Košice – Nitra 4:0 (kon.) | Martin – Skalica 3:4 (kon.) | Trenčín – Poprad 1:2 (kon.)
Piešťany – Banská Bystrica 4:7 (kon.) | Zvolen – Žilina 4:2 (kon.)
konec
HC Košice
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
HK Nitra
sk Úterý 14.10.2014, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Adam LAPŠANSKÝ - 4:0
     
    58:26
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti využívajú štvrtú presilovku v tomto zápase. Už druhýkrát v zápase ostal pri bránke nepokrytý ADAM LAPŠANSKÝ a nekompromisne zakončil. Asistencie: Marek Bartánus, Erik Černák.
     
    58:05
    Nitra sa bude brániť! Lelkeš je vylúčený na 2+2 minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    57:33
    Košičania neustále útočia. Chovan sa dostal do tretiny a prudkou ranou chcel prekvapiť, čo sa mu vlastne aj podarilo, ale iba inak ako plánoval. Lakosilovi zostealil prilbu, no nitriansky hrdina pokračuje ďalej!
     
    56:24
    Brankár Melicherčík si teraz vyslúžil skandovanie svojho mena a potlesk celej arény. Gólman Košíc dnes predvádza skutočne zodpovedný výkon, čo dosvedčil aj pri ďalšom svojom ukážkovom zákroku.
     
    55:03
    Nitra si zahrá v presilovke! Na trestnú lavicu odchádza za nedovolené bránenie Štrbák.
     
    54:49
    Vylučuje sa na oboch stranách! Domáci Cebák vylúčený za krosček, hosťujúci Lukáš Novák za seknutie.
    Adam JÁNOŠÍK - 3:0
     
    53:30
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti tretíkrát v zápase využívajú presilovku a zvyšujú svoj náskok na rozdiel troch gólov. Gól strelil ADAM JÁNOŠÍK, ktorý ostal pred bránkou úplne nepokrytý a s prepálením Lakosila nemal žiadne problémy. Asistencie: Martin Štrbák, Peter Bartoš.
     
    53:06
    Hostia sa budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza za držanie Jass.
     
    52:23
    Obrovská šanca Košíc na tretí gól v tomto zápase! Do úniku sa dostal osamotený Lapšanský, no v stopercentnej príležitosti ho vychytal skvelý Lakosil.
     
    49:49
    Brankár Melicherčík dnes predvádza skutočne skvelý výkon! Brankár domáceho tímu musel aj v tejto chvíli zakročiť proti nepríjemným Nitranom, no všetko s prehľadom zvládol.
     
    48:59
    Napokon ale Košičania predsa len problémy v defenzíve mali! Hostí pustili až do zakončenia, ktoré musel zázračne ležiac na zemi zlikvidovať Melicherčík.
     
    48:16
    Nitra to pred Melicherčíkom poriadne roztočila a hostia neboli ďaleko od vyrovnania! Po veľkom tlaku ale napokon skončila zblokovaná strela iba na ochrannej sieti.
     
    47:56
    Domáci tím sa bude brániť! Košičania zle striedali, za čo si dvojminútový trest odsedí Kolena.
     
    37:24
    Hostia už v pätici a bleskovo útočia. Do zaujímavej streleckej pozície spred bránky sa dostal zrejme Slovák, ale prudká rana skončila iba na Melicherčíkovej hrudi.
     
    35:06
    Nitra sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Lelkeš.
     
    31:56
    Mohlo byť znížené! Štrbákovi vo vlastnej obrannej tretine vyšiel puk a takmer to využil šikovný Slovák. Ten síce ihneď prudko vypálil, ale iba tesne vedľa bránky.
     
    30:45
    Už dlho sa hrá bez prerušenia a tlak Oceliarov sa stále stupňuje. Hostia už museli pred Lakosilom vytvoriť obrannú ulitu, pretože Nitra by mohla ľahko prehrávať aj o tri góly.
     
    29:43
    Oceliari ale ešte v pásme ostávajú. S pukom na hokejke sa až pred bránku predral Spilar, no tam bol nekompromisne odstavený a strelu sme v rozhodujúcej chvíli nevideli.
     
    29:29
    Domáci Jenčík sa dostal do samotného úniku, no svoj nájazd na Lakosila nepremenil! Domáci útočník napálil iba výstroj Lakosila, ktorý si na svoje konto pripisuje veľmi dôležitý zákrok.
    Adam LAPŠANSKÝ - 2:0
     
    27:26
    Košice dali gól!

    Košičania sa ale napokon do pásma predsa len dostali a strieľajú druhý presilovkový gól v tomto zápase! Na hranici pravého kruhu ostal nepokrytý ADAM LAPŠANSKÝ a puk smerujúci spoza bránky s prehľadom usmernil do siete. Asistencie: Tomáš Hrnka a Marek Bartánus.
     
    25:47
    Nitra bude hrať 33 sekúnd v trojici! Na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Bajtek a čakajú nás rušné chvíle.
     
    24:20
    Nitra sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza za seknutie Mráz.
     
    23:45
    Melicherčík má v posledných chvíľach skutočne veľa práce! Domácemu brankárovi však pomáha aj defenzíva, ktorá hráčov pokúšajúcich sa o dorážky z dobrých pozícií odtláča.
     
    18:14
    Lukáš Novák skúsil oklamať Melicherčíka, ale ten ostal pokojný a Nitra svoje trestné strieľanie nepremieňa!
     
    18:14
    Po faule na unikajúceho hráča bude mať Nitra k dispozícii trestné strieľanie!
     
    15:16
    Nitra sa napokon do pásma konečne dostala a takmer z toho bolo vyrovnanie! K puku sa dostal na ľavej strane úplne osamotený Jass, no Melicherčík predviedol svoju pozornosť a puk do siete nepustil.
     
    14:08
    Košice sa budú brániť! Kolena sa previnil podrazením.
     
    11:49
    Domáci sú aktívni aj naďalej a takmer z toho bol druhý gól tohto zápasu! Bicek sa natlačil ku Lakosilovi z ľavej strany spoza svätyne, no ani to nitrianskeho brankára neprekvapilo.
     
    10:13
    Nitranom sa ale rozohrať nepodarilo a Košičania sa pustili do útočenia! Svoju rýchlu akciu si ale prvá útočná formácia trochu zbrzdila a Spilar napokon zakončoval už iba z veľmi zlej pozácie, čo Lakosila nemohlo prekvapiť.
     
    07:23
    A Košičania mohli vyhrávať už rozdielom dvoch presných zásahov! Pred bránkou ostal úplne osamotený Stupka, no ani na dvakrát si s bravúrnym gólmanom neporadil a puk cez jeho betóny neprepasíroval.
    Peter BARTOŠ - 1:0
     
    06:19
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti sa do pásma vrátili a pred Lakosilom to poriadne roztočili. Proti strele ešte gólman Nitry zasiahol, no na následnú dorážku osamoteného PETRA BARTOŠA od pravej žrde nemal absolútne žiadnu šancu. Asistencie_ Martin Štrbák, Gabriel Spilar.
     
    04:34
    Nitra sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza za napadnutie Piačka.
     
    04:10
    Domáci hokejisti sa už v plnom počte pustili do útočenia! Z prečíslenia troch proti dvom ostal pred bránkou úplne osamotený Spilar, no Lakosil sa predviedol skvelým zákrokom a skóre sa neotvára.
     
    01:37
    Košice sa budú brániť! Drgoň sa previnil vrazením na mantinel.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 7. Bartoš (Štrbák, Spilar), 28. Lapšanský (Hrnka, Bartánus), 54. Jánošík (Štrbák, Bartoš), 59. Lapšanský (Bartánus, Černák)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Černák, Štrbák, Cebák, Jánošík, Drgoň, Philipp, Macejko, Šeda – Spilar, Bartoš, Jenčík – Bartánus, Hrnka, Lapšanský – Chovan, Češík, Sojčík – Bicek, Kolena, Stupka
    HK Nitra: Lakosil (Cibuľa) – Nádašdi, Jass, Bednár, M. Novák, Eremenko, Guoth, Pavlíček – Tománek, Stümpel, L. Novák – Mráz, Slovák, H. Ručkay – Pupák, Štefanka, J. Ručkay – Bajtek, Lelkeš, Piačka

    Rozhodčí: Baluška, Jonák – Gajan, Smrek
    bahis siteleri