Liberec – Tatran 6:3 (kon.) | Vítkovice – Židenice 9:4 (kon.) | ELITE PRAHA – Olomouc 5:6 (kon.)
konec
ELITE PRAHA
5:6 (1:2, 0:4, 4:0)
FBS Olomouc
Sobota 08.11.2014, 18:00 • SH Děkanka • ČEZ Extraliga žen
     
    57:53
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Rozdíl je v tuto chvíli minimální! VERONIKA ZITTOVÁ dává další branku, tentokrát těžila ze standardní situace a dopravila míček za Starečkovou. Závěr bude ještě nesmírně zajímavý. Asistence: Tereza Syslová.
     
    50:03
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Ještě nás bude čekat zajímavý zápas! VERONIKA RYBIČKOVÁ obkroužila klec Starečkové a úspěšně poslala míček do horní části klece. Bez asistence.
     
    45:43
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Ze strany Pražanek se dostavilo další snížení a ukrojení olomouckého náskoku. Srovnání v tuhle chvíli je sice stále daleko, avšak nabírá reálnější obrysy než na konci 2. třetiny. VERONIKA ZITTOVÁ propálila všechny překážky a míček se objevil až v brance. Asistence: Daniela Frantíková.
     
    42:58
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Pražanky se postaraly o zkorigování. VERONIKA ZITTOVÁ střílela poměrně nečekaně z dálky a na její pokus byla Starečková krátká. Asistence: Tereza Chvátalová.
     
    39:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přesilová hra v hostujícím podání je využita. Simona Kabeláková si zpracovala míček a hned jej dávala LUCII MACHŮ, která zavěsila k tyči, kam se Gécová nestihla přesunout. Asistence: Simona Kabeláková.
     
    35:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Skóre nyní mluví ještě jasněji ve prospěch olomouckých hráček. MIROSLAVA KADUČÁKOVÁ stála na správném místě, odrazil se k ní míček a Gécová nestačila na její rychlý pokus reagovat. Bez asistence.
     
    29:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Rozdíl mezi soupeřícími družstvy je již tříbrankový. Petra Kamínková sice ještě míček za čáru nedotlačila, až ALENA SKLENÁŘOVÁ z následné dorážky byla schopna míčku udat směr do odkryté klece. Asistence: Petra Kamínková.
     
    25:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zničehonic končí míček v brance Elite! Rychlý protiútok skvěle nastartovala obranná dvojka hostujících, míček přihrála Eliška Imlaufová přesně na ADÉLU PANTĚLEJEVOVOU. Druhá jmenovaná nedala brankářce šanci a její střela se zatřepotala v síti. Asistence: Eliška Imlaufová.
     
    17:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vedení se vrací na olomoucké hole. Alice Pavlíková předvedla svůj přehled a nabídla míček volné MONICE ZAMAZALOVÉ, ta si se svojí pozicí poradila bezchybně a vsítila vedoucí gól svého celku. Asistence: Alice Pavlíková.
     
    10:30
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Nyní se ovšem domácí mohou radovat ze srovnání. Všechnu zodpovědnost na sebe vzala VERONIKA ZITTOVÁ, která pálila z blízkosti mantinelu a míček zamířil až za záda Starečkové. Asistence: Petra Nosková.
     
    03:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hostující dokázaly vyvinout na protihráčky dostatečný tlak a protlačily míček za brankovou čáru. JANA LIŠKOVÁ dokázala těžit z přesného pasu Alice Pavlíkové a bez slitování poslala kulatý předmět do odkrytého prostoru. Asistence: Alice Pavlíková.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým ELITE PRAHA. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 11. Zittová (Nosková), 43. Zittová (Chvátalová), 46. Zittová (Frantíková), 51. Rybičková, 58. Zittová (Syslová) – 4. Lišková (Pavlíková), 18. Zamazalová (Pavlíková), 26. Pantělejevová (Imlaufová), 30. Sklenářová (Kamínková), 36. Kadučáková, 40. Machů (Kabeláková)


    ELITE PRAHA: Gécová (41. Mičolová) – Chvátalová, Kesziová, Simajchlová, Vranová, Nosková, Kalecká, Vejdělková, Kadučáková, Havlíková, Frantíková, Syslová, Rybičková, Mičolová, Domonkosová, Zittová
    FBS Olomouc: Starečková – Janošová, Pavlíková, Imlaufová, Nováčková, Vysloužilová, Oháňková, Machů, Kamínková, Zamazalová, Grufíková, Sklenářová, Pantělejevová, Lišková, Kabeláková

    Rozhodčí: Lucie Hejnová a Jitka Romančáková

    Diváci: 45