Čeljabinsk – Atlant 2:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Minsk 2:6 (kon.) | Nižněkamsk – Záhřeb 4:3 (1:0 po s.n.)
Toljatti – HC Slovan 3:6 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
2:6 (2:3, 0:3, 0:0)
HC Dinamo Minsk
Pátek 24.10.2014, 15:30 • Arena Jugra • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexej KALJUŽNYJ - 2:6
     
    31:53
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté hru v početní převaze zvládli zužitkovat. Cheechoo to udělal šikovně, když na druhé straně brankoviště našel volného ALEXEJ KALJUŽNÉHO. Ten neměl z bezprostřední blízkosti problém skórovat. Asistence: Jonathan Cheechoo.
    Jonathan CHEECHOO - 2:5
     
    26:39
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Přichází již pátý zásah do branky domácích! JONATHAN CHEECHOO obdržel pas přes celé pásmo a v prostoru pravého kruhu zcela osamocený dokázal Gorjačevskicha propálit a dovršit tak hattrick. Asistence: Ilja Šinkevič a Alexej Kaljužnyj.
    Konstatin ZACHARKOV - 2:4
     
    26:15
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    I střídající Gorjačevskich však rychle inkasuje. Razvadovskij vypálil z otočky a brankář Jugry jeho nahození v rukavici neudržel. KONSTATIN ZACHARKOV se v brankovišti rychle zorientoval a zvyšuje již na 4:2. Asistence: Pavel Razvadovskij.
     
    19:54
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Jugra šest sekund před první sirénou snižuje! Podobná situace jako u předchozí branky Dinama. Buljanskij se dostal v mezikruží k volnému puku, který okamžitě nasměroval na branku hostů. Haugen střelu vyrazil jen do míst, kde byl připravený NIKITA GUSEV, který pohotově doklepl do sítě. Asistence: Arťom Buljanskij a Igor Magogin.
     
    18:59
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté navyšují své vedení již na rozdíl tří branek! Birjukov tečovanou střelu z pravého kruhu betonem vyrazil jen před sebe. JONATHAN CHEECHOO se zorientoval nejrychleji a usměrnil kotouč do sítě. Asistence: Paul Szczechura a Alexej Kaljužnyj.
     
    16:30
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je SERGEJ DROZD. Asistence: Pavel Razvadovskij.
     
    12:36
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Autorem branky je TONI RAJALA. Asistence: Lukáš Kašpar a Ben Maxwell.
    Jonathan CHEECHOO - 0:1
     
    00:28
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté se rychle dostávají do vedení. Domácí obránce chyboval ve vlastní třetině, když v rohu ztratil kotouč. Toho využil Szczechura, který volný puk okamžitě nasměroval na branku. Po nejistém zákroku Birjukova se prosazuje JONATHAN CHEECHOO. Asistence: Paul Szczechura a Alexej Kaljužnyj.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 13. Rajala (Kašpar, Maxwell), 20. Gusev (Buljanskij, Magogin) – 1. Cheechoo (Szczechura, Kaljužnyj), 17. Drozd (Razvadovskij), 19. Cheechoo (Szczechura, Kaljužnyj), 27. Zacharkov (Razvadovskij), 27. Cheechoo (Šinkevič, Kaljužnyj), 32. Kaljužnyj (Cheechoo)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (od 20 Gorjačevskich) – Larsen, Rjabykin, Sergejev, Želdakov, Stalnov, Sokolov, Mamkin, Pepeljajev – Magogin, Rajala, Gusev – Kašpar, Jacenko, Sitnikov – Maxwell, Gorbunov, Buljanskij – Čibisov, Romancev, Koreněv.
    HC Dinamo Minsk: Haugen (Šelepnjov) – Bailen, Nogačjov, Krajíček, Goroško, Lisovec, Šinkevič, Filičkin – Cheechoo, Szczechura, Kaljužnyj – Ellison, Vesce, Linglet – Kulakov, Gavrus, Meleško – Razvadovskij, Drozd, Zacharov.

    Rozhodčí: Karabanov, Jeřábek – Sadovnikov, Nazarov
    bahis siteleri