Česko – Německo 6:3 (kon.)
konec
Česko
6:3 (2:0, 4:3, 0:0)
Německo
Sobota 08.11.2014, 17:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    57:58
    Tak nás ještě v závěru utkání čeká oslabení, snad to zvládneme bez úhony. Barbora Hrůšová (CZE) je vyloučena za krosček.
     
    52:42
    A další vyloučení nedisciplinovaného německého výběru. Lena Schurrová (GER) si vyslechla menší trest za podražení.
     
    50:59
    Němky to řežou dál. Korinna Herzmannová (GER) je vyloučena za hru tělem, čeká nás 9 sekund dvojnásobné převahy.
     
    49:08
    Minuta a 28 sekund přesilovky pět na tři pro českou stranu! Naemi Bärová (GER) si vykoledovala menší trest za podražení.
     
    48:36
    Češky jsou stále lepší a zahrají si početní výhodu. Lynn Ledergerberová (GER) je vyloučena za vražení na hrazení. Omlouvám se za menší četnost příspěvků, ač nejsem z Prahy, tak se zdá, že za hlavním městem mobilní signál pomalu končí...
     
    42:17
    Aktivní forečking českých barev nevedl k úspěchu, ale k vyloučení. Kristýna Kaltounková (CZE) odchází na trestnou za hákování.
     
    38:28
    Kristýna Kaltounková (CZE) je vyloučena za sekání, před koncem druhé části nás čeká oslabení.
     
    36:31
    Přesilovka pro český tým. Lynn Ledergerberová (GER) je vyloučena za hákování.
     
    25:52
    Národní výběr si však vzápětí vyzkouší krátkou hru ve třech. Karolína Hrdinová (CZE) je vyloučena za hru tělem.
     
    24:16
    Vzápětí se ovšem budeme bránit v oslabení. Monika Krčková (CZE) odchází na trestnou lavici za podražení.
     
    21:50
    Česká aktivita následně vede k přesilové hře. Naemi Bärová (GER) je vyloučena za nedovolené bránění.
     
    16:31
    Němky následně hodně přibrousily, Tabea Botthofová (GER) je zcela po zásluze vyloučena za hrubost. Čeká nás minuta dvojnásobné přesilovky!
     
    15:40
    Německé hokejistky se vydaly dopředu, ale v těsném souboji se provinily faulem. Lynn Ledergerberová (GER) je vyloučena za hákování a chvíli budeme sledovat hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    14:06
    Usilovné dorážení na německou gólmanku se teď českému týmu nevyplatilo, je z toho první oslabení. Martina Exnerová (CZE) pyká za sekání.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 9. Matoušková, 13. Dýcková (Hornická, Horáková), 24. Dýcková (Hornická), 26. Dýcková, 34. Hornická (Dýcková, Erbenová), 38. Dýcková (Erbenová) – 30. Jekelová (Kubiczeková), 32. Haiderová (Kaiserová), 38. Kaiserová


    Česko: Bláhová (Teplá) – Krčková, Vlková, Horáková, Hrůšová, Kotounová, Hrdinová, Jandušíková, Erbenová "C" – Škorpíková, Lorencová, Mlýnková, Kaltounková, Hornická, Dýcková, Sarnovská, Fabšicová, Pejšová, Matoušková, Veselá, Exnerová. Trenér: Rudolf Valla.
    Německo: Klömpgesová (Förgová) – Brendelová, Botthofová, Gawronová, Klingerová, Herzmannová, Nickischová, Glossmanová, Ledergerberová – Bärová, Haiderová, Bamannová, Kubiczeková, Ebertová, Kaiserová, Hofmannová, Röcklová, Schurrová, Jekelová, Schwambornová, Ketzerová. Trenér: Robert Geml.
    bahis siteleri