Klatovy – Pelhřimov 2:3 (0:1 po s.n.) | Mor. Budějovice – Řisuty 5:4 (po pr.) | Sokolov – Tábor 4:2 (kon.)
Jindř. Hradec – Klášterec nO 6:2 (kon.) | Jablonec n/N – Žďár n/S 3:2 (kon.) | Trutnov – Bílina 3:2 (kon.)
Nymburk – Vrchlabí 4:5 (1:2 po s.n.) | Přerov – Poruba 2011 1:3 (kon.) | SHK Hodonín – Nový Jičín 6:1 (kon.)
Frýdek-M. – Technika Brno 2:4 (kon.) | Břeclav – Vsetín 5:3 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 8:2 (kon.)
Kolín – Děčín 2:1 (kon.)
konec
HC Lvi Fosfa Břeclav
5:3 (1:1, 1:2, 3:0)
VHK ROBE Vsetín
Středa 08.10.2014, 18:00 • Zimní stadion Břeclav • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    58:28
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Lvi pečetí v přesilovvce své vítězství. KRISTIAN KUČERA prostřelil sám před vsetínskou branku Hromadu. Asistence: Tobola. Podešva navíc dostává 10 minutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    47:14
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Po velkém tlaku Vsetína je tu studená sprcha pro hosty. Únik Lvů dva na jednoho zakončil pod padajícím Hromadou PATRIK MEDŘICKÝ. Puk se stěží došoural do brány, ale i takové platí. Lvi si berou vedení zpět. Asistence: Průdek.
     
    42:26
    Břeclav právě vstřelila branku!
    ROMAN PRŮDEKdělal otočky za bránou jako zlínský Petr Leška. A druhé zasunutí k tyči mu vyšlo. Je vyrovnáno. Bez asistence.
     
    36:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ve vlastním oslabení jdou Valaši do vedení. Mikšovský našel zadovkou naslepo přesně hokejku JOSEFA ZUZANÍKA, který po ledě dává Valachův poprvé v zápase pocit vedení. Asistence: Mikšovský, Kolařík.
     
    33:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hned po bully se kotouč dostal od obránce Hryciowa na JANA KOLAŘÍKA, který z první švihem propálil Šurého. Asistence: Hryciow, Mikšovský.
     
    24:09
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Miklíkova rána od modré šla sice úplně mimo, ale odrazila se před branku přímo na hokejku MARTINA ČERVENKY. Hromada se proti jeho střele neměl šanci přesunout. Asistencee: Miklík, Směřička.
     
    11:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    JAN KOLAŘÍK dostal puk do jízdy a ve své třetí šanci se nemýlil. Obhodil si Směěřičku a mezi betonem a lapačkou Šurého vyrovnání. Bez asistence.
     
    02:42
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Medřického ránu Hromada ztlumil pod betony, vsetínský brankář netušil, kde kotouč má. Vstal a puk se pomalu i za přispění dorážky RADKA ZHÁŇALA doklouzal do brány. Asistence: Nováček, Čápek.

    Martin Daneš

    Branky a nahrávky: 3. Zháňal (Nováček, Čápek), 25. Červenka (Miklík, Směřička), 43. Průdek, 48. Medřický (Průdek), 59. Kučera (Tobola) – 12. Haloda, 34. Kolařík (Hryciow, Mikšovský), 37. Zuzaník (Mikšovský, Kolařík)


    HC Lvi Fosfa Břeclav: Šurý – Směřička, Miklík, Beneš (A), Svoboda, Novák (A), Dittrich – Zháňal (C), Nováček, Kubáč – Červenka, Tobola, Kučera – Průdek, Medřický, Buhaj – Čápek
    VHK ROBE Vsetín: Hromada – Hurtík, Hryciow, Haloda, Báchor, Štědrý, Zuzaník – Zúbek, Vaněk D. (C), Ambruz (A) , Mikšovský (A), Hrazdira, Kolařík, Kubo, Podešva, Vítek, Štrbík, Daněk, Kývala, Slováček

    Rozhodčí: Volf (Přerov) – P. Blaha (Staré Město), Goňa (Zlín)

    Diváci: 230
    bahis siteleri