oslabení, no jednoduché to rozhodne nemali. Konrád bol stále pod paľbou striel,a le našťastie pre hostí odolal.
     
    35:23
    Trenčania sa musia bránť aj v plnom počte, pretože aktuálnemu lídrovi tabuľky útočenie proti pätici hráčov zjavne nerobí žiadne problém. Oceliari obsadili útočné pásmo a pokúšajú sa niečo vymyslieť.
     
    36:16
    Trenčín sa bude opäť brániť! Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Stantien.
     
    36:44
    Obrovská šanca hostí, vo vlastnom oslabení! Melichárek s Radivojevičom sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, ktoré ale druhý menovaný zakončil iba strelou do Melicherčíkových betónov.
     
    36:44
    Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná. Na trestnú lavicu smeruje za nedovolené bránenie domáci Bartoš.
     
    37:21
    V hre štyroch proti štyrom je puk pri Melicherčíkovi, no na hokejkách ho majú iba domáci hráči. Tí sa nevedia dostať cez prehustené pásmo v strede klziska.
     
    37:55
    Trenčín sa napokon k puku dostal a pokúšal sa niečo vymyslieť. Melichárek poslal prihrávku na modrú čiaru pre niektorého z obrancov, no jeho strela brankára Košíc absolútne nemohla prekvapiť.
     
    38:16
    Hostia v plnom počte.
     
    38:40
    Skvelá šanca pre hosťujúci tím! Bol v nej Radivojevič, ktorý ale svoje skúsenosti na otvorenie skóre nevyužil. Hosťujúci hokejista bol obklopený hneď dvojicou hráčov majstra a páliť nemohol.
     
    39:10
    Medzičasom už hrajú domáci hokejisti v plnom počte. Počas skrátenej oslabovky mali problémy, no dokázali neinkasovať a pokračuje sa za stavu 0:0.
     
    39:55
    Druhá tretina sa takisto skončí bez gólového zápisu. Hostia puk nemajú pri svojej moci, no domáci hokejisti ho držia iba ďaleko od súperovej svätyne.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina je minulosťou a presný zásah sme stále nevideli. Jednoznačne aktívnejší sú domáci hokejisti, aj keď hostia ukázali, že v Steel aréne nie sú iba do počtu a takisto si vypracovali niekoľko sľubných šancí. Pomer striel doposiaľ: 32:7 pre Košice.

    Druhá tretina sa začne približne o 18:29.
    Po dvoch tretinách na gól stále iba čakáme.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:09
    Tretia tretina sa začala výherným buly pre domácich hokejistov. Tí sa síce ihneď pokúsili o rozohrávku, ale puk odpálili iba na zakázané uvoľnenie.
     
    40:53
    Košickí hokejisti sú v úvode tejto časti hry aktívnejší a tlačia sa do zakončenia. DO útoku sa nahrnul Jenčík, no puk mu tesne ušiel.
     
    41:40
    Košičania opäť začínali novú útočnú akciu až od vlastnej bránky. S prehľadom ju ale zvládol Hinďoš, ktorý však v zakončení proti brankárovi a dvom obrancom veľa priestoru nemal.
     
    41:56
    Košičania sa ale po buly v útočnej tretine neudržali a strelou sa neprezentovali. Trenčín sa musí aj napriek tomu brániť.
     
    42:23
    Košickí hokejisti sa opäť presunuli do útočnej tretiny a pokúsili sa tam niečo vymyslieť. Pred bránkou clonil Chovan, no ľahké nahodenie samu tečovať nepodarilo.
     
    43:12
    Domáca Steel aréna si pýta prvý gól tohto zápasu. Za nami je už jeho podstatný časť, no presné zásahy nám zatiaľ skutočne chýbajú.
     
    44:28
    Košice dali gól!

    Domáci otvárajú skóre tohto zápasu. Pri pravej žrdi ostal úplne osamotený PETER BARTOŠ, ktorý nemal problém puk poslať do odkrytej časti siete. Asistencie: Gabriel Spilar a Richard Jenčík.
    Peter BARTOŠ - 1:0
     
    46:28
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie Hrnka.
     
    46:44
    Košickí hokejisti vo vlastnom oslabení súperovi zatiaľ priestor na žiadnu strelu nedávajú. Hostia musia začínať od vlastnej bránky.
     
    47:19
    Trenčania mali skutočne problém dostať sa z vlastnej obrannej tretiny a zaútočiť. Oceliari sa bránia s prehľadom a súperovi nič nedovoľujú.
     
    47:29
    Trančianski hráči si to konečne namierili do útoku, no zastavil ich ofsajd na modrej čiare.
     
    48:20
    Trenčín sa napokon v pásme usadil a bola z toho zaujímavá šanca pre hostí! V medzikruží po puku siahal Gašparovič, ale jeho ranu gólman betónom vyrazil. Dorážka následne neprišla.
     
    48:28
    Domáci v plnom počte.
     
    49:36
    Košičania sa ale musia brániť aj v plnom počte. Hostia si uvedomujú vážnosť situácie a neustále útočia, aj keď ich strely zatiaľ míňajú priestor troch žrdí.
     
    50:11
    Košickí hráči sa napokon do útočnej tretiny po čase predsa len dostali. Pokúsili sa aj o strelu, ale tú zastavila iba sieť nad bránkou.
     
    50:53
    Košice sa budú brániť! Hinďoš sa previnil podrazením.
     
    51:04
    Trenčania sa ihneď po buly usadili v útočnej tretine a rozhodli sa tvrdo zakončovať. Melicherčík ale prudký strelecký pokus videl a schoval ho vo svojej lapačke.
     
    51:29
    Trenčín stále pokračuje vo svojej snahe o vyrovnanie. Trenčianski hráči sa pokúšali prekvapiť z pravej strany, ale zakončujúci hráči bol priamo pred pokrytou časťou bránky,a tak sa mu nepodarilo nič vymyslieť.
     
    51:56
    Košičanm sa až v tejto chvíli podarilo puk vyhodiť z vlastnej obrannej tretiny. Hostia sú inak veľmi aktívni a neustále útočia.
     
    52:07
    Trenčín sa opúť dostal pred Melicherčíka a tvrdo vypálil od útočnej modrej čiary. Prudkú ranu zastavil betón gólmana majstrov.
     
    52:34
    Ďalšia skvelá šanca pre hostí! Trenčiansky hráč Kozák ostal na ľavej strane pri bránke úplne osamotený a takmer sa mu puk podarilo prepasírovať do siete. Bol ale vo veľkom uhle, a tak nezakončil úspešne.
     
    53:20
    Košičania už medzičasom hrajú v plnom počte a ihneď sa presunuli do útočnej tretiny.
     
    53:56
    O druhý gól tohto zápasu sa chcel postaral mladík Černák, ale jeho prudká strela od modrej čiary bola zrazená pozorným obrancom.
     
    55:21
    Dlho sa hralo bez prerušenia, a tak sa nám už medzičasom začala posledná päťminútovka tohto zápasu. Košičania sú stále aktívni a súpera k možnosti na vyrovnanie stále nepúšťajú.
     
    55:51
    Trenčania ale napokon puk na svoje hokejky predsa len získali. Hostia si to s ním namierili priamo pred Melicherčíka, ale ten strele nečelil.
     
    56:40
    Trenčianski vojaci sa pokúsili rozohrať od vlastnej bránky, ale ich puk preletel iba cez všetky čiary a je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    57:09
    Košičania mohli vyhrávať rozdielom dvoch gólov. Jenčík ostal na ľavej strane úplne osamotený a tvrdo pálil, ale Konrád jeho pokus vyrazil hokejkou.
     
    58:02
    V Steel aréne sa nám začala posledná dvojminútovka riadnej hracej doby. Domáci sa sústredia v obrane, hosťom sa nedarí presadiť.
     
    58:46
    Oddychový čas hostí.
     
    58:46
    Trenčín pokračuje v šestici, Konrád ostáva na striedačke. Vhadzuje sa pred Melicherčíkom.
     
    59:06
    Bartoš vytlačil puk z vlastnej obrannej tretiny a takmer sa dostal aj ku svojmu druhému gólu. Ten ale napokon neprišiel, no sekundy košický útočník získal.
     
    59:40
    Trenčania sa neustále pokúšajú o vyrovnanie. Hostia získali vhadzovanie pred Melicherčíkom a ešte bude horúco.
     
    59:47
    Košičania sa bránia iba za cenu zakázaného uvoľnenia. Trenčín má ešte šancu.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Trenčianski hokejisti napokon vyrovnať nedokázali, a tak z metropoly východu odchádzajú bez bodového zisku. S týmto konštatovaním sa už s vami lúčime a prajeme ešte krásny zvyšok večera. (19:30:37)

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 45. Bartoš (Spilar, Jenčík)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Cebák, Jánošík, Černák, Štrbák (C), Macejko, Philipp (A), Drgoň, Šeda – Lapšanský, Hrnka, Bartánus – Spilar (A), Bartoš, Jenčík – Chovan, Češík, Sojčík – Hinďoš, Kolena, Stupka
    HK DUKLA Trenčín: Konrád – Kozák, Bokroš, Novajovský, Andersons, Zošiak, Dudáš, Husák, Habšuda – Mikula, Nemec, Radivojevič – Šišovský, Melichárek, Gašparovič – Hudec, Petrovický, Pardavý – Daniška, Stantien, Švec

    Rozhodčí: Müllner, D. Konc – M. Korba, Sčensný
    bahis siteleri