Finsko – Rusko 2:3 (kon.) | Česko – Švédsko 3:5 (kon.)
konec
Finsko
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
Rusko
Čtvrtek 06.11.2014, 16:00 • Meo aréna • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    SEMEN AFONASYEVSKI posílá hokejisty Ruska opět do vedení. Rusové předvedli ve vlastním oslabení parádní akci, kterou dokončil střelou do poloodkryté branky právě zmiňovaný útočník. Asistence: Vladislav Boyko, Dmitry Vorobyev.
     
    52:23
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Utkání se začíná dramatizovat! Finům se povedlo srovnat a oba týmy jsou opět na stejné startovní čáře. NIKO OJAMÄKI využil svůj samostatný nájezd, když střelou o horní tyčku zasadil kotouč za Bilyalovova záda. Asistence: Sami Niku.
     
    35:20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové přidávají druhou branku a otáčejí vývoj zápasu ve svůj prospěch. Kombinaci hokejistů v červených dresech v signalizované výhodě dokonal přesným zásahem za Bilyalovova záda střílející EVGENY NAZARKIN. Asistence: Nikolay Glukhov.
     
    34:35
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ilyn vyhrál vhazování přímo na čepel ALEXANDERa MOKSHANTSEVA, který střelou z voleje překvapil brankáře Sarose a vyrovnává stav zápasu na 1:1. Asistence: Daniil Ilyn.
     
    22:02
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové sehráli akci na jeden dotek parádně a ujímají se vedení v utkání! Mustonen našel u pravé tyčky osamoceného SEBASTIANA AHA, jenž z první střelou po ledě překonal přesunujícího se Bilyalova. Asistence: Aleksi Mustonen, Jesse Puljujärvi,

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 23. Aho (Mustonen, Puljujärvi), 53. Ojamäki (Niku) – 35. Mokshantsev (Ilyn), 36. Nazarkin (Glukhov), 57. Afonasyevski (Boyko, Vorobyev)


    Finsko: Saros (Husso) – Levo, Mäkinen, Niku, Vuorisalo, Keskitalo, Eronen, Mäkelä, Kuronen – Mustonen, Lehkonen, Puljujärvi – Kalapudas, Aho, Ikonen – Bjöminen, Rantanen, Saarela – Rauhala, Ojamäki.
    Rusko: Bilyalov (Bocharov) – Glukhov, Voropaev, Kamalov, Demidov, Dervuk, Nazarkin, Khalikov, Trubkin – Erofeev, Yakovlev, Orlovich – Kuzmenko, Ilyn, Mokshantsev – Afonasyevski, Boldin, Vorobyev – Shakhvorostov, Khripunov, Boyko.

    Rozhodčí: Čech, Mikula – Bryška, Tošenovjan
    bahis siteleri