Zlín – Olomouc 2:3 (2:3 po s.n.) | K. Vary – Plzeň 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 1:2 (po pr.)
Mountfield HK – Liberec 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 3:6 (kon.) | Třinec – Litvínov 1:4 (kon.)
po prodl.
HC Kometa Brno
1:2 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 26.10.2014, 17:00 • Hala Rondo • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    ROMAN - 1:2
     
    63:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Druhý bod získávají hosté, kteří využívají přesilovou hru. Vítkovice rozebraly brněnskou obranu a ONDŘEJ ROMAN to už měl poměrně snadné. Z mezikruží prostřelil Čiliaka, který se nestihl přesunout ke vzdálenější tyči. Asistence: Vladimír Svačina, Peter Čerešňák.
    TON - 1:1
     
    59:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Když se to umí, pak je to brnačka. Rád bych viděl tabulku kouče Kýhose, který pro svou šestici zřejmě nachystal vynikající nákres. Koreis vyhrál buly, Kempný si počkal až mu PETR TON najede mezi kruhy a tato akce a samotná střela se musela líbit. Bomba brněnského veterána zapadla pod víko bezmocného Dolejše. Je vyrovnáno. Asistence: Michal Kempný, Jakub Koreis.
    SZTURC - 0:1
     
    54:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Skóre se poprvé mění, a to pět minut před koncem třetí třetiny. ROMAN SZTURC zachytil špatnou rozehrávku Komety, rozjel se od modré čáry na Marka Čiliaka a díky přesné ráně od břevna se Vítkovice dostávají do vedení. Szturc to trefil parádně. Asistence: Lukáš Kovář.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 60. Ton (Kempný, Koreis) – 55. Szturc (Kovář), 64. Roman (Svačina, Čerešňák)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Ptáček, Kempný, Dujsík, Hanzlík, Kuboš, Dlapa, Malec – J. Hruška, V. Němec, Ton – J. Svoboda, Čermák (C), Dočekal – Burian, Koreis, T. Vondráček – Kusko, Mrázek, J. Káňa II. Trenéři: Vladimír Kýhos, Karel Beran, Martin Pešout.
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Šindelář) – Kovář, Zíb, Šenkeřík, Čerešňák, Pastor, Stehlík, Štencel – Svačina, Roman, Huna – E. Němec, Burger (C), Vandas – Szturc, Húževka, Šedivý – Zdráhal, Kolouch, J. Káňa – Kucsera. Trenér: Peter Oremus.

    Rozhodčí: Fraňo, Horák – Bryška, Skopal

    Diváci: 7012
    bahis siteleri