Chabarovsk – Jaroslavl 5:4 (1:0 po s.n.) | Vladivostok – Viťaz 5:4 (kon.) | Novokuzněck – Dynamo Moskva 3:2 (2:1 po s.n.)
Novosibirsk – Soči 1:2 (po pr.) | Čerepovec – Magnitogorsk 2:1 (3:2 po s.n.) | N.Novgorod – Jekatěrinburg 3:2 (kon.)
CSKA Moskva – Kazaň 2:3 (0:1 po s.n.) | Jokerit – Omsk 1:2 (kon.) | Petrohrad – Barys 5:3 (kon.)
Riga – Ufa 2:1 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
5:4 (0:1, 3:0, 2:3)
HC Viťaz Moskevská oblast
Úterý 21.10.2014, 11:00 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nikita VYGLAZOV - 5:4
     
    51:45
    Čechov právě vstřelil branku!
    Ve třetí třetině si aktéři utkání otevřeli ve Vladivostoku střelecký kroužek. Už pátou branku závěrečného dějství vsítil NIKITA VYGLAZOV, který obdržel přihrávku do levého kruhu, vypálil a jeho střela zřejmě prošla Nalimovovi mezi betony. Asistence: Michail Jakubov, Dmitrij Šitikov.
    Enver LISIN - 5:3
     
    50:59
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A domácí hráči vzápětí prosby svých fanoušků vyslyšeli a opět odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek! ENVER LISIN pohotově vypálil a svou střelou švihem překonal Lisutina, který jen lomil rukama. Asistence: Konstantin Makarov, Alexej Ugarov.
    Roman HORÁK - 4:3
     
    46:36
    Čechov právě vstřelil branku!
    A i hostující hokejisté svou první početní výhodu ve třetí třetině využívají. Kotouč se odrazil do mezikruží na ROMANA HORÁKA, který následně prostřelil Nalimova. Český útočník tak potvrzuje skvělou formu posledních dní. Asistence: Mathias Porseland.
    Richard GYNGE - 4:2
     
    43:53
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Odpověď na otázku známe velmi brzo. Přesilovková formace Vladivostoku předvedla nádhernou kombinaci, Bergfors nahrál před branku na číhajícího RICHARDA GYNGEHO, který neváhal a nekompromisně zavěsil kotouč za Lisutinova záda. Asistence: Niclas Bergfors, Ilja Zubov.
    Michail JAKUBOV - 3:2
     
    41:57
    Čechov právě vstřelil branku!
    Hosté na úvod třetí třetiny snižují, a je zaděláno na zajímavou zápletku. U mantinelu vybojoval kotouč Grišin, vzápětí se snažil překvapit Nalimova střelou k tyči, to se mu sice nepovedlo, domácí brankář vyrazil kotouč jen na MICHAILA JAKUBOVA, který prostřelil gólmana Vladivostoku. Asistence: Alexej Grišin.
    Niclas BERGFORS - 3:1
     
    37:43
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí hráli zkrácenou přesilovou hru a v době, kdy už na led naskakoval vyloučený Grebeškov, udeřil NICLAS BERGFORS. Nejproduktivnější muž Vladivostoku napřáhl na pravé straně a svou dělovkou poslal nekompromisně do horního růžku brány. Asistence: Ivan Nalimov.
    Enver LISIN - 2:1
     
    35:48
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hra čtyři na čtyři svědčila domácímu týmu, který otáčí stav zápasu. Konstantin Makarov vypálil z levého kruhu, jeho nebezpečnou střelu Lisutin vyrazil před sebe, ENVER LISIN vzápětí kotouč doklepl do odkryté klece. Asistence: Konstantin Makarov.
    Konstantin MAKAROV - 1:1
     
    21:00
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Velká radost domácích fanoušků. Na úvod druhé třetiny je totiž vyrovnáno. O úvodní branku Vladivostoku se postaral nádhernou individuální akcí KONSTANTIN MAKAROV, který naznačil střelu, a zmátl tak bránícího Grebeškova, jehož vzápětí objel a následně překonal kličkou do bekhendu i Lisutina.
    Dmitrij CYGANOV - 0:1
     
    10:43
    Čechov právě vstřelil branku!
    Hosté si dokázali vytvořit při přesilové hře velký tlak, který nakonec rezultoval v úvodní branku utkání. DMITRIJ CYGANOV nahrával před bránu, kotouč se odrazil od brusle českého obránce Jana Koláře na Nalimova, jenž kotouč nepřikryl a následně ruský útočník dorazil puk za záda dezorientovaného domácího brankáře. Mathias Porseland.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 21. Makarov, 36. Lisin (Makarov), 38. Bergfors (Nalimov), 44. Gynge (Bergfors, Zubov), 51. Lisin (Makarov, Ugarov) – 11. Cyganov (Porseland), 42. Jakubov (Grišin), 47. Horák (Porseland), 52. Vyglazov (Jakubov, Šitikov)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Proskurjakov) – Osipov, Pyett, Zemčjonok, Kolář, Glazkov, Kuzmin, Volodin – Bergfors, Gynge, Zubov – Kuzněcov, Ugarov, Makarov – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Lisin – Sokolov, Nestěrov, Byvaltcev
    HC Viťaz Moskevská oblast: Lisutin (Säteri) – Grebeškov, Porseland, Vereščagin, Berdjukov, Golovkov, Seleznjov, Grišin, Klimontov – Cyganov, Horák, Kousal – Soloduchin, Afinogenov, Kučejavenko – Jakubov, Makejev, Šitikov – Švec-Rogovoi, Ivanov, Vyglazov

    Rozhodčí: Bulanov, Odins – Majtak, Pronskich

    Diváci: 5500 (vyprodáno)
    bahis siteleri