Nitra – Poprad 4:3 (kon.) | Skalica – Žilina 0:4 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 4:6 (kon.)
Košice – Trenčín 1:0 (kon.) | Piešťany – Martin 5:2 (kon.)
konec
HC Košice
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 05.10.2014, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:46
    Trenčín pokračuje v šestici, Konrád ostáva na striedačke. Vhadzuje sa pred Melicherčíkom.
     
    58:46
    Oddychový čas hostí.
     
    57:09
    Košičania mohli vyhrávať rozdielom dvoch gólov. Jenčík ostal na ľavej strane úplne osamotený a tvrdo pálil, ale Konrád jeho pokus vyrazil hokejkou.
     
    52:34
    Ďalšia skvelá šanca pre hostí! Trenčiansky hráč Kozák ostal na ľavej strane pri bránke úplne osamotený a takmer sa mu puk podarilo prepasírovať do siete. Bol ale vo veľkom uhle, a tak nezakončil úspešne.
     
    50:53
    Košice sa budú brániť! Hinďoš sa previnil podrazením.
     
    48:20
    Trenčín sa napokon v pásme usadil a bola z toho zaujímavá šanca pre hostí! V medzikruží po puku siahal Gašparovič, ale jeho ranu gólman betónom vyrazil. Dorážka následne neprišla.
     
    46:28
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie Hrnka.
    Peter BARTOŠ - 1:0
     
    44:28
    Košice dali gól!

    Domáci otvárajú skóre tohto zápasu. Pri pravej žrdi ostal úplne osamotený PETER BARTOŠ, ktorý nemal problém puk poslať do odkrytej časti siete. Asistencie: Gabriel Spilar a Richard Jenčík.
     
    38:40
    Skvelá šanca pre hosťujúci tím! Bol v nej Radivojevič, ktorý ale svoje skúsenosti na otvorenie skóre nevyužil. Hosťujúci hokejista bol obklopený hneď dvojicou hráčov majstra a páliť nemohol.
     
    36:44
    Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná. Na trestnú lavicu smeruje za nedovolené bránenie domáci Bartoš.
     
    36:44
    Obrovská šanca hostí, vo vlastnom oslabení! Melichárek s Radivojevičom sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, ktoré ale druhý menovaný zakončil iba strelou do Melicherčíkových betónov.
     
    36:16
    Trenčín sa bude opäť brániť! Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Stantien.
     
    32:56
    Košičania sa do pásma vrátili a spálili obrovskú príležitosť! Puk poskakoval v medzikruží a takmer sa k nemu dostal zle pokrytý Jenčík, no trenčianski hokejisti si v poslednej chvíli dokázali poradiť.
     
    32:03
    Trenčín sa bude brániť! Melichárek sa previnil hákovaním.
     
    30:20
    Košičania mohli otvoriť skóre tohto zápasu! Hrnka ostal pred bránkou a dostal puk, no Konrád proti nemu ukážkovo zakročil a puk do siete nepustil.
     
    25:05
    Trenčín sa bude brániť! Novajovský sa previnil podrazením!
     
    21:37
    Trenčania ostali v pásme a dostali sa do skvelej streleckej príležitosti! Pred bránku sa natlačil Hudec, ktorý aj dostal puk, ale bol svedomito bránený jedným z Oceliarov. Hudec teda puk napálil iba do Melicherčíka.
     
    15:58
    Domáci ešte v pásme ostali a vymysleli ďalšiu gólovú šancu, ktorú ale opäť nedokázal využiť. K zakončeniu z uhla sa dostal Lapšanský, Konrádovi puk vypadol, no napokon ho kúsok od čiary jeho spoluhráči odpálili preč.
     
    14:56
    Obrovská šanca Košíc na otvorenie skóre! DOmáci hokejisti sa v dvojici natlačili proti dvom Trenčanom, ktorí situáciu vôbec nemali pod kontrolou. Po krížnej prihrávke pálil Sojčík, no v poslednej chvíli mu do strely vopchal hokejku posledný brániaci hráč a puk skončil mimo priestoru troch žrdí.
     
    09:25
    Domáci sa ihneď po buly zmocnili nie len puku, ale aj útočnej tretiny. Kus čiernej gumy si vypýtal Bartoš, ktorý sa z uhla presunul až pred bránku, ale proti Konrádovým betónom nič nezmohol.
     
    08:07
    Trenčín sa bude brániť! Hudec inkasuje trest za držanie protihráča.
     
    07:59
    Skvelá šanca pre domácich! Konrád bol po zákroku mimo hracej plochy, čo chcel využiť obranca Macejko. Ten sa s pukom na hokejke pokúšal oklamať brankára, no puk napokon z uhla za čiaru nedokázal prepasírovať, pretože bol faulovaný.
     
    03:13
    Košičania sa ale do pásma vrátili a mohli otvoriť skóre tohto zápasu! Domáci Hrnka i Černák sa natlačili priamo pred bránku, ale Konrád vytiahol perfektný zákrok a puk za svoj chrbát nepustil.
     
    02:24
    Trenčín sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza Hudec na dve minúty za hákovanie.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 45. Bartoš (Spilar, Jenčík)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Cebák, Jánošík, Černák, Štrbák (C), Macejko, Philipp (A), Drgoň, Šeda – Lapšanský, Hrnka, Bartánus – Spilar (A), Bartoš, Jenčík – Chovan, Češík, Sojčík – Hinďoš, Kolena, Stupka
    HK DUKLA Trenčín: Konrád – Kozák, Bokroš, Novajovský, Andersons, Zošiak, Dudáš, Husák, Habšuda – Mikula, Nemec, Radivojevič – Šišovský, Melichárek, Gašparovič – Hudec, Petrovický, Pardavý – Daniška, Stantien, Švec

    Rozhodčí: Müllner, D. Konc – M. Korba, Sčensný
    bahis siteleri