Košice – Nitra 4:0 (kon.) | Martin – Skalica 3:4 (kon.) | Trenčín – Poprad 1:2 (kon.)
Piešťany – Banská Bystrica 4:7 (kon.) | Zvolen – Žilina 4:2 (kon.)
konec
HC Košice
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
HK Nitra
sk Úterý 14.10.2014, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil jasným triumfom košických hokejistov, ktorí predvidli skvelú efektivitu najmä v presilovkách. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme ešte príjemný zvyšok večera. (20:05:43)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
    Adam LAPŠANSKÝ - 4:0
     
    58:26
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti využívajú štvrtú presilovku v tomto zápase. Už druhýkrát v zápase ostal pri bránke nepokrytý ADAM LAPŠANSKÝ a nekompromisne zakončil. Asistencie: Marek Bartánus, Erik Černák.
     
    58:05
    Nitra sa bude brániť! Lelkeš je vylúčený na 2+2 minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    57:33
    Košičania neustále útočia. Chovan sa dostal do tretiny a prudkou ranou chcel prekvapiť, čo sa mu vlastne aj podarilo, ale iba inak ako plánoval. Lakosilovi zostealil prilbu, no nitriansky hrdina pokračuje ďalej!
     
    57:03
    Oba celky hrajú v plnom počte.
     
    56:24
    Brankár Melicherčík si teraz vyslúžil skandovanie svojho mena a potlesk celej arény. Gólman Košíc dnes predvádza skutočne zodpovedný výkon, čo dosvedčil aj pri ďalšom svojom ukážkovom zákroku.
     
    56:13
    Košičania vyhadzujú puk za pukom z vlastnej obrannej tretiny a všetko majú plne pod kontrolou.
     
    55:28
    Nitrianski hokejisti hrajú v štvorici proti trom brániacim sa východniarom, no zatiaľ sa im to využiť príliš nedarí. Z pásma sa dokonca vyhodili nepresnou prihrávkou sami.
     
    55:03
    Nitra si zahrá v presilovke! Na trestnú lavicu odchádza za nedovolené bránenie Štrbák.
     
    54:49
    Vylučuje sa na oboch stranách! Domáci Cebák vylúčený za krosček, hosťujúci Lukáš Novák za seknutie.
     
    53:58
    Nitra teda v Steel aréne prehráva už rozdielom troch presných zásahov, čo sa hosťom podľa všetkého v zvyšnom čase zvrátiť nepodarí. na ľade to symbolizujú aj zbytočné emócie, ktoré ale k ničomu nevedú.
    Adam JÁNOŠÍK - 3:0
     
    53:30
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti tretíkrát v zápase využívajú presilovku a zvyšujú svoj náskok na rozdiel troch gólov. Gól strelil ADAM JÁNOŠÍK, ktorý ostal pred bránkou úplne nepokrytý a s prepálením Lakosila nemal žiadne problémy. Asistencie: Martin Štrbák, Peter Bartoš.
     
    53:06
    Hostia sa budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza za držanie Jass.
     
    52:23
    Obrovská šanca Košíc na tretí gól v tomto zápase! Do úniku sa dostal osamotený Lapšanský, no v stopercentnej príležitosti ho vychytal skvelý Lakosil.
     
    51:42
    Bartoš napokon zvolil odovzdanie puku za bránku, kde sa Jenčík pokúsil niečo zaujímavé vymyslieť. Po prihrávke do medzikružia ale napokon zakončenie neprišlo.
     
    51:02
    Košičania si už puk vzali na svoje hokejky a pokúšajú sa v útoku niečo vymyslieť. Zatiaľ s kusom čiernej gumy operuje Bartoš, ktorý nemá komu prihrať.
     
    50:46
    Košičania sa napokon dokázali ubrániť, aj keď s tým mali značné problémy. Nitra nevyužila ďalšiu presilovku, čo Corgoňov bude zrejme ešte mrzieť.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 7. Bartoš (Štrbák, Spilar), 28. Lapšanský (Hrnka, Bartánus), 54. Jánošík (Štrbák, Bartoš), 59. Lapšanský (Bartánus, Černák)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Černák, Štrbák, Cebák, Jánošík, Drgoň, Philipp, Macejko, Šeda – Spilar, Bartoš, Jenčík – Bartánus, Hrnka, Lapšanský – Chovan, Češík, Sojčík – Bicek, Kolena, Stupka
    HK Nitra: Lakosil (Cibuľa) – Nádašdi, Jass, Bednár, M. Novák, Eremenko, Guoth, Pavlíček – Tománek, Stümpel, L. Novák – Mráz, Slovák, H. Ručkay – Pupák, Štefanka, J. Ručkay – Bajtek, Lelkeš, Piačka

    Rozhodčí: Baluška, Jonák – Gajan, Smrek
    bahis siteleri