PZ Kladno – Chomutov 2:5 (kon.) | Warriors Brno – Poruba 2011 3:2 (1:0 po s.n.) | HC Plzeň – Kladno 8:3 (kon.)
Havířov – Třinec 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 1:3 (kon.) | Slavia – K. Vary 1:3 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
8:3 (2:0, 5:1, 1:2)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 09.10.2014, 17:00 • ČEZ Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Osmý gól domácích přidává PETR ERHART, který jako první objevil vyražený puk a prostřelil Jirouška! Asistence: David Krystl, Jaroslav Krýner.
     
    41:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A máme tu další gól v síti Červenky! Výbornou práci v útočné třetině předvedl Svoboda, který udržel puk a přohrál před bránu, kde byl volný JAN KLEVETA. Hostující útočník zamířil přesně mezi betony brankáře Plzně. Asistence: Vojtěch Svoboda.
     
    40:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Kladenští se dostali do situace dva na jednoho a KRYŠTOF HRABÍK využil přesné přihrávky! Asistence: Adam Kalaj.
     
    39:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tu další gól do šatny, již sedmý z plzeňského pohledu! VOJTĚCH KOVAŘÍK dostal v útočném pásmu mnoho prostoru a zamířil nechytatelně k tyči!
     
    38:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň přidává šestou branku! Krásnou střelou z prostoru mezi kruhy se prezentoval JAKUB POUR, který vymetl horní roh Zázvorkovy branky. Asistence: Petr ERET, Nicholas KAŇÁK.
     
    29:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pátý gól v síti Kladna! MATĚJ HAJŽMAN si nabruslil po levém křídle do útočného pásma a tvrdou ranou mezi betony opět překonal Zázvorku. Asistence: Petr Erhart.
     
    28:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nešťastný moment pro hosty! MARTIN STRAKA nahazoval puk před bránu a jeden z hostujících beků srazil puk mezi Zázvorkovy betony.
     
    24:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A domácí už vedou opět o dvě branky! Útočník PETR ERET se prohnal do útočného pásma a z pravé křídla přesnou střelou překonal Zázvorku potřetí. Asistence: Martin Straka.
     
    21:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladnu se povedl vstup do druhé třetiny a snižuje na 2:1! Aktivní JAN KLEVETA se udržel na brankovišti a nebyl pro něj problém dorazit vyražený puk za Červenkova záda. Asistence: Ondřej Bláha.
     
    10:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Blesková akce hned po buly, domácí vedou už o dva góly! Autorem branky je MARTIN STRAKA, který překonal Zázvorku přesnou střelou pod víko! Asistence: Vojtěch Kovařík.
     
    07:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Máme tu první gól! Beneš pálil od modré, jeho střela Zázvorka vyrazil k volnému VOJTĚCHU KOVAŘÍKOVI, který zasunul puk do prázdné brány! Asistence: Matěj Beneš.

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 8. Kovařík (Beneš), 11. Straka (Kovařík), 25. Eret (Straka), 29. Straka, 30. Hajžman (Erhart), 39. Pour (Eret, Kaňák), 40. Kovařík, 58. Erhart (Krystl, Krýner) – 22. Kleveta (Bláha), 41. Hrabík (Kalaj), 42. Kleveta (Svoboda)


    HC Plzeň 1929: R. Červenka (Pejsar) – Houdek, Kaňák, Staněk, Kvasnička "A", Lokajíček, Čada, Beneš, Šilhán – Krystl, Hajžman, Pour, M. Červenka, Krýner, Eret "A", Straka, Kovařík, Erhart, Roubal "C"
    Rytíři Kladno: Zázvorka (od 41. min Jiroušek) – Haspeklo, Matula, Veber "A", Slabý, Dlouhý, Filip, Kryll "A", Zelingr – Karásek, Rejzek, Jelínek, Kleveta, Svoboda, Kalaj "C", M. Bláha, O. Bláha, Kouba, Hrabík

    Rozhodčí: Gabriela Malá – Miroslav Kotyza, Ondřej Malý
    bahis siteleri