Vítkovice – Liberec 4:3 (kon.) | Jičín – Chodov 1:12 (kon.) | Královské Vinohrady – ELITE PRAHA 2:6 (kon.)
Bohemians - NE – Židenice 3:1 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
2:6 (0:3, 0:1, 2:2)
ELITE PRAHA
Sobota 18.10.2014, 18:30 • TJ Sokol Vinohrady • ČEZ Extraliga žen
     
    To je z dnešního online přenosu vše. Jsem rád, že jste sledovali tento zápas, přeji pěkný zbytek sobotního večera a někdy příště u florbalu na shledanou! (20:19:50)
     
    STŘELY – 3. TŘETINA (CELKEM)

    Vinohrady: 8 (28)
    Elite: 7 (36)
     
    Dnešní utkání sledovalo 61 diváků.
     
    Je tu konec. Vinohrady sice ve 3. dvacetiminutovce zabraly a byly pro Elite vyrovnaným soupeřem, ale ani tenhle fakt nebyl domácím nic moc platný a z dnešního zápasu vytěžili více hostující hráčky, které po výhře 6:2 získávají do tabulky důležité 3 body.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Hostující útočnice ohrožují Máčilovou, gólový efekt se ovšem zatím nedostavuje a času do konce zápasu už moc také nezbývá.
     
    55:50
    Dochází ke střídání brankářek v brance Elite. Martina Gécová si půjde na závěrečné minuty odpočinout a její místo zaujme Natálie Tůmová.
     
    55:32
    Oddechový čas pro domácí. Vinohrady se ještě nevzdávají a chtějí se zápasem ještě něco udělat.
     
    55:32
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Ve vinohradské hale je rozdíl mezi oběma týmy necelých 5 minut před koncem čtyřgólový a je pravděpodobně rozhodnuto o tom, kdo dnes získá plný počet bodů. DANIELA FRANTÍKOVÁ bez rozpaků poslala míček pod tělem Máčilové a její pokus se dokutálel za čáru. Asistence: Miroslava Kadučáková.
     
    53:33
    Gécová nenechala proniknout míček do branky po pokusu Hyršlové! Opět rozhodovala blesková reakce domácí brankářky.
     
    52:18
    Schwarzová vysoko přestřeluje, Gécová jen sleduje, jak se míček zastavuje o ochrannou síť za její kasou.
     
    50:02
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Akcie domácích v této chvíli znatelně klesly. Nadšení Vinohrad zkrotila přesně umístěným nahozením VERONIKA RADOVÁ, zajistila tak hostujícímu týmu klidnější nadcházející minuty. Asistence: Nikola Domonkosová.
     
    49:07
    Máčilová likviduje dělovky soupeřek, Vinohrady díky ní mohou stále pomýšlet na obrat v tomhle zápase, i když Elite je ve hře kvalitně organizované.
     
    48:14
    Honzová přenechala míček k ráně Hyršlové, ta poslala kulatý předmět mimo vymezený prostor. Rozehrávky se chopily ženy Elite.
     
    47:06
    K vidění je velké množství příležitostí na obou stranách. Hráčky v těchto chvílích příliš na obranu nemyslí a chtějí hlavně tvořit hru a střílet na branku.
     
    45:10
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Domácí zdramatizovaly zápas dvěma góly po sobě v rychlém sledu! ZUZANA MACUROVÁ vytěžila ze své pozice pro palbu maximum, míček prolétl pod břevnem. Asistence: Aneta Tvrzníková.
     
    43:52
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    I na Vinohrady se nakonec dostalo a domácí mohou oslavit vsítěný gól na 1:4. Klára Schwarzová poslala míček na připravenou hůl MAGDALENY KOTÍKOVÉ, ta překonala umístěným pokusem Gécovou a zmírňuje nepříznivý stav. Asistence: Klára Schwarzová.
     
    43:40
    Výborným pohybem a hbitostí se prezentovala Máčílová, která až v poslední chvíli stačila změnit dráhu míčku, jenž se kutálel po brankové čáře.
     
    42:57
    Gécová předvedla zákrok proti mordě Valáškové. Domácí hráčka neuspěla ve vzájemné konfrontaci se strážkyní hostující brány.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým ELITE PRAHA. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 44. Kotíková (Schwarzová), 46. Macurová (Tvrzníková) – 1. Zittová (Chvátalová), 4. Havlíková (Domonkosová), 8. Chvátalová (Kadučáková), 32. Jelínková (Rybičková), 51. Radová (Domonkosová), 56. Frantíková (Kadučáková)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Máčilová (Kutnarová) – Petřeková, Hyršlová, Macurová, Schwarzová, Tvrzníková, Kotíková, Honzová, Strejcovská, Vejvodová, Bartošová, Jiříčková, Sladkovská, Valášková, Šádková
    ELITE PRAHA: Gécová (56. Tůmová) – Vranová, Syslová, Chvátalová, Jelínková, Simajchlová, Rybičková, Nosková, Kalecká, Vejdělková, Kadučáková, Havlíková, Frantíková, Radová, Domonkosová, Zittová

    Rozhodčí: Tomáš Kostinek a Martin Reichelt

    Diváci: 61
    bahis siteleri