Olomouc – Warriors Brno 6:1 (kon.) | Hr. Králové – Liberec 4:1 (kon.) | Zlín – Vsetín 4:0 (kon.)
Jihlava – Č. Budějovice 2:4 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 9:6 (kon.) | Pardubice – Letňany 10:1 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
9:6 (2:3, 4:3, 3:0)
HC Litvínov
Neděle 05.10.2014, 13:30 • ČEZ Stadion, Kladno • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    56:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    KRYŠTOF HRABÍK završuje svůj hattrick! Jeho střela od modré proletěla až za záda litvínovského brankáře. Asistence: Matyáš Zelingr.
     
    50:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Filip se prokličkoval až před Janouškovce, který jeho střelu dokázal ještě vyrazit, ale poté, když byl na zádech, již nemohl dosáhnout na dorážku MARTINA BLÁHY. Asistence: Matyáš Filip.
     
    42:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nádherné sólíčko předvedl KRYŠTOF HRABÍK. Ten ukázal jak moc si s pukem rozumí, prošel mezi dvěma obránci a navíc dokázal kotouč poslat do protipohybu Janouškovcovi. Bez asistence.
     
    37:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Se střelou Hrabíka od modré čáry si Janouškovec ještě dokázal poradit. Jenže střelu pouze vyrazil a k dorážce se tak dostal ADAM KALAJ, který uklidil puk do odkryté sítě. Asistence: Kryštof Hrabík.
     
    32:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    KRYŠTOF HRABÍK se v oslavení dostal k puku, sjel si od pravého mantinelu před klec a zametl kotouč podél Janouškovcova betonu do brány. Bez asistence.
     
    31:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Krásně sehraná přesilovka. K vyraženému kotouči se dostal JOSEF MYŠÁK a ten se trefil přesně mezi ruku a tělo brankáře Kodada. Asistence: Kryštof Vaněk a Roman Cikánek.
     
    27:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Slabou chvilku si vybral brankář Janouškovec. Začal se přesouvat v okamžiku, kdy k němu letěl od mantinelu nahozený kotouč z hole MAYTÁŠE ZELINGRA a srazil si jej do vlastní brány. Bez asistence
     
    26:55
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí přeci jen proměňují přesilovou hru a snižují náskok soupeře na dvoubrankový. Brankáře Janouškovce dokázal překonat DANIEL KOUBA. Asistence: Kryštof Hrabík a Matyáš Zelingr.
     
    24:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    V obrovském úhlu byl PAVEL KORDULE v momentě střely. To mu ale nezabránilo ve vstřelení další branky pro svůj tým. Litvínovský útočník se trefil přesně do horního růžku. Asistence: Roman Cikánek a Josef Myšák.
     
    22:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jako přílivová vlna se vehnali litvínovští hráči do kladenského obranného pásma. Ke střele se v pravém kruhu dostal DAVID ČERNÝ a ten propálil přesně brankáře Jirouška. Asistence: Lukáš Vacín.
     
    19:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    PETR PAVLÍČEK znovu dostal hodně prostoru a znovu toho dokázal využít. Tentokráte poslal puk přesně nad Jirouškovo pravé rameno. Asistence: Patrik Pech.
     
    16:51
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Po rychlém protiútoku hostů skončil brankář Jiroušek asi metr před svým brankovištěm a v brance skončil puk i obránce Kryll. Autorem branky je JOSEF MYŠÁK. Asistence: Petr Pavlíček.
     
    12:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A máme tu proměněnou přesilovku ! Hrabík před objetím branky poslal kotouč před brankoviště, kde se dokázal napřáhnout DANIEL KOUBA a ten se trefil do volného místečka přesně. Asistence: Kryštof Hrabík.
     
    10:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Adam Kalaj zkušeně obkroužil branku a poté vyslal přihrávku křížem přes brankoviště přesně na hůl MATYÁŠE FILIPA, který puk do odkryté sítě uklidil bez problému. Asistence: Adam Kalaj a Matyáš Zeling.
     
    02:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Stačila drobná chyba v rozehrávce Kladna a hosté ji dokázali potrestat. PETR PAVLÍČEK vystihl přihrávku domácích, najel si s pukem do prostoru a prostřelil brankáře Jirouška. Bez asistence.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 11. Filip (Kalaj, Zelingr), 13. Kouba (Hrabík), 27. Kouba (Hrabík, Zelingr), 28. Zelingr, 33. Hrabík, 38. Kalaj (Hrabík), 43. Hrabík, 50. M.Bláha (Filip), 57. Hrabík (Zelingr) – 3. Pavlíček, 17. Myšák (Pavlíček), 20. Pavlíček (Pech), 23. Černý (Vacín), 25. Kordule (Cikánek, Myšák), 32. Myšák (Vaněk, Cikánek)


    Rytíři Kladno: Jiroušek ( 25. Kodad) – Haspeklo, Matula, Veber "A", Slabý, Šmolík, Dlouhý, Filip, Kryll "A", Rudovský, Zelingr – Karásek, Rejzek, Jelínek, Kleveta, V.Svoboda, Kalaj "C", M.Bláha, O.Bláha, Kouba, Hrabík
    HC Litvínov: Janouškovec (Kožnar) – Cikánek, Fraško, Bártek, Čapek, Havlík "A", Žižka, Liška – Zirtoni, Pavlíček, Vopat, Vacín, Kordule, Berka, Černý, P.Svoboda, Kanický, Myšák "C", Vaněk, Pech

    Rozhodčí: Frühauf – Řešátko, Holý
    bahis siteleri