Chabarovsk – Jaroslavl 5:4 (1:0 po s.n.) | Vladivostok – Viťaz 5:4 (kon.) | Novokuzněck – Dynamo Moskva 3:2 (2:1 po s.n.)
Novosibirsk – Soči 1:2 (po pr.) | Čerepovec – Magnitogorsk 2:1 (3:2 po s.n.) | N.Novgorod – Jekatěrinburg 3:2 (kon.)
CSKA Moskva – Kazaň 2:3 (0:1 po s.n.) | Jokerit – Omsk 1:2 (kon.) | Petrohrad – Barys 5:3 (kon.)
Riga – Ufa 2:1 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
5:4 (0:1, 3:0, 2:3)
HC Viťaz Moskevská oblast
Úterý 21.10.2014, 11:00 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Afinogenov je i v pokročilém hokejovém věku velmi dobrým hráčem, nyní tak dlouho motal hlavu soupeři v útočném pásmu, až si vysloužil faul. Ale zdá se, že je to pozdě. Glazkova vyloučení příliš mrzet nemusí.
     
    59:34
    Hodně zbytečné, hosté hráli v šesti ještě před tím, než Lisutin odjel na střídačku. Na trestnou lavici míří Dmitrij Cyganov a hosté přicházejí o reálnou šanci na vyrovnání.
     
    46:05
    Rozhodčí poprvé ve třetí třetině vyloučil domácího hráče. Na lavici hanby poslal za držení Logana Pyetta.
     
    43:35
    Zubov byl při svém brejku podražen, za což půjde pykat autor druhé branky Viťjazu Jakubov. Dostanou se domácí do trháku?
     
    35:45
    Přesilová hra hostů neměl dlouhého trvání. Denis Grebeškov úplně zbytečně zasáhl Logena Pyetta, který byl bez kotouče, rozhodčí zvedl pravici a vyloučil.
     
    34:55
    Přesilová hra pro Viťjaz. Denis Osipov si při bránění vlastního pásma pomohl přidržením dresu Maxima Afinogenova a na dvě minuty oslabí své mužstvo.
     
    29:54
    Prvním domácím vyloučeným druhé třetiny je Alexej Ugarov. Rozhodčí ho poslal za katr za hákování.
     
    22:56
    O rozruch se postaral Konstantin Klimontov, který poslal nedovoleným způsobem k ledu autora první branky Makarova. Rozhodčí mu neváhal udělit dvě minuty za krosček.
     
    14:42
    Navíc byla útočná akce domácího týmu zastavena i pomocí faulu. Toho se dopustil Maxim Afinogenov, který odjel na trestnou lavici, rozhodčí mu udělil dvouminutový trest za sekání.
     
    11:02
    Domácí mohou vzápětí reagovat na nepříznivý vývoj skóre, zahrají si přesilovou hru, dvě minuty za podražení dostal Gerogij Berdjukov.
     
    09:40
    Hosté si zahrají první přesilovou hru, dvě minuty za sekání dostal Ivan Glazkov.
     
    03:07
    Arťjom Švec-Rogovoj vyhodil kotouč z obrany do hlediště a poprvé dnes oslabuje své mužstvo.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 21. Makarov, 36. Lisin (Makarov), 38. Bergfors (Nalimov), 44. Gynge (Bergfors, Zubov), 51. Lisin (Makarov, Ugarov) – 11. Cyganov (Porseland), 42. Jakubov (Grišin), 47. Horák (Porseland), 52. Vyglazov (Jakubov, Šitikov)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Proskurjakov) – Osipov, Pyett, Zemčjonok, Kolář, Glazkov, Kuzmin, Volodin – Bergfors, Gynge, Zubov – Kuzněcov, Ugarov, Makarov – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Lisin – Sokolov, Nestěrov, Byvaltcev
    HC Viťaz Moskevská oblast: Lisutin (Säteri) – Grebeškov, Porseland, Vereščagin, Berdjukov, Golovkov, Seleznjov, Grišin, Klimontov – Cyganov, Horák, Kousal – Soloduchin, Afinogenov, Kučejavenko – Jakubov, Makejev, Šitikov – Švec-Rogovoi, Ivanov, Vyglazov

    Rozhodčí: Bulanov, Odins – Majtak, Pronskich

    Diváci: 5500 (vyprodáno)
    bahis siteleri