Česko – Německo 6:3 (kon.)
konec
Česko
6:3 (2:0, 4:3, 0:0)
Německo
Sobota 08.11.2014, 17:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    37:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jenže přesilovku mladé Češky využívají a v bláznivé druhé třetině zase odskakují! Musíme ve prospěch německých hokejistek sportovně přiznat, že NIKOLA DÝCKOVÁ poslala puk do branky dokonalou placírkou, rozhodčí však měla zakrytý výhled a gól uznala – 6:3. Asistence: Magdalena Erbenová.
     
    37:02
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak na góly ve vlastním oslabení je to 1:1, Němky se znovu dostávají na odstup dvou branek. Z pravé strany vyslala LUISA KAISEROVÁ střelu, která si našla cestu až do sítě – 5:3. Bez asistence.
     
    33:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Za tohle střídání si naše holky gól rozhodně zasloužily a může nám po dvou německých brankách hodně pomoct! Několik puků letělo do brankoviště, až se po zásahu Klömpgesové odrazil kotouč na hůl KAROLÍNY HORNICKÉ, která ho bekhendem okamžitě poslala na místo určení – 5:2! Asistence: Nikola Dýcková, Magdalena Erbenová.
     
    31:04
    Německo právě vstřelilo branku!
    Pozor na to, Němky předvádějí obdivuhodné vzepětí a v rychlém sledu snižují už na rozdíl dvou branek! Mezi kruhy dostala strašně moc místa CELINA HAIDEROVÁ, která to znovu zkusila nad lapačku Bláhové, a také jí se střela povedla náramně – 4:2! Asistence: Luisa Kaiserová.
     
    29:44
    Německo právě vstřelilo branku!
    V polovině utkání přichází jako blesk z čistého nebe první gól německého výběru. Postarala se o to pěkná švihovka ANTONIE JEKELOVÉ z levého kruhu, která mířila přesně na druhý růžek a Bláhová na ni nedosáhla – 4:1. Asistence: Sarah Kubiczeková.
     
    25:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale tohle byla nefalšovaná hokejová paráda, ještě před polovinou utkání tady máme hattrick! NIKOLA DÝCKOVÁ ve vlastním oslabení neskutečně našlápla dopředu, jako utržený vagón se přehnala přes všechny soupeřky a pak nádhernou bekhendovou kličkou nedala Klömpgesové šanci – 4:0! Bez asistence.
     
    23:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým poprvé v zápase využívá přesilovkou hru! Už podruhé míří do černého NIKOLA DÝCKOVÁ, která skvěle vyrazila až do mezikruží, vystřelila a puk si dojela, aby ho dloubla za záda brankářky – 3:0! Asistence: Karolína Hornická.
     
    12:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tady další radost české střídačky, vedeme už o dvě branky! Po nahození od modré čáry zůstaly před brankovištěm volné dvě hráčky, puk se odrazil přímo na bekhend NIKOLY DÝCKOVÉ, která ho okamžitě poslala do prázdné brány – 2:0! Asistence: Karolína Hornická, Věra Horáková.
     
    08:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    V osmé minutě přichází úvodní gól utkání, a zrodil se na té správné straně! Postarala se o něj sebevědomou akcí SABINA MATOUŠKOVÁ, která vybruslila s pukem z úhlu a dokázala trefit bližší růžek německé svatyně – 1:0! Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 9. Matoušková, 13. Dýcková (Hornická, Horáková), 24. Dýcková (Hornická), 26. Dýcková, 34. Hornická (Dýcková, Erbenová), 38. Dýcková (Erbenová) – 30. Jekelová (Kubiczeková), 32. Haiderová (Kaiserová), 38. Kaiserová


    Česko: Bláhová (Teplá) – Krčková, Vlková, Horáková, Hrůšová, Kotounová, Hrdinová, Jandušíková, Erbenová "C" – Škorpíková, Lorencová, Mlýnková, Kaltounková, Hornická, Dýcková, Sarnovská, Fabšicová, Pejšová, Matoušková, Veselá, Exnerová. Trenér: Rudolf Valla.
    Německo: Klömpgesová (Förgová) – Brendelová, Botthofová, Gawronová, Klingerová, Herzmannová, Nickischová, Glossmanová, Ledergerberová – Bärová, Haiderová, Bamannová, Kubiczeková, Ebertová, Kaiserová, Hofmannová, Röcklová, Schurrová, Jekelová, Schwambornová, Ketzerová. Trenér: Robert Geml.
    bahis siteleri