Vítkovice – Liberec 4:3 (kon.) | Jičín – Chodov 1:12 (kon.) | Královské Vinohrady – ELITE PRAHA 2:6 (kon.)
Bohemians - NE – Židenice 3:1 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
2:6 (0:3, 0:1, 2:2)
ELITE PRAHA
Sobota 18.10.2014, 18:30 • TJ Sokol Vinohrady • ČEZ Extraliga žen
     
    55:32
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Ve vinohradské hale je rozdíl mezi oběma týmy necelých 5 minut před koncem čtyřgólový a je pravděpodobně rozhodnuto o tom, kdo dnes získá plný počet bodů. DANIELA FRANTÍKOVÁ bez rozpaků poslala míček pod tělem Máčilové a její pokus se dokutálel za čáru. Asistence: Miroslava Kadučáková.
     
    50:02
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Akcie domácích v této chvíli znatelně klesly. Nadšení Vinohrad zkrotila přesně umístěným nahozením VERONIKA RADOVÁ, zajistila tak hostujícímu týmu klidnější nadcházející minuty. Asistence: Nikola Domonkosová.
     
    45:10
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Domácí zdramatizovaly zápas dvěma góly po sobě v rychlém sledu! ZUZANA MACUROVÁ vytěžila ze své pozice pro palbu maximum, míček prolétl pod břevnem. Asistence: Aneta Tvrzníková.
     
    43:52
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    I na Vinohrady se nakonec dostalo a domácí mohou oslavit vsítěný gól na 1:4. Klára Schwarzová poslala míček na připravenou hůl MAGDALENY KOTÍKOVÉ, ta překonala umístěným pokusem Gécovou a zmírňuje nepříznivý stav. Asistence: Klára Schwarzová.
     
    31:29
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Mohlo se možná zdát, že domácí hráčky se dostávaly do větších šancí, jenže Vinohrady nevyužily příležitosti a Elite bez problémů navyšuje vedení. Tentokrát se prosadila BARBARA JELÍNKOVÁ, jejíž dělovka končí za zády Máčilové. Asistence: Veronika Rybičková.
     
    07:56
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Náskok Elite je o další gól větší. TEREZA CHVÁTALOVÁ se probojovala na útočnou polovinu a její rána si našla cestu přes všechny překážky až za brankovou čáru. Asistence: Miroslava Kadučáková.
     
    03:52
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Nástup hostujících hráček se dá považovat za velmi vydařený. Druhý gólový zářez má na svědomí NELA HAVLÍKOVÁ, která se po několika nahrávkách s Nikolou Domonkosovou rozhodla pro střelecký pokus a míček se zastavil až o síť v kleci. Asistence: Nikola Domonkosová.
     
    01:00
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se může radovat z brzké branky! Nejproduktivnější hráčky Elite vzaly zodpovědnost na sebe, Tereza Chvátalová rozvinula akci na VERONIKU ZITTOVOU, jenž si ve střelecké pozici poradila bravurně. Asistence: Tereza Chvátalová.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým ELITE PRAHA. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 44. Kotíková (Schwarzová), 46. Macurová (Tvrzníková) – 1. Zittová (Chvátalová), 4. Havlíková (Domonkosová), 8. Chvátalová (Kadučáková), 32. Jelínková (Rybičková), 51. Radová (Domonkosová), 56. Frantíková (Kadučáková)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Máčilová (Kutnarová) – Petřeková, Hyršlová, Macurová, Schwarzová, Tvrzníková, Kotíková, Honzová, Strejcovská, Vejvodová, Bartošová, Jiříčková, Sladkovská, Valášková, Šádková
    ELITE PRAHA: Gécová (56. Tůmová) – Vranová, Syslová, Chvátalová, Jelínková, Simajchlová, Rybičková, Nosková, Kalecká, Vejdělková, Kadučáková, Havlíková, Frantíková, Radová, Domonkosová, Zittová

    Rozhodčí: Tomáš Kostinek a Martin Reichelt

    Diváci: 61
    bahis siteleri