San Jose – Buffalo 1:2 (kon.) | Ottawa – New Jersey 2:3 (po pr.) | Philadelphia – Detroit 4:2 (kon.)
Montreal – NY Rangers 3:1 (kon.) | NY Islanders – Dallas 7:5 (kon.) | Toronto – Boston 1:4 (kon.)
St. Louis – Chicago 3:2 (kon.) | Minnesota – Tampa 7:2 (kon.) | Nashville – Pittsburgh 0:3 (kon.)
Arizona – Florida 2:1 (po pr.) | Calgary – Washington 1:3 (kon.) | Winnipeg – Colorado 2:1 (po pr.)
Los Angeles – Columbus 5:2 (kon.)
konec
New York Islanders
7:5 (2:1, 2:3, 3:1)
Dallas Stars
Neděle 26.10.2014, 01:10 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Frans NIELSEN - 7:5
     
    59:59
    Islanders právě vstřelili branku!
    Výhru domácích ještě pečetil do prázdné brány FRANS NIELSEN. Bez asistence.
     
    59:15
    Lindback už samozřejmě zůstává na střídačce.
     
    59:15
    Lindy Ruff (DAL) si bere oddechový čas.
    HORCOFF - 6:5
     
    55:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jenže Stars velice rychle snižují! Cole se totiž dostal k puku mezi kruhy a následně jej ihned poslal před bránu Islanders, kam si najel SHAWN HORCOFF, jenž poté poslal touš do domácí svatyně. Asistence: Erik Cole, Colton Sceviour.
    Frans NIELSEN - 6:4
     
    55:09
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté znovu ujeli do útoku dvou proti jednomu, kde Grabovski přihrál na levou stranu FRANSOVI NIELSENOVI, jenž i po druhé dokázal prostřelit Lindbacka. Asistence: Michajl Grabovski, Lubomír Višňovský.
    Frans NIELSEN - 5:4
     
    49:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nedáš dostaneš! Do protiútoku dvou na jednoho totiž ujeli Kulemin a FRANS NIELSEN, jenž dostal přihrávku od svého spoluhráče a následně pověsil puk přesně do pravého horního růžku hostující brány. Asistence: Nikolaj Kulemin, Michajl Grabovski.
     
    49:09
    Ja. Benn obkroužil domácí bránu, aby přihrál Seguinovi, jenž už z velkého úhlu mohl střílet do prázdné brány, ale hostující střele trefil pouze tyč.
     
    44:06
    Cole přihrával před domácí bránu Horcoffovi, jenž však nedokázal překonat Johnsona, který touš zastavil na samotné brankové čáře.
     
    42:54
    Ja. Benn poslal velice přesnou přihrávku na Spezzu, jenž však ve velmi dobré pozici promáchl!
     
    39:54
    V závěru druhé třetiny se bude ještě vylučovat, protože si další přesilovou hru zahrají Stars. Dvě minuty za hákování totiž dostává Matt Martin (NYI).
    Lubomír VIŠŇOVSKÝ - 4:4
     
    36:22
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté však mají připravenou okamžitou odpověď! LUBOMÍR VIŠŇOVSKÝ se ocitl zcela sám v pravém kruhu, kde napřáhl a jeho dělovka skončil až za zády hostujícího brankáře. Asistence: Kyle Okposo, Cory Conacher.
    Antoine ROUSSEL - 3:4
     
    35:50
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se poprvé v utkání dostávají do vedení! Garbutt přihrál na modrou čáru Goligoskému, jenž ihned vystřelil a jeho pokus tečoval ANTOINE ROUSSEL nejdříve do tyče, ale následně se ještě francouzský útočník i k dorážce, která už skončila za zády domácího brankáře. Asistence: Alex Goligoski, Ryan Garbutt.
     
    35:18
    Po střele Oleksiaka se touš odrazil od zadního mantinelu přímo na Roussela, který se pokusil přehodit ležícího Johnsona, jenž však hostujícího útočníka dokázal skvěle vychytat.
     
    32:51
    Seguin už málem uháněl zcela sám na Johnsona, ale Nick Leddy (NYI) jej ještě dokázal faulovat ve středním pásmu, a tak dostává jen dvě minuty za podražení. Přesilovka Dallasu opět začne až po komerční přestávce.
     
    27:29
    Islanders budou hrát svou druhou přesilovou hru, protože Patrick Eaves (DAL) ihned po buly nedovoleně bránil jednoho z domácích obránců.
    Jason SPEZZA - 3:3
     
    26:50
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Seguin přihrál na modrou čáru Goligoskému, který ihned poslal touš na pravou stranu k JASONOVI SPEZZOVI, jenž si svou střelu řádně připravil a poslal puk přesně mezi betony domácího brankáře. Asistence: Alex Goligoski, Tyler Seguin.
     
    26:20
    Až nyní je přerušena hra, a tak na trestnou lavici míří domácí Casey Cizikas (NYI), jenž dostává dvě minuty za hákování. I po třetí začne přesilovka Dallasu až po komerční přestávce.
    Tyler SEGUIN - 3:2
     
    25:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Ja. benn na modré čáře přistrčil touč na Spezzu, jenž jej následně potáhl po pravé straně, aby přihrál zadovkou na TYLERA SEGUINA, který z pravého kruhu poslal puk přesně pod břevno domácí brány. Nejproduktivnější hráč Dallasu se tak dotahuje na čelo kanadského bodování. Asistence: Jason Spezza, Jamie Benn.
     
    22:43
    Svou první přesilovou hru si zahrají Islanders, protože dvě minuty za nedovolené bránění si odsedí Shawn Horcoff (DAL).
    Brock NELSON - 3:1
     
    21:25
    Islanders právě vstřelili branku!
    Kteří se ihned dostali do své útočné třetiny, kde nakonec Strome vystřelil ze středu a Lindback jeho střelu dokázal vyrazit, ale než přikryl touš svou lapačkou, tak se k němu dostal BROCK NELSON, jenž už poslal puk za záda švédského brankáře. Asistence: Ryan Strome.
    Nikolaj KULEMIN - 2:1
     
    18:42
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté se prosazují ve svém oslabení! Tak to byla hodně ospalá rozehrávka Dallasu, čehož využil NIKOLAJ KULEMIN, jenž následně mířil z pravé strany na Lindbacka, kterého překonal se svou střelou k vzdálenější tyči. Bez asistence.
     
    17:49
    Jenže Stars budou hrát další přesilovou hru, protože na trestnou lavici tentokrát směřuje Thomas Hickey (NYI), který si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění. I tato přesilovka Dallasu začne až po komerční přestávce.
     
    15:27
    Stars si však svou aktivitou vybojovali první přesilovou hru v utkání, protože dvě minuty za hákování si na trestné lavici odsedí Brian Strait (NYI). Přesilovka Dallasu však začne až po komerční přestávce.
    FIDDLER - 1:1
     
    13:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vyrovnávají stav utkání! Eaves od levého mantinelu vystřelil směrem na Johnsona, který jen vyrazil puk před sebe, kde byl nejdříve RYAN GARBUTT, jenž už následně poslal touš za záda domácího brankáře. Asistence: Patrick Eaves.
     
    08:28
    Další obrovská šance Islanders! Strome našel velice pěknou přihrávkou na levé straně de Haana, ale Lindback opět skvěle zasáhl.
     
    06:50
    Tavares nádherně poslal touš zpoza brány přesně mezi kruhy, kam si najížděl Conacher, jehož zakončení však zlikvidoval Lindback.
    Anders LEE - 1:0
     
    05:11
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté se dostali do svého útočného pásma, kde se nakonec touš dostal na modoru čáru k Hickeymu, jenž jej ihned poslal směrem na Lindbacka, před kterým ještě tečoval puk ANDERS LEE, který tak posílá Islanders do vedení. Asistence: Thomas Hickey, Calvin de Haan.
     
    03:36
    Tak to byla obrovská šance Dallasu! Daley nádherně přeloboval obranu Islanders, kam si najel Eaves, který už mířil zcela sám na Johnsona, ale útočník Dallasu jen trefil touš přesně do betonu ležícího brankáře.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 6. Lee (Hickey, Haan), 19. Kulemin, 22. Nelson (Strome), 37. Višňovský (Okposo, Conacher), 50. Nielsen (Kulemin, Grabovski), 56. Nielsen (Grabovski, Višňovský), 60. Nielsen – 14. Fiddler (Eaves), 26. Seguin (Spezza, Ja. Benn), 27. Spezza (Goligoski, Seguin), 36. Roussel (Goligoski, Garbutt), 56. Horcoff (Cole, Sceviour)


    New York Islanders: Johnson (Halák) – Leddy, Boychuk, Hickey, Višňovský, de Haan, Strait – Conacher, Tavares, Okposo – Grabovski, Nielsen, Kulemin – Lee, Nelson, Strome – Martin, Cizikas, Clutterbuck.
    Trenér: Jack Capuano.

    Dallas Stars: Lindback (Lehtonen) – Goligoski, Daley, Dillon, Jo. Benn, Oleksiak, Jokipakka – Ja. Benn, Seguin, Sceviour – Cole, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Garbutt – Horcoff, Fiddler, Eaves.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodčí: Kimmerly, L´Ecuyer – Barton, Murphy

    Diváci: 15 208
    bahis siteleri