Spišská N. Ves – Trnava 5:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Bardejov 3:6 (kon.) | Topoľčany – SR 18 4:1 (kon.)
Prešov – Detva 3:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Prievidza 3:6 (kon.) | Senica – Michalovce 3:6 (kon.)
konec
PHK Prešov
3:2 (0:0, 2:2, 1:0)
HK Detva
sk Pátek 24.10.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Partner:
     
    54:17
    Prešov dáva gól! Komentátor prešovskej televízie ide vyskočiť z kože, domáci strelili práve gól a prvýkrát v zápase vedú! Veľmi šikovne si to zahrali teraz, puk domáci dostali od tyčky pred bránu na IGORA JAROŠA, ten si ho ešte posunul a popri betóne Volentiera skóroval!

    Asistencia: Lukáš Potoček
     
    37:52
    Prešov dáva gól! Po ďalšej strele od modrej v podaní Kobeľu sa puk od Volentiera odrazil pred odkrytú časť brány, kde bol Ferenc aj Martin Hájnik, až nakoniec MARTIN HÁJNIK napravil predchádzajúce zaváhanie a tentokrát už poslal puk do siete!

    Asistencie: Kobeľa, Ferenc
     
    35:39
    Detva dala gól!
    Detva vedie druhýkrát v zápase a domáci zimák naplnený tisíckou fanúšikov mlčí. Od modrej vystrelil Mačkovič, Imrich Petrík iba vyrazil na nekrytého DAVIDA GRAHAMA a útočník z Ameriky to namieril už bezchybne do odkrytej brány!

    Asistencia: Mačkovič, Mahdalík
     
    30:49
    Prešov dáva gól! Tak z tých šancí čo domáci mali prešiel do brány až doslova blbý puk. Domáci IGOR JAROŠ dostal puk do útočného pásma, čakal možno na niekoho medzi kruhmi, nikto tam, no tak spoza obrancu skúsil trafiť voľné miesto pri tyčke, čo sa mu podarilo bravúrne!

    Asistencie: Potoček
     
    25:52
    Detva dala gól!
    Tak Detva otvára skóre dnešného vyrovnaného stretnutia, keď sa medzi kruhy dostal s pukom SLAVOMÍR BUDA, vo veľkej šanci zvolil strelu švihom do horného rohu, ktorá mu vyšla naozaj bravúrne!

    Asistencia: Patrik Fekiač

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 31. Jaroš (Potoček), 38. Hájnik (Kobeľa, Ferenc), 55. Jaroš (Potoček) – 26. Buda (P. Fekiač), 36. Graham (Mačkovič, Mahdalík)


    PHK Prešov: Petrík – Vartovník, Sabol, Chovan, Kobeľa, Komloš, Novický, Tomko, Guntáš – Pekarčík, Kivader, Pavlovský – Ferenc, Tomčák, Hájnik – Jaroš, Čopák, Potoček – Šandór, Chalupa, Duplinský
    HK Detva: Volentier – Pač, Hataš, Sládok, Metcalfe, Pinka, Mačkovič – Zuzin, Srnka, Petro – Parkhouse, Kanaet, Graham – Buda, P. Fekiač, Zorvan – Kucej, Mahdalík

    Rozhodčí: Tornay – Pribula, Riš
    bahis siteleri