NY Rangers – NY Islanders 3:6 (kon.) | Philadelphia – Anaheim 3:4 (1:2 po s.n.) | Washington – San Jose 5:6 (0:1 po s.n.)
Columbus – Dallas 2:4 (kon.) | Carolina – Buffalo 3:4 (1:2 po s.n.) | Toronto – Colorado 3:2 (po pr.)
Tampa – New Jersey 1:2 (kon.) | Nashville – Calgary 2:3 (0:1 po s.n.) | Los Angeles – Edmonton 6:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:4 (0:2, 2:0, 0:2)
Dallas Stars
Středa 15.10.2014, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    SEGUIN - 2:4
     
    59:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se dokonce ještě stihli prosadit do prázdné brány! Ja. Benn nahrál na levou stranu Eakinovi, který už mohl zakončovat, ale ještě nakonec přihrál TYLERU SEGUINOVI, který tak kompletuje svůj první hattrick v sezóně. Asistence: Cody Eakin, Jamie Benn.
    SEGUIN - 2:3
     
    52:16
    Dallas právě vstřelil branku!
    Goligoski skvěle udržel útočné pásmo, kde následně přihrál na modrou Ja. Bennovi, který napřáhl a kotouč ještě před Bobrovským tečoval v pádu TYLER SEGUIN, jenž se tak prosazuje po druhé v utkání, a posílá tak Stars do vedení! Asistence: Jamie Benn, Alex Goligoski.
    JOHANSEN - 2:2
     
    34:22
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets využívají přesilovou hru! Johnson nahrál k levé tyči Folignovi, kterému se ještě nepodařilo protlačit puk do hostující brány, ale kotouč zůstal nehlídaný v brankovišti Dallasu, kde se nejlépe zorientoval RYAN JOHANSEN, který tak vstřeluje už svou druhou branku v utkání. Asistence: Nick Foligno, Jack Johnson.
    JOHANSEN - 1:2
     
    26:17
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets se dočkávají snížení! RYAN JOHANSEN dostal velmi pěknou přihrávku do jízdy, kde si následně najel přesně do středu pravého kruhu, odkud vystřelil a Lehtonenovi prošel puk mezi jeho betonem a vyrážečkou. Asistence: Cam Atkinson, Jack Johnson.
    Ja. BENN - 0:2
     
    06:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní akce JAMIEHO BENNA!!! Už to vypadalo, že kapitán Dallasu neudrží útočné pásmo a Jackets půjdou do rychlého protiútoku, ale Jamie se nakonec proháčkoval hned před dva domácí hráče a následně z hranice pravého kruhu trefil přes vzdálenější růžek Bobrovského klece. Bez asistence.
    SEGUIN - 0:1
     
    03:36
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se velice rychle ujímá vedení! Sceviour dokázal přihrát Ja. Bennovi na hranici pravého kruhu, odkud hostující kapitán vystřelil střílenou přihrávku na TYLERA SEGUINA, jenž tečoval touš za záda Bobrovského. Asistence: Jamie Benn, Colton Sceviour.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 27. Johansen (Atkinson, Johnson), 35. Johansen (Foligno, Johnson) – 4. Seguin (Ja. Benn, Sceviour), 7. Ja. Benn, 53. Seguin (Ja. Benn, Goligoski), 60. Seguin (Eakin, Ja. Benn)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovsky (McElhinney) – Johnson, Savard, Tjutin, Prout, Erixon, Wisniewski – Foligno, Johansen, Atkinson – Hartnell, Anisimov, Wennberg – Calvert, Letestu, Dano – Skille, Chaput, Boll.
    Trenér: Todd Richards.

    Dallas Stars: Lehtonen (Lindback) – Goligoski, Daley, Jo. Benn, Dillon, Nemeth, Connauton – Ja. Benn, Seguin, Sceviour – Eaves, Spezza, Hemský – Garbutt, Eakin, Roussel – Horcoff, Fiddler, Cole.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodčí: Lee, Burchell – Cherrey, Kovachik

    Diváci: 15 995
    bahis siteleri